คอร์ดเพลง ความฝันยังคงหายใจ

ความฝันยังคงหายใจ : ศิลปิน Madness Monkeys
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ความฝันยังคงหายใจ ของ Madness Monkeys

เนื้อร้องเพลง ความฝันยังคงหายใจ

หลายคนมีพร้อมทุกอย่าง แต่ยังคงทิ้งไว้ ภาพฝันที่ยังเลือนราง แต่ถึงไม่มีแม้ซักอย่าง ฉันก็ไม่จะปล่อยไว้ ภาพฝันที่ฉันต้องการ แม้เนิ่นนานเท่าไร ก็จะไม่ท้อใจ ถ้าเธอมีความฝัน ถ้ายังอยากจะฝันต่อ อย่ารอโชคชะตา วิ่งไปตามความฝัน ไม่ต้องหยุดไม่ต้องรอ หากความฝันยังคงหายใจ ถึงแม้ว่าใจของเธอ อยากจะโยนทิ้งไว้ เพราะฝันมันเก่าเกินไป แต่ฉันก็หวังว่าสักวันหนึ่ง เธอคงจะไม่ปล่อยไว้ เพราะฝันนั้นเป็นของเธอ แม้เนิ่นนานเท่าไร อย่าได้โยนทิ้งไป ถ้าเธอมีความฝัน ถ้ายังอยากจะฝันต่อ อย่ารอโชคชะตา วิ่งไปตามความฝัน ไม่ต้องหยุดไม่ต้องรอ หากความฝันยังคงหายใจ ถ้าเธอทำตามฝัน แม้วันหนึ่งต้องล้มลง ให้ลุกขึ้นยืนต่อ วิ่งมันไปอย่างนั้น ไม่ต้องกลับหันหลังมอง และความฝันจะยังอยู่ไม่ไกล
เมาผ่าโลก - ตี๋ ดอกสะเดา Feat.สะมอสต๊อด

อยากเมาให้เขาทลาย เมาล่ะให้ควายอิจฉา เมาล่ะให้เมียขอหย่า อยากเมา ให้หมาไม่มอง อยากเมา ให้เสาเรือนโอน อยากล่ะให้โดนเสียบท้อง เมาล่ะให้ตกท้องร่อง อยากลอง ให้รู้ความเมา แม้นมีขวดใหญ่เท่าฟ้า มีสายธาราเป็นเหล้า จะเอาพื้นแผ่นภูเขา แกล้มเหล้าให้เมาทุกวัน อยากเมาให้ดาวสะเทือน เมาล่ะให้เดือนสะท้าน เมาล่ะให้ดาวนับพัน หล่นโดนกบาลฉันที อยากเมาให้เขาทลาย เมาล่ะให้ควายอิจฉา เมาล่ะให้เมียขอหย่า อยากเมา ให้หมาไม่มอง อยากเมา ให้เสาเรือนโอน อยากล่ะให้โดนเสียบท้อง เมาล่ะให้ตกท้องร่อง อยากลอง ให้รู้ความเมา แม้นมีขวดใหญ่เท่าฟ้า มีสายธาราเป็นเหล้า จะเอาพื้นแผ่นภูเขา แกล้มเหล้าให้เมาทุกวัน อยากเมาให้ดาวสะเทือน เมาล่ะให้เดือนสะท้าน เมาล่ะให้ดาวนับพัน หล่นโดนกบาลฉันที ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ความฝันยังคงหายใจ - Madness Monkeys

Advertisement
ขอเป็นอะไหล่รัก - แดง จิตกร

เพื่อน ในวงเหล้า เขาเล่าว่าน้องเลิกแฟน ฐานะกำลังคลอนแคลน ถูกแฟนตัดรักจากลา ถือแก้วเหล้าค้าง นั่งฟังเพื่อนเขานินทา สะกิดใจให้ห่วงหา ฐานะเคยเป็นแฟนเก่า .ถึงเคยซึมเศร้า ตอนเจ้าตัดฮักสิ้นใย อ้ายยังบ่ยอมมีใคร เพราะใจบ่ลืมฮักเฮา คึดว่าป่านนี้ น้องคงสุขขีกับเขา เมื่อรู้ข่าวมาว่าเศร้า อ้ายจึงฟ่าวมาทันใด .บ่แม่นดีใจ ที่เห็นฮักน้องต้องจอด แต่ด้วยห่วงและคิดฮอด อยากมาดูแลหัวใจ แฟนเก่าคนนี้ ยินดีจะเป็นอะไหล่ ซ่อมฮักที่เขาทำลาย ซ่อมใจให้ดีคือเก่า .เพื่อนในวงเหล้า เขาเว้าจั่งได๋กะส่าง อ้ายพร้อมกลับมาร่วมทาง ซ่อมหวังเดิมๆสองเฮา อู่ซ่อมรักแน่ อะไหล่แท้ แก้ทุกเรื่องราว ขอเพียงแต่น้องลืมเขา อ้ายขอ เอาใจซ่อมแซม ....ดนตรี..... .บ่แม่นดีใจ ที่เห็นฮักน้องต้องจอด แต่ด้วยห่วงและคิดฮอด อยากมาดูแลหัวใจ แฟนเก่าคนนี้ ยินดีจะเป็นอะไหล่ ซ่อมฮักที่เขาทำลาย ซ่อมใจให้ดีคือเก่า .เพื่อนในวงเหล้า เขาเว้าจั่งได๋กะส่าง อ้ายพร้อมกลับมาร่วมทาง ซ่อมหวังเดิมๆสองเฮา อู่ซ่อมรักแน่ อะไหล่แท้ แก้ทุกเรื่องราว ขอเพียงแต่น้องลืมเขา อ้ายขอ เอาใจซ่อมแซมดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เล่นกีต้าร์ เพลง ความฝันยังคงหายใจ, คอร์ดเพลง ความฝันยังคงหายใจ online, คอร์ด อูคูเลเล่ เพลง ความฝันยังคงหายใจ, อูคูเลเล่คอร์ดเนื้อเพลง ความฝันยังคงหายใจ, คอร์ด เนื้อเพลง ความฝันยังคงหายใจ, เนื้อเพลง ความฝันยังคงหายใจ คอร์ด ukulele, เนื้อเพลง ความฝันยังคงหายใจ คอร์ด ukulele, คอร์ดกีต้าร์ ความฝันยังคงหายใจ แบบง่าย ๆ, กีต้าร์ คอร์ด ความฝันยังคงหายใจ