คอร์ดเพลง คืนบางคืน เพลงบางเพลง

คืนบางคืน เพลงบางเพลง : ศิลปิน แหลม พล สมพล 25 Hours
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง คืนบางคืน เพลงบางเพลง ของ แหลม พล สมพล 25 Hours

เนื้อร้องเพลง คืนบางคืน เพลงบางเพลง

คืน บาง คืนที่ฝืนเท่าไรไม่หลับสักที เธอคง มีเรื่องราวชีวิตที่เธอกังวล กี่ความคิดที่เธอแบกไว้ กี่ความหมายที่ยังสับสน กี่ปัญหาที่ยังเวียนวน วางไว้ชั่วคราว ลองฟังเพลงที่ฉันตั้งใจจะกล่อมให้ฟัง เพลงที่อยากให้เธอได้พักให้เธอได้คลาย ไม่มีเรื่องเจ้าชายเจ้าหญิง ไม่มีฟ้าทะเลดอกไม้ สิ่งที่คิดเอาไว้ในเพลงมีแค่เรื่องในใจ ฉันเป็นห่วง ปล่อยความคิดที่เธอแบกไว้ ปล่อยความหมายที่ยังสับสน ปล่อยปัญหาที่ยังเวียนวน วางไว้ชั่วคราว ลองฟังเพลงที่ฉันตั้งใจจะกล่อมให้ฟัง เพลงที่อยากให้เธอได้พักให้เธอได้คลาย ไม่มีเรื่องเจ้าชายเจ้าหญิง ไม่มีฟ้าทะเลดอกไม้ สิ่งที่คิดเอาไว้ในเพลงมีแค่เรื่องในใจ ฉันเป็นห่วง
ฮักน้องคือเก่า แต่ทิ้งเขาบ่ลง - ไอดิน อภินันท์

หัวใจของอ้ายไหวเอน เมื่อเห็นเจ้าคืนกลับมา หลังจากฝากน้ำตา ทิ้งอ้ายไปหาคนใหม่ บอกว่าไป บ่รอด เลยคึดฮอดแต่ฮักอ้าย ขอให้ยกโทษให้ ฮักกันคือเก่าได้บ่ จักสิเว้าจั่งใด๋ดี ตอนนี้อ้ายมีคนแคร์ คนที่เยียวยาบาดแผล ตอนเจ้าทำน้ำตาคลอ ได้เขาซอยชีวิตไว้ เลยรอดตายหายใจต่อ จึงอยากเฮ็ดตามคำขอ แต่อ้ายกะเฮ็ดบ่ได้ ฮักน้องคือเก่า แต่อ้ายทิ้งเขาบ่ลง เขาฮักภักดีซื่อตรง คือกับอ้ายให้เจ้าทั้งใจ อ้ายฮู้ดีว่า... คนถูกทิ้งมันเจ็บแค่ไหน บ่อยากให้เขาเสียใจ คือจั่งอ้ายตอนเจ้าจากลา ดีใจที่เจ้าบ่ลืม คืออ้ายบ่เคยลืมเจ้า แต่ความสัมพันธ์สองเฮา บ่อาจเอื้อมใจไปหา อ้ายบ่เคยถือโกรธ บ่โทษเจ้าเรื่องผ่านมา แต่อ้ายบอกกับใจว่า... สิบ่ให้เขาเสียน้ำตา คืออ้าย ฮักน้องคือเก่า แต่อ้ายทิ้งเขาบ่ลง เขาฮักภักดีซื่อตรง คือกับอ้ายให้เจ้าทั้งใจ อ้ายฮู้ดีว่า... คนถูกทิ้งมันเจ็บแค่ไหน บ่อยากให้เขาเสียใจ คือจั่งอ้ายตอนเจ้าบอกลา ถึงฮักเจ้า เหมือนวันผ่านมา สิบ่ให้เขา เสียน้ำตา คืออ้ายดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง คืนบางคืน เพลงบางเพลง - แหลม พล สมพล 25 Hours

Advertisement
ไร้สมอง - Big Momma

ฉันไม่รู้ทำไมรักเธอ ฉันไม่รู้ทำไมต้องคิด ทั้งที่มันไม่อาจจะเป็นจริงฉันไม่รู้ว่าเป¬็นเพราะใคร ฉันไม่รู้ว่าเพราะอะไร ไม่อาจจะอยุดคิด  เหมือนหัวใจ มันได้แต่รอ ไม่ว่าจะนานเท่าไหร แต่มันยังทำ มันยังทน มันยังคงอยู่เพื่อเธอ อาจเป็นเพราะฉันที่มันไม่อาจ เปลี่ยนใจให้ไปรักใคร อาจเป็นเพราะฉัน ที่ทำอะไรบ้าบอต่อไปคนมีหัวใจแต่ไร้สมอง มันเลยไม่เคยคิด เพราะชีวิตฉันยอมแลกไป เพื่อให้ได้รักเธอกลับมา กลับมา.... (*ซ้ำ) ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เพลงคืนบางคืน เพลงบางเพลง เนื้อเพลง, เพลงคืนบางคืน เพลงบางเพลง 4sh, คืน บาง คืน เพลง บาง เพลง คอร์ด, คืน บาง คืน เพลง บาง เพลง mp3, เนื้อเพลง คืน บาง คืน เพลง บาง เพลง, เพลง คืนบางคืน เพลงบางเพลง คอร์ด, เพลง คืนบางคืน เพลงบางเพลง คอร์ด, เพลง คืนบางคืน เพลงบางเพลง 4sh, คอร์ด คืนบางคืน เพลงบางเพลง 25 hours