คอร์ดเพลง ภาวะว่างเปล่า

ภาวะว่างเปล่า : ศิลปิน ฮั่น อิสริยะ
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ภาวะว่างเปล่า ของ ฮั่น อิสริยะ

เนื้อร้องเพลง ภาวะว่างเปล่า

ฉันรู้ที่ฉันคิดมันผิด มีเธอในชีวิตเหมือนความฝัน เธอบอกถ้าเรายังรักกัน ไม่สำคัญพรุ่งนี้เป็นอย่างไร แต่สิ่งที่เธอทำวันนี้ ตรงข้ามกับสิ่งที่เคยเข้าใจ ช่วยบอกกันสักคำได้ไหม ทำไงให้ใจไม่คิดถึง อยู่ในภาวะที่ว่างเปล่า อยู่กับความเหงาที่ฉันไม่คุ้นเคย ยังรู้สึกเหมือนว่าเธอยังอยู่ตรงนี้ (ติดอยู่ในช่วงเวลาดีดี เธอรู้ไหมมันเป็นอย่างไร) ยังอยู่กับภาวะที่คุ้นเคย วันที่ผ่านเลยยังคงไม่ลืมเธอ เธอคือความรักของฉันไม่เคยจางหาย ให้นานเท่าไรใจยังไม่ลืม ใจไม่ยอมรับความจริง ทุกครั้งที่ยังคิดถึงความหลัง ภาพที่เราเดินแยกทางกัน ย้ำและเตือนว่าฝันไม่มีจริง ปล่อยให้น้ำตามันไหล ปล่อยให้มันล้นมาล้างใจ พยายามที่จะลืมเธอไป แต่ทำไมในใจยังคิดถึง เธอคงไม่รู้เลย ไม่มีวันไหนไม่คิดถึงเธอ แต่เวลาของเรามันหมดแล้ว ได้แต่หวังให้เธอเข้าใจ ตกอยู่ในภาวะที่ว่างเปล่า อยู่กับความเหงาที่ฉันไม่คุ้นเคย ยังรู้สึกเหมือนว่าเธอยังอยู่ตรงนี้ (ติดอยู่ในช่วงเวลาดีดี เธอรู้ไหมมันเป็นอย่างไร) ยังอยู่กับภาวะที่คุ้นเคย วันที่ผ่านเลยยังคงไม่ลืมเธอ เธอคือความรักของฉันไม่เคยจางหาย ให้นานเท่าไรใจยังไม่ลืม เธอคงไม่รู้เลย ไม่มีวันไหนไม่คิดถึงเธอ แต่เวลาของเรามันหมดแล้ว ได้แต่หวังให้เธอเข้าใจ อยู่ในภาวะที่ว่างเปล่า อยู่กับความเหงาที่ฉันไม่คุ้นเคย ยังรู้สึกเหมือนว่าเธอยังอยู่ตรงนี้ (ติดอยู่ในช่วงเวลาดีดี เธอรู้ไหมมันเป็นอย่างไร) ยังอยู่กับภาวะที่คุ้นเคย วันที่ผ่านเลยยังคงไม่ลืมเธอ เธอคือความรักของฉันไม่เคยจางหาย ให้นานเท่าไรใจยังไม่ลืม ยังไม่ลืม โอ... ให้นานเท่าไรใจยังไม่ลืม
หมอลาบลำซิ่ง - ทับทิม มัลลิกา VRZO

ฮัลโหลว่าจั๋งใด๋ อู้ย ทับทิมเว่าอยู่ นี่แกฉันมีเรื่องสิเว่าให้ฟัง มื่อนี่ มีผู้บ่าวซิพาฉันไปเดท หล๊อหล่อ อู้ยอู้ย เพิ่นมาแล่วซำหนี่ก่อนเด้อ มื้อนี้มื้อดี๋ มีโซคมาถึงตัว ผู้บ่าวไฮโซ จะซิมาพ้อนำ ขับรถคันโต สูงยาวคมสัน ข่อยเบิ่งแล้วพลัน ขนลุกซู่สั่น อ้ายถามน้องว่า ยัดห่ามาหรือยัง ถ้าหากว่ายังจะพาไปดินเนอร์ เพิ่นซวนไปกินพิซซ่า เพิ่นซวนไปกินเบอร์เกอร์ อยากจะกินนะเอ่อ แต่มันบ่ถึกปากน้อง กินอย่างอื่นได้บ่ โอ โอ๊ะ โอ โอ๊ะ โอย น้องอยากกินลาบ ซวบลาบกับอ้าย แซ่บคัก ซวบลาบกับอ้าย แซ่บคัก ซวบลาบกับอ้าย แซ่บคัก อ้ายมาซวบลาบกับน้องได้บ่ ซวบลาบกับน้องได้บ่ ซวบลาบกับน้องได้บ่ ซวบลาบกับน้องได้บ่ นะนะ น้องขอน้องอยากกินลาบ โอ้ย กินบ่เป็นดอกพิซซ่า กินเป็นแต่ลาบ พาไปกินอีหยงก็บ่ฮู้ กินบ่เป็น มานี่ มานี่เดี๋ยวซิพาไปกินของแซ่บ รับรองว่า แซ๊บ แซ่บ บ่ปลื้มพิซซ่า ปลื้มข้าวเหนียวเด้อเน ไส้กรอก พาสต้า กินกะเขาบ่เป็น ถ้าฮักน้องจริง ก็ต้องทำให้เห็น จัดมาเน้นเน้น อย่าได้เกรงใจ ใส่มาเต็มๆเลยพี่ไม่ต้องกลัว ให้มันนัวนัว เอาให้ชัวร์ให้แซ่บ ข้าวคั่ว ปลาแดก ใส่มาทั้งแถบ ลาบได้ทุกแบบ แต่เอาให้ถึงปากน้อง กินอย่างอื่นได้บ่ โอ โอ๊ะ โอ โอ๊ะ โอย น้องอยากกินลาบ ซวบลาบกับอ้าย แซ่บคัก ซวบลาบกับอ้าย แซ่บคัก ซวบลาบกับอ้าย แซ่บคัก อ้ายมาซวบลาบกับน้องได้บ่ ซวบลาบกับน้องได้บ่ ซวบลาบกับน้องได้บ่ ซวบลาบกับน้องได้บ่ นะนะ น้องขอน้องอยากกินลาบ ซวบลาบกับอ้าย แซ่บคัก ซวบลาบกับอ้าย แซ่บคัก ซวบลาบกับอ้าย แซ่บคัก อ้ายมาซวบลาบกับน้องได้บ่ ซวบลาบกับน้องได้บ่ ซวบลาบกับน้องได้บ่ ซวบลาบกับน้องได้บ่ นะนะ น้องขอน้องอยากกินลาบ ผู้บ่าวก็ make some noise ผู้สาวก็ make some noise ผู้เฒ่าก็ make some noise หำน้อยก็ make some noise ผู้บ่าวก็ make some noise ผู้สาวก็ make some noise ผู้เฒ่าก็ make some noise and everybody make some noise สอย สอย สอย สอย สอย สอย สอย สอย สอย สอย สอย สอย ซวบลาบกับอ้าย แซ่บคัก ซวบลาบกับอ้าย แซ่บคัก ซวบลาบกับอ้าย แซ่บคัก อ้ายมาซวบลาบกับน้องได้บ่ ซวบลาบกับน้องได้บ่ ซวบลาบกับน้องได้บ่ ซวบลาบกับน้องได้บ่ นะนะ น้องขอน้องอยากกินลาบ เด้อนางเด้อ เด้อนางเด้อ เด้อนางเด้อ เดอ เดอ เดอ เดอ เดอ เดอ เดอ เดอ.. อู้ย มันแซ่บอีหลี ขออีกหน่อยได้บ่ แซ่บหลายเด่อดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ภาวะว่างเปล่า - ฮั่น อิสริยะ

Advertisement
yes sir ! - Retrospect

เกิดมาเป็นคนไม่เคยมีดีพร้อม ไม่สนใจ แต่ความเป็นคนที่ดีมันมีพร้อม เต็มล้นหัวใจ แค่เราจับมือ ไม่ถือเรื่องชนชั้น สบตากันร่วมสร้างฝัน กู่ร้องตะโกนด้วยกัน *Retrorian (Yes Sir !) Retrorian (Yes Sir !) Retrorian (Yes Sir !) Retrorian (Yes Sir !) ** รับรู้รับฟังด้วยคำสั่งสอนเต็มหัวใจ แค่ฉันแค่เรานั้นทำตามเสียงของจิตใจ โว้ โว้ โว (โว้ โว้ โว ) โว โว้ โว (โว โว้ โว ) โว้ โว (โว้ โว ) โว้ โว(โว้ โว) เหลือบมองดูคนเกิดมามีดีพร้อม ดูเข้าที แต่บารมีความดีกลับจางหาย ลดน้อยลงไป ไม่เหมือนกับคำที่คนว่ากันไว้ จะมองใคร ให้ดูกาย สุดท้ายต้องเสียน้ำตา ( *, ** ) ฟ้าก็หมดหวังหนทางแสนไกล อย่าไปน้อยใจในโชคชะตา ฉันจะอยู่ข้างเธอ ขอแค่เดินเข้ามา ปลดปล่อยอารมณ์ที่เก็บไว้ ความในใจ ( ** )ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เพลง สภาวะ ว่างเปล่า ฮั่น, เพลงภาวะว่างเปล่า 4sh, เพลงภาวะว่างเปล่า ฮั่น mv, เพลงภาวะว่างเปล่า 4 แชร์, เพลง สภาวะ ว่างเปล่า ฮั่น 4sh, เพลงภาวะว่างเปล่า mv