คอร์ดเพลง ของฟุ่มเฟือย

ของฟุ่มเฟือย : ศิลปิน Northing Happen
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ของฟุ่มเฟือย ของ Northing Happen

เนื้อร้องเพลง ของฟุ่มเฟือย

ก็นึกว่าเธอไม่มีใคร ก็นึกว่าที่ข้างในหัวใจ เธอปลอดคน ยังไม่มีใครอยู่ จนเธอและฉันเข้ามาพันผูก อยู่ ๆ ก็ต้องได้มารู้ ว่าเธอนั้นมีใครอยู่ ได้รู้ฉันมาทีหลัง * ทิ้งเขาก็ไม่ทิ้ง ไม่ยอมจะจากเขาไป ประโยชน์อะไร ที่มีฉันไว้ เมื่อหัวใจยังมีเขา ** ก็ดูแล้วฉันไม่จำเป็นกับเธอเท่าไร จะมีฉันทำไมเก็บไว้หัวใจยิ่งเหนื่อย ไอ้ฉันมันก็ดู ไม่ต่างจากของที่ฟุ่มเฟือย ไม่มีไม่เห็นเป็นไร หากรู้ว่าเธอนั้นมีใคร เชื่อไหมว่าคงไม่เดินเข้าไปไม่บอกเธอ ว่าให้มารักกัน ที่ทำกับฉันเธอทำไม่ถูก ที่เธอมาผูกมาพันฉัน หลอกเขาแค่ไปวัน ๆ ส่วนฉันก็ต้องปวดใจ (ซ้ำ *, ** , **)
สุเนไพ - พงษ์เทพ กระโดนชำนาญ

สุเนไพหมาพันธุ์ไทย ตัวใหญ่จริงจริงไม่อยู่นิ่งเฝ้าเห่าหอน เฝ้าบ้านเฝ้าเรือนอยู่เวรยามทุ่มเขตคาม ไม่มี   แชเชือนกัดผู้มาเยือน ยามวิกาลที่ไม่หวังดี สุเนไพหมาพันธุ์ไทย ผู้คอยภักดีกับเจ้าของ ทั้งต่อหน้าและ ลับหลัง บอกอะไร สอนยังไง ก็คอยเชื่อฟังนิ่งนอนยืนนั่ง จนเจ้าของนับบัญชีสุเนไพหมาพันธุ์ไทยผู้กตัญญู สัตว์แสนรู้มีชื่อเสียงมีเพชรดีกรี เข่าแข่งขันได้รางวัล หมาพันธุ์ชั้นดี ใส่ปลอกคอหนัง อยู่กรงขังไว้เป็นพ่อพันธุ์ สุเนไพถึงฤดูผสมพันธุ์ บ่ขยันขยายพันธุ์ได้สิบหกตัว สุเนไพตัวใหญ่ หัวหน้าครอบครัว ก็ชื่นชมผลงาน เลยยกหางกร่างคับบ้านเมือง   สุเนไพหมาพันธุ์ไทย เริ่มหยิ่งยะโสขี้โมโหอารมณ์สับสน ให้คนเหลียวมองอวดเป็นหมาคอยทำคุณ ให้ เงินให้ทอง ไม่อิ่มท้องกัดเจ้าของ เลือดซัดกระเซ็น สุเนไพหมาพันธุ์ไทย ถึงวันอาภัพมีดคมควับ สับโคนหางขาดริ้วกระเดน ถูกปล่อยวัดเห็บหมัดกัด ขี้เลื้อน ลำเค็ญ ทนอยู่เช้าเย็น เฝ้าเห่าหอนเฝ้าวัดวังเวง สุเนไพล้มกายผืนทราย ช่วยเถา เพื่อบรรเทา ผิวคันขี้ เรื้อนรังแค เศษอาหารเหลือทาน พระท่านเหลียวแลต้องรอเศษทาน จากหมาหัวหน้าอีกที  จากหมาหัวหน้าอีกทีดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ของฟุ่มเฟือย - Northing Happen

Advertisement
ส่อยอ้ายให้ลืมเขา - เจมส์ เสี่ยวหน้าใหม่

อย่าคืดต่อนำเขาคนนั้น บอกใจทุกวันจนเหนื่อยใจ   กะยังลืมเขาบ่ได้อีหลี ฝืนใจให้ลืมความหลัง แต่ฮักยังตกค้างอยู่ตรงนี้ พยายามทุกทีจนเหมิดวิธีแล้วละหนอ   ยังคิดฮอดเขาคนนั้น อ้ายยังคิดฮอดแฟนเก่า   อยากจบแต่เจ็บบ่เซา ซ่อยให้อ้ายลืมได้บ่   ทดแทนสิ่งที่หายใจใจคนที่ท้อ ส่อยสานต่อความฮักที่มันขาดไป   ซ่อยให้อ้ายลืมเขา  ให้เหงาเบาบางกว่านี้ หากน้องมีวิธี  สิซ่อยบ่หน่อยกะหลาย  ความหวังของการหลุดพ้น น้องคือคำตอบสุดท้าย ถึงสิยากปานได๋ อย่าฟ้าวถอใจเด้อสาว   บ่อยากให้น้องเป็นภาระ แต่อ้ายบ่มีวิธีอื่น ติดอยู่หลืบความขมขื่น บืนถิ่มจากเขา   หัวใจฮ่าง ๆ อ้ายนี้  สิมีค่าบ่น้อน้องสาว คั่นซ่อยให้อ้ายเซาเหงา คันส่อยให้อ้ายลืมเขา  สิบรรจุเจ้า เข้าเฮ้ดหน้าที่เบิ่งใจ   เหงา อยากมีเจ้าคอยเคียงข้าง เจ็บ อยากให้เจ้ามาเบิ่งแผล   มาเว้าพอให้หัว มาตัวพอยิ้มแน ให้ความอ่อนแอมันเบิดไปจากหัวใจ   ซ่อยให้อ้ายลืมเขา  ให้เหงาเบาบางกว่านี้ หากน้องมีวิธี  สิซ่อยบ่หน่อยกะหลาย  ความหวังของการหลุดพ้นน้องคือคำตอบสุดท้าย ถึงสิยากปานได๋ อย่าฟ้าวถอดใจเด้อสาว   ถึงสิยากปานใด๋ต้องซ่อยให้อ้ายลืมเขา   บ่อยากให้น้องเป็นภาระ แต่อ้ายบ่มีวิธีอื่น ติดอยู่หลืบความขมขื่น บืนถิ่มจากเขา   หัวใจฮ่าง ๆ อ้ายนี้  สิมีค่าบ่น้อน้องสาว คั่นซ่อยให้อ้ายเซาเหงา คันส่อยให้อ้ายลืมเขา  สิบรรจุเจ้า เข้าเฮ้ดหน้าที่เบิ่งใจ   เหงา อยากมีเจ้าคอยเคียงข้าง เจ็บ อยากให้เจ้ามาเบิ่งแผล   มาเว้าพอให้หัว มาตัวพอยิ้มแน ให้ความอ่อนแอมันเบิดไปจากหัวใจ ซ่อยให้อ้ายลืมเขา  ให้เหงาเบาบางกว่านี้ หากน้องมีวิธี  สิซ่อยบ่หน่อยกะหลาย  ความหวังของการหลุดพ้นน้องคือคำตอบสุดท้าย ถึงสิยากปานได๋ อย่าฟ้าวถอดใจเด้อสาว ถึงสิยากปานใด๋ต้องซ่อยให้อ้ายลืมเขาดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เนื้อเพลง ของฟุ่มเฟือย คอร์ด, เนื้อเพลง ของฟุ่มเฟือย คอร์ด, เนื้อเพลง ของฟุ่มเฟือย คอร์ด กีต้าร์, เนื้อเพลง ของฟุ่มเฟือย คอร์ด กีต้าร์, เว็บคอร์ดกีต้าร์โปร่ง, เนื้อเพลง ของฟุ่มเฟือย คอร์ด ukulele, เนื้อเพลง ของฟุ่มเฟือย คอร์ด ukulele, คอร์ดเพลง ของฟุ่มเฟือย แบบง่าย, คอร์ด กีต้าร์ ของฟุ่มเฟือย, ฝึกกีต้าร์ ด้วยตัวเอง, คอร์ด เพลง ของฟุ่มเฟือย