คอร์ดเพลง ขออยู่คนเดียว

ขออยู่คนเดียว : ศิลปิน Instinct
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ขออยู่คนเดียว ของ Instinct

เนื้อร้องเพลง ขออยู่คนเดียว

อยากให้ถอยไป อยากให้ไกลกันสักพัก ขอให้ถอยไป อยากจะเว้นที่ว่าง ๆ ปล่อยชีวิตให้ว่าง ๆ โดยไม่ต้องคอยแคร์ ไม่อยากได้ยินไม่อยากฟังใครอีกแล้ว ขอให้เข้าใจ ไม่อยากรับรู้ทุกสิ่ง อยากจะทิ้งทุก ๆ อย่าง ไม่ได้หวังให้ใครมาเห็นใจ * อยากอยู่คนเดียว อยากขอลองคิดอะไร แค่เพียง คนเดียว ปลดปล่อยชีวิตที่มัน หนักหนา อยากแหงน ๆ ขึ้นมอง สุดฟ้า เพื่อให้น้ำตามันไหล ย้อนลงไป สุดจุดที่มันลึก ข้างในหัวใจ (อย่าให้มันไหลเพื่อใครอีกเลย) (ไม่ให้มันไหลเมื่อได้เจอกับเธอ) สิ่งที่แล้วมาอยากปล่อยวางมันสักพัก ให้โล่ง ๆ ใจ ให้บาดแผลที่ฉันเจ็บ ให้รอยร้าวที่หัวใจ ให้มันลบ ให้มันเลือนหายไป (ซ้ำ *) (ซ้ำ *) เก็บมันไว้ กดมันไว้ อย่าให้มันไหลเมื่อเจอเธอ เก็บมันไว้ กดมันไว้ เก็บมันไว้ กดมันไว้ อย่าให้มันไหลเมื่อเจอเธอ เก็บมันไว้ กดมันไว้ อย่าให้รู้ว่ายังรัก เธอ
อ้ายขอร้องน้องได้บ่ - เพชร สหรัตน์

บ่ฮักกะหย่า แต่ว่าอ้ายยังคึดฮอด ถึงฮักสองเฮาสิจอด ปานรถเบิดน้ำมัน บ่อยากหนีความจริง กับฮักสองเฮามื้อนั้น จากเพื่อนกลายเป็นความสัมพันธ์ ใจอ้ายนั้นมันแอบรักเธอ * บ่ปรารถนาให้เจ้ามาคอยเอาใจใส่ ฮู้อยู่ว่าไผเป็นไผ เก็บไว้ในใจเสมอ อ้ายสิบ่บอก หากไผเขาถามเรื่องเธอ สิพยายามบ่มาพบเจอ ย้านเฮ็ดให้เธอได้รับความหม่นหมอง ** อ้ายขอร้อง..ให้น้องอย่าห้ามได้บ่ อย่าห้ามได้บ่ อย่าห้ามให้คิดถึงกัน ย้านใจสิขาด หากบ่คิดถึงเพียงหนึ่งวัน ธรรมชาติคนเคยฮักกัน คิดถึงทุกวันมันก็มีความสุข คันน้องสิว่า..อ้ายนี้บ่ดีจักอย่าง เป็นเหตุผลให้เดินแยกทาง ตัวอ้ายกะยอมทำใจ แต่ถ้าตัวน้อง..ต้องการตัดเยื่อขาดใจ ตอบได้เลยว่าอ้ายเสียใจ เฮ็ดให้บ่ได้อีหลีน้องนาง | ** | | * | ** | ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ขออยู่คนเดียว - Instinct

Advertisement
a boy like me, a girl like you - Roy Bennet

When a boy like me meets a girl like you Then I must believe Wishes come true I just look at you And I touch your hand And this ordinary world becomes a wonderland * There are many girls I have met before But I pass them by  Because I knew There would be this magic moment, One to last a lifetime through         When a boy like me meets a girl like you ( * ) When a boy like me meets a girl like youดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เพลงขออยู่คนเดียว 4sh, เพลงขออยู่คนเดียว instinct, เพลงขออยู่คนเดียว 4, เพลงขออยู่คนเดียว youtube, mv เพลงขออยู่คนเดียว, คอร์ดกีต้าร์ เพลงขออยู่คนเดียว, เพลง ขออยู่คนเดียว 4sh, เพลง ขอ อยู่ คน เดียว instinct, เพลง ขอ อยู่ คน เดียว mp3, เนื้อเพลง ขอ อยู่ คน เดียว instinct, ฟัง เพลง ขอ อยู่ คน เดียว instinct, โหลด เพลง ขอ อยู่ คน เดียว, โหลด เพลง ขอ อยู่ คน เดียว mp3, โหลด เพลง ขอ อยู่ คน เดียว instinct, ดาวน์โหลด เพลง ขอ อยู่ คน เดียว, คอร์ด เพลง ขอ อยู่ คน เดียว