คอร์ดเพลง ตั้งแต่ต้นจนเจ็บ

ตั้งแต่ต้นจนเจ็บ : ศิลปิน Pancake
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ตั้งแต่ต้นจนเจ็บ ของ Pancake

เนื้อร้องเพลง ตั้งแต่ต้นจนเจ็บ

เห็นเธอกับเขาจูงมือกันอยู่ ต้องรีบหันไปมองทางอื่น ไม่อยาก รื้อฟื้น ความทรงจำ ในวันที่ฉันเคยมีเธออยู่ ไม่เคยรู้ ว่าเธอสำคัญ ทุกครั้งที่เธอห่วงกัน กลับมองเธอว่าคอย วุ่นวาย * เคยอธิษฐาน วอนขอให้เธอกลับมา อยากโทรไปหา เธอคงไม่อยากรับสาย ส่งเพียงข้อความ หนึ่งคำ ว่าคิดถึงเธอมากมาย รู้ดี เธอมีคนใหม่ ฉันควรรีบเดินออกไป ให้พ้นทาง ** ตั้งแต่ต้นจนมันเจ็บ ยังเก็บเอาไว้ คือคำว่า รักเธอ ต่อให้ฉันต้องทนเดียวดาย ยังไง กลับไปจะจมน้ำตา ตั้งแต่ต้นจนมันเจ็บ กลบกลื่นด้วยยิ้มที่ไม่มีปัญหา ฉันรู้ตัวดี มันเกินเยียวยา จะรักษาอาการที่ มันรักเธอ(ฉันมี) จากความผิดฉันที่มีวันเก่า ต้องชดใช้เธอด้วยความเศร้า ต้องอยู่ รับรู้ถึงความเหงา ไม่มีอีกแล้วเธอที่คอยห่วง คงจะสายเกินจะเสียดาย แค่คิดใจมันก็หาย หมดทางทำให้เป็น เหมือนเดิม (ซ้ำ *, **) เธอคนเดียวที่อยู่ในใจ ยังไม่อาจจะลบเลือนไป ยังคงมีแต่เธอ เท่านั้น (ซ้ำ **)
รอรักใต้ต้นกระโดน - จ่าหลอย เฮนรี

มองนั่งมองใต้ต้นกระโดน  ยืนอยู่ใกล้โพนข้างเถียงนาน้อย สิ้นเมษา ฝนตกมาปรอยๆ เสียงเขียดจะนาน้อย ร้องออดออย อยู่อ้อมอี่อ่อม ควายเขาแลเพื่อนกันกับนา  คอยเบิ่งแลหาแม่กลอยแก้มหอม เจ้าจากพี่ไกล ห้างพงไพรพักนอน  ลืมอ้อมเอี่ยมใส่ผักกะออม ผักบวบหอมทุ่งนาบ้านดอน *   ไปไต้เขียดด้วยกันเมื่อคืนเดือนมืด  โอ้แม่ยอดยาจืดหวานจับใจบ่มีไถ่ถอน ไล่ครุบเขียดน้อย พลาดไปถูกแก้มงามงอน  พี่ยังถูกเจ้าค้อน สุดสะออนจริงๆ แก้วตา **   เอนหลังพิงโคนต้นกระโดน  อยากโตนโพน ให้ตายซำสา อยู่ทำไมอยู่ให้อายเขียดจะนา   เกิดมาด้อยวาสนา   รักครั้งเดียวก็ช้ำชอกใจ  (*,**)ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ตั้งแต่ต้นจนเจ็บ - Pancake

Advertisement
ตอกให้น้องแหน่ - โบว์ดำ ลำซิ่ง

เมื่อคืนน้องนอนบ่หลับ ลุกขึ้นขยับ พลิกขวาพลิกซ้าย คืนก่อนกะนอนฝันร้าย เกือบแม่นไหลตายว่าผีจับหัว ตื่นมางัว งัว เงีย เงีย ขาสั่นเทีย เทีย คั่นเนื้อคั่นตัว แนมเบิ่งเข็มนาฬิกา มันเลยเวลาตั้งแปดโมงกว่า ตอกบัตรบ่ทันแล้วตั๊ว สิเฮ็ดจังใด๋ จังสิทันเข้างาน   เลยฟ้าวโทรมาหาอ้าย สิยากสิง่ายเฮาต้องซอยกัน ตอกแหน่ ตอกให้น้องแหน่ ตอกให้แหน่ ตอกบัตรเข้างาน หัวหน้าแผนกของน้อง เพิ่นคอยสอดส่องน้องย้านย่าน ขอย้ำอีกเทือแล้วกัน ฮอดหม่องเฮ็ดงาน ซอยตอกให้แหน่  อ๊ะตอกให้น้องแหน่   * ตอก ตอกให้น้องแหน่ กรุณาตอกให้น้องแหน่  เข้างานบ่ทันแท้ แท้ ฟ้าวตอกให้แหน่ เจ้านายสิว่า วอนอ้ายตอกให้เสียงดัง ตอกหน้า ตอกหลัง ตอกซ้าย ตอกขวา ฟ้าวเด้อสิเบิ๊ดเวลา เห็นใจเถิดหนา ซอยตอกให้แหน่   ** ตอกให้ซูมื้อแฮงดี เว้าอีหลี อีหลีเด้บ่ได้ตอแหล ถ้าอ้ายบ่ตอกให้น้อง คราวนี้รับรองตกงานแน่ แน่ ตอกให้เสียงดังปัก ปัก ตอกคัก คัก อ๊ะตอกให้น้องแหน่ ตอกให้เสียงดังปัก ปัก ให้คนฮู้จัก ว่าตอกให้กันแล้ว ว่าอ้ายตอกให้แล้ว อย่าลืมตอกให้น้องเด้ออ้ายเด้อ    ( ซ้ำ * / ** )   ฟ้าวมาตอกให้น้องแหน่ เด้ออ้ายเด้อดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

คอร์ดเพลง ตั้งแต่ต้นจนเจ็บ แบบง่าย, เว็บคอร์ดกีต้าร์, คอร์ด เพลง ตั้งแต่ต้นจนเจ็บ, guitar คอร์ดเนื้อเพลง ตั้งแต่ต้นจนเจ็บ, เนื้อเพลง ตั้งแต่ต้นจนเจ็บ คอร์ด กีต้าร์, เนื้อเพลง ตั้งแต่ต้นจนเจ็บ คอร์ด กีต้าร์, อูคูเลเล่ คอร์ด เพลงตั้งแต่ต้นจนเจ็บ, กีต้าร์ คอร์ด ตั้งแต่ต้นจนเจ็บ