คอร์ดเพลง ผีบ้าถามทาง

ผีบ้าถามทาง : ศิลปิน บิ๊กวัน กันทรลักษ์ : อัลบั้ม : ฮักเบิดโปร
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ผีบ้าถามทาง ของ บิ๊กวัน กันทรลักษ์

เนื้อร้องเพลง ผีบ้าถามทาง

คนเป็นแค่แฟนเก่า ได้พ้อหน้าเจ้ากะบุญหัว อย่าฟ้าวตกใจกลัว แค่มาทักทาย คนเป็นแค่แฟนเก่า ได้พ้อหน้าเจ้ากะบุญหลาย อย่าฟ้าวอย่าหนีไป ให้อ้ายถามก่อน เฮ็ดงานหยังพักอยู่ไส เป็นจั่งได๋ซำบายดี คบกับเขาน้องแฮปปี้ ดีบ่ กินข้าวแหน่เด้อคำแพง จ่อยลงแฮงเหลือแต่คอ หากอ้ายไปถ้าเขาส่อ อย่าทะเลาะกัน.... ให้บอกกับเขาไปว่า อ้ายตายจากใจเจ้าไปแล้ว กะตาผีบ้ามาแซว แอวถามทาง....... ให้บอกกับเขาไปว่า แค่พวกบ่พอมาขอตังค์ อย่าให้เขาสงสัยหยัง เกี่ยวกับอ้าย คนเป็นแค่แฟนเก่า ได้พ้อหน้าเจ้ากะดีใจ แม้ว่าสายตาไผ แนมเป็นผีบ้า คนเป็นแค่แฟนเก่า อวยพรให้เจ้าเป็นฝั่งฝา สิบ่มา... รบกวนเวลาอีก เฮ็ดงานหยังพักอยู่ไส เป็นจั่งได๋ซำบายดี คบกับเขาน้องแฮปปี้ ดีบ่ กินข้าวแหน่เด้อคำแพง จ่อยลงแฮงเหลือแต่คอ หากอ้ายไปถ้าเขาส่อ อย่าทะเลาะกัน.... ให้บอกกับเขาไปว่า อ้ายตายจากใจเจ้าไปแล้ว กะแค่ผีบ้ามาแซว แอ่วถามทาง....... ให้บอกกับเขาไปว่า แค่พวกบ่พอมาขอตังค์ อย่าให้เขาสงสัยหยัง เกี่ยวกับอ้าย อย่าให้เขาสงสัยหยัง เกี่ยวกับอ้าย
เธอเท่านั้น - นากา

เห็นตัวเธอนั่งซึมดูเหงา ตั้งแต่วันที่เขาคนนั้นหายไป ทิ้งเรื่องราวที่เลวร้าย อยู่เต็มหัวใจของเธอ เขานั้นคงไปมีคนใหม่ ไปมีหัวใจให้ใครมากกว่า จึงทิ้งเธอไปได้อย่างเย็นชา มันเหมือนฆ่าเธอทั้งเป็น สายตาเธอมองอย่างเลื่อนลอย เธอคงเฝ้าคอยให้เขาหวนกลับ หวังแค่เพียงเขาไม่ลาลับ จะยอมจะทนเฝ้ารอ * จะไม่รักใคร ไม่เปิดให้หัวใจ เก็บให้เธอเพื่อเธอเท่านั้น จะปิดทั้งกายใจไม่ยอมให้ใครๆ เก็บให้เธอเพื่อเธอเท่านั้น จะรอเธออยู่อย่างนี้ไม่แปรเปลี่ยน จะรอเธออยู่อย่างนี้ไม่เป็นอื่น หากว่าเธอเปลี่ยนไปแล้วมีใครใหม่ แหลกสลาย ใจดวงนี้ ( *, * ,* )ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ผีบ้าถามทาง - บิ๊กวัน กันทรลักษ์

Advertisement
ฝันดี - Audy

รักมันอยู่ที่ใจ.... เก็บไว้ยังไง ยังไงอ่อนไหว....  ถึงมันอาจพลาดไป แต่จงมั่นใจว่าสักวัน ใครที่เคยคิดถึง สุดท้ายก็คงต้องเป็นเธอ ใครที่เคยพบเจอ.....รักจริง สุดท้ายก็คงต้องเป็นใจ * โลกยังหมุนไป ยังหมุนไป ยังคงหมุนไป อยู่ทุกวัน  (โลกยังหมุนไป ยังหมุนไป ยังคงหมุนไป อยู่ทุกวัน) ** พักใจให้สบาย ทุกลมหายใจ เธอยังมีฉัน  ร้องเพลงกล่อมทุกวัน ก็อยากให้เธอหลับฝันดี มีอะไรที่มันค้างใจ เอามาให้ฉันล้างเอง มีบางทีที่มันวังเวง เอามาให้ฉันรับเอง * Solo: ** , * , * ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ด, เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ด, เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ด guitar, เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ด guitar, อูคูเลเล่ คอร์ด ผีบ้าถามทาง , เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ดอูคูเลเล่, เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ดอูคูเลเล่, การจับคอร์ดกีต้าร์ , เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ด ukulele, เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ด ukulele, เล่นกีต้าร์ เพลง ผีบ้าถามทาง, เนื้อร้องผีบ้าถามทาง, คอร์ด อูคูเลเล่ ผีบ้าถามทาง