คอร์ดเพลง ฆ่าให้ตายอ้ายกะฮัก

ฆ่าให้ตายอ้ายกะฮัก : ศิลปิน เพชร สหรัตน์
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ฆ่าให้ตายอ้ายกะฮัก ของ เพชร สหรัตน์

เนื้อร้องเพลง ฆ่าให้ตายอ้ายกะฮัก

ทนกับคำว่ารอ น้องหล้าบ่เคยสนใจ อ้ายเฮ็ดดีปานใด หัวใจบ่ยอมรับฟัง หมดความหวัง หัวใจเจ้ามีคนอื่น ฝืนทนรอต่อไป เพราะใจอ้ายยังฮักเธอ ฆ่าให้ตายอ้ายยังอยากเจอ เพราะเธอคือลมหายใจ บทสุดท้าย ถึงตายอ้ายก็ยังรอ เฮ็ด... จั่งใด๋ ย้อนหัวใจน้องมีหลายคนหมายปอง สู้อยู่เด้อ... ฝากบอกกับน้อง อยากเป็นเจ้าของ ต้องตายตัวอ้ายกะรอ ฆ่ากันให้ตาย อ้ายกะบ่อเซาฮัก เป็นแค่คนรู้จัก บ่ได้เป็นคนรู้ใจ นี้เป็นความจริง ที่น้องต้องการฝากไว้ คำว่าคนรู้ใจ ถึงตายอ้ายบ่มีทาง บ่เป็นหยัง อ้ายบ่อถือคำเว้าของน้อง คำว่าฮักเฮาสอง น้องบอกบ่มีหนทาง สู้แบบอ้างว้าง ไร้หนทางอ้ายกะสิเบือน ยอมฮับอ้ายมีแต่ใจ เกินร้อยที่คอยน้องนาง เมื้อใด๋ที่เขาเหินห่าง อ้ายคนฮ่างฮ่างยังสแตนด์บาย บอกจากใจ แม้ตายอ้ายยังฮักเธอ ฮู้อยู่... เฮาไกลกันห่าง อ้ายเหมือนทาง ดินแดง น้องเปรียบเหมือนดัง ทางด่วน อดเอาเด้อ... ปลอบใจพอม่วน ย่านหัวใจซวน ดวงตาพากันร้องไห้ ฆ่ากันให้ตาย อ้ายกะบ่อเซาฮัก เป็นแค่คนรู้จัก บ่ได้เป็นคนรู้ใจ นี้เป็นความจริง ที่น้องต้องการฝากไว้ คำว่าคนรู้ใจ ถึงตายอ้ายบ่มีทาง บ่เป็นหยัง อ้ายบ่อถือคำเว้าของน้อง คำว่าฮักเฮาสอง น้องบอกบ่มีหนทาง สู้แบบอ้างว้าง ไร้หนทางอ้ายกะสิเบือน ยอมฮับอ้ายมีแต่ใจ เกินร้อยที่คอยน้องนาง เมื้อใด๋ที่เขาเหินห่าง อ้ายคนฮ่างฮ่างยังสแตนด์บาย บอกจากใจ แม้ตายอ้ายยังฮักเธอ ฮู้อยู่... เฮาไกลกันห่าง อ้ายเหมือนทาง ดินแดง น้องเปรียบเหมือนดัง ทางด่วน อดเอาเด้อ... ปลอบใจพอม่วน ย่านหัวใจซวน ดวงตาพากันร้องไห้
เมียสำรอง - บัวผัน ทังโส

กะบ่ฮู้ว่าสิเฮ็ดจังได๋ คั่นหัวใจน้องบ่มีอ้าย เลยฮ้องไห่ฟูมฟาย ขอร้อง อย่าฟ่าวถิ่มน้องได้บ่ น้องยอมเป็นตัวสำรอง ยอมเป็นเมียที่สองแม้ต้องเสียใจ   หากมื้อใดที่เขาบ่ฮัก น้องอยากให้อ้ายฮู้ว่า น้องสิซับน้ำตา ให้อ้าย ถึงตอนนี้อ้ายยังมีเขา กะสิบ่เว่าให้เขาแคลงใจ ขออยู่เป็นเมียของอ้าย ในใจเสมอ   หากมื้อใด อ้ายมีน้ำตา ให้อ้ายฮู้ว่า น้องสิซับน้ำตาแทนเธอ   ฮู้ดีว่า น้องมีค่าแค่ตัวสำรอง ยอมรับตำแหน่งเมียมือสอง หื้อชินแม้ต้องปวดใจ เจ็บจากเขาคนโน่น ให้จักมีค่าไม่เป็นไร ไม่เป็นไร จั๋งได๋น้องกะทนได้ ทั้งหัวใจน้องยอมทุกอย่าง   หากมื้อใดที่เขาบ่ฮัก น้องอยากให้อ้ายฮู้ว่า น้องสิซับน้ำตา ให้อ้าย ถึงตอนนี้อ้ายยังมีเขา กะสิบ่เว่าให้เขาแคลงใจ ขออยู่เป็นเมียของอ้าย ในใจเสมอ   หากมื้อใด อ้ายมีน้ำตา ให้อ้ายฮู้ว่า น้องสิซับน้ำตาแทนเธอ   ฮู้ดีว่า น้องมีค่าแค่ตัวสำรอง ยอมรับตำแหน่งเมียมือสอง หื้อชินแม้ต้องปวดใจ เจ็บจากเขาคนโน่น ให้จักมีค่าไม่เป็นไร ไม่เป็นไร จั๋งได๋น้องกะทนได้ ทั้งหัวใจน้องยอมทุกอย่าง   จั๋งได๋น้องกะทนได้ แม้ต้องกลายเป็นเมียสำรองดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ฆ่าให้ตายอ้ายกะฮัก - เพชร สหรัตน์

Advertisement
love coming down - Elvis presley

I remember how your eyes used to light up Over promises that I made But for the first time in my life I know now how it feels to be afraid I don't know what I’d do if you go away This would sure be one lonely old town For a man's so busy going up in the world That he couldn't see love coming down Love coming down I remember all the times you told me Love's all that matters to you And looking back now, wondering how I believed I had things more important to do I can see how I must have looked to you Like some fool on a merry-go-round And that a man's so busy going up in the world That he couldn't see love going down Love going down Can't you see how everything I’ve learned Would just be wasted if you leave me If you just give one more try I swear I’ll always be here when you need me  If you can find it in your heart to forgive me I'll try to keep both my feet on the ground But if a man's so busy going up in the world That he couldn't see love coming down Love coming downดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เล่นกีต้าร์ เพลง ฆ่าให้ตายอ้ายกะฮัก, คอร์ดเพลง ฆ่าให้ตายอ้ายกะฮัก online, คอร์ดเพลงฆ่าให้ตายอ้ายกะฮัก, เว็บคอร์ดเพลง ฆ่าให้ตายอ้ายกะฮัก อูคูเลเล่, คอร์ด อูคูเลเล่ เพลง ฆ่าให้ตายอ้ายกะฮัก, วิธีการจับคอร์ดกีต้าร์, ฝึก จับคอร์ดกีต้าร์, เว็บคอร์ดอูคูเลเล่