คอร์ดเพลง ผีบ้าถามทาง

ผีบ้าถามทาง : ศิลปิน บิ๊กวัน กันทรลักษ์ : อัลบั้ม : ฮักเบิดโปร
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ผีบ้าถามทาง ของ บิ๊กวัน กันทรลักษ์

เนื้อร้องเพลง ผีบ้าถามทาง

คนเป็นแค่แฟนเก่า ได้พ้อหน้าเจ้ากะบุญหัว อย่าฟ้าวตกใจกลัว แค่มาทักทาย คนเป็นแค่แฟนเก่า ได้พ้อหน้าเจ้ากะบุญหลาย อย่าฟ้าวอย่าหนีไป ให้อ้ายถามก่อน เฮ็ดงานหยังพักอยู่ไส เป็นจั่งได๋ซำบายดี คบกับเขาน้องแฮปปี้ ดีบ่ กินข้าวแหน่เด้อคำแพง จ่อยลงแฮงเหลือแต่คอ หากอ้ายไปถ้าเขาส่อ อย่าทะเลาะกัน.... ให้บอกกับเขาไปว่า อ้ายตายจากใจเจ้าไปแล้ว กะตาผีบ้ามาแซว แอวถามทาง....... ให้บอกกับเขาไปว่า แค่พวกบ่พอมาขอตังค์ อย่าให้เขาสงสัยหยัง เกี่ยวกับอ้าย คนเป็นแค่แฟนเก่า ได้พ้อหน้าเจ้ากะดีใจ แม้ว่าสายตาไผ แนมเป็นผีบ้า คนเป็นแค่แฟนเก่า อวยพรให้เจ้าเป็นฝั่งฝา สิบ่มา... รบกวนเวลาอีก เฮ็ดงานหยังพักอยู่ไส เป็นจั่งได๋ซำบายดี คบกับเขาน้องแฮปปี้ ดีบ่ กินข้าวแหน่เด้อคำแพง จ่อยลงแฮงเหลือแต่คอ หากอ้ายไปถ้าเขาส่อ อย่าทะเลาะกัน.... ให้บอกกับเขาไปว่า อ้ายตายจากใจเจ้าไปแล้ว กะแค่ผีบ้ามาแซว แอ่วถามทาง....... ให้บอกกับเขาไปว่า แค่พวกบ่พอมาขอตังค์ อย่าให้เขาสงสัยหยัง เกี่ยวกับอ้าย อย่าให้เขาสงสัยหยัง เกี่ยวกับอ้าย
แต่กี้คือบ่เลือกอ้าย - เพชร สหรัตน์

ซูคำที่เจ้าเว้ามา กับสายตาบอกความในใจ พอฮู้ว่าอยากอธิบาย เรื่องหัวใจของเข้าแม่นบ่ เขาเฮ็ดให้เจ็บซั่นบ่ จึงน้ำตาคลอพอปานไฟสุมหัวใจ อ้ายว่าอดเอาก่อนสา กลับไปจาเว้าว่ากันใหม่ คนฮักกันต้องให้อภัย เพื่อหัวใจสิไคขึ้นคนดี อ้ายนั้นก็ยอมรับ ตอนนั้นฮักเจ้าคักอิหลี แต่มันเป็นแต่กี้ แต่เดี๋ยวนี้อ้ายลืมเจ้าแล้ว   * อ้ายลืมเจ้าแล้ว อ้ายลืมเจ้าแล้วตั้ว ใจหม่องมันหั่ว อ้ายเย็บแล้วตั้วหม่องหัวใจแป้ว เซาไห่สาหล่า กลับไปหาเขาสาน้องแก้ว ขั่นเขาฮู้มันสิบ่แม่นแนว อ้ายเฮ็ดใจได้แล้วฮู้บ่   ขอโทษเจ้าเด้อคำเว้า ที่บอกเจ้า เว้าตรงเกินไป แต่ก่อนเจ้าคือบ่เลือกอ้าย ปล่อยให้หัวใจนอนไข้ก่อซอ อ้ายซ่วงอ้ายซื่นแล้วหนอ หัวใจข่อหล่อ แต่กี้คือบ่เลือกอ้าย   | * |   หัวใจข่อหล่อ แต่กี้คือบ่เลือกอ้ายดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ผีบ้าถามทาง - บิ๊กวัน กันทรลักษ์

Advertisement
ไม่ตายหรอกเธอ - The Skipper

อย่าได้ไหม อย่าทำให้ฉัน เข้าใจผิด อย่าทำให้คิด ให้คิดว่ามีใจให้ อย่าบอกกับฉัน ว่าเธอรัก ได้โปรดอย่าหลอก ว่ายังมีใจ อย่าเลย ไม่อยากรับฟัง โปรดอย่าถาม ว่าฉันนั้นคิด อะไรอยู่ ไม่อยากให้รู้ ว่าฉันกำลังทำใจ แต่อยากให้รู้ สักนิด แค่อยากจะบอก ว่าฉันเสียใจ ที่เธอมีใคร เธอปิดบังฉัน หลอกให้รัก ให้รออยู่ หลอกให้ฉัน ทุ่มเทหัวใจ ที่เธอทำ ให้รัก รักจนเกิน ถอนตัวถอนใจ แต่ขาดเธอไป ไม่ตายไม่ตาย หรอกเธอ ก็อยากจะขอ ให้เธอเข้าใจ สักหน่อย สักเพียงน้อย ให้รู้ว่าคนอย่างฉัน ถ้าอยากจะไป ก็เชิญ แต่อย่าให้ฉัน ทนทรมาน เอาความสงสาร ของเธอ เก็บคืนไป หลอกให้รัก ให้รออยู่ หลอกให้ฉัน ทุ่มเทหัวใจ ที่เธอทำ ให้รัก รักจนเกิน ถอนตัวถอนใจ แต่ขาดเธอไป ไม่ตายไม่ตาย หรอกเธอ หลอกให้รัก ให้รออยู่ หลอกให้ฉัน ทุ่มเทหัวใจ ที่เธอทำ ให้รัก รักจนเกิน ถอนตัวถอนใจ แต่ขาดเธอไป ไม่ตายไม่ตาย หรอกเธอ แค่ขาดเธอไป ไม่ตายไม่ตาย หรอกเธอ ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ด, เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ด, เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ด guitar, เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ด guitar, อูคูเลเล่ คอร์ด ผีบ้าถามทาง , เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ดอูคูเลเล่, เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ดอูคูเลเล่, การจับคอร์ดกีต้าร์ , เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ด ukulele, เนื้อเพลง ผีบ้าถามทาง คอร์ด ukulele, เล่นกีต้าร์ เพลง ผีบ้าถามทาง, เนื้อร้องผีบ้าถามทาง, คอร์ด อูคูเลเล่ ผีบ้าถามทาง