คอร์ดเพลง มื้อได๋สิบอกว่าฮัก

มื้อได๋สิบอกว่าฮัก : ศิลปิน เจมส์ จตุรงค์
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง มื้อได๋สิบอกว่าฮัก ของ เจมส์ จตุรงค์

เนื้อร้องเพลง มื้อได๋สิบอกว่าฮัก

เทียวไปหาดู๋ จนบันไดเหลี่ยม ไผ๋สิว่าบ่เจียม กะซางอ้ายบ่สนใจ ย้อนว่าฮักเจ้า ฮักจนสิล้มสิตาย บ่เห็นหน้ามื้อได๋ เป็นคือสิไข้ สิหนาว   อ้ายอยากมาหา สบตาใกล้ ๆ เจ้ากะบ่สนใจ คุยเฟสคุยไลน์ ถิ่มอ้ายนั่งเหงา หลายปีเทียวหา แค่ไม้กันหมา สั่นบ้อน้องสาว คำฮักออกจากปากเจ้า อ้ายรอฟัง เจ้าเว้าใส่หู   * สิให้ตายก่อนบ้อ จังสิบอกว่าฮัก ให้อ้ายตายก่อนบ้อ จังสิบอกว่ามัก อ้ายอยากฮู้จัก ยามอ้ายยังหายใจอยู่ ป่วยซักดิ้นซักงอ พุ้นบ้อจังสิให้ฮู้ ซิ่มค่อย ๆ ข้างหู กะได้คันน้องอยากอาย   ** หลูโตนแนเด้อ อย่าให้รอนาน อย่าแกล้งทรมาน อ้ายนี้ให้ขาดใจตาย ฮักบ่ฮักกะบอก มาเด้อสิได้เตรียม ใจ สิถ่าบอกมื้อได๋ หรือสิให้อ้ายตายก่อนบ้อ   (ซ้ำ * ,** ) สิถ่าบอกมื้อได๋ หรือสิให้อ้ายตายก่อนบ้อ  
หรือเปล่า - Silly Fools

อาจเป็นวันที่เวียนหมุนผ่าน ที่เฝ้ารอใครสักคน หากได้เจอ ตัวเธอผู้นั้น ฉันอาจฟื้น(จากหลับใหล) เธอก็เข้ามาแทนที่หัวใจ ทำให้ฉันอยากรู้ว่า... เธอจะนึกถึงฉันอยู่หรือเปล่า? เธอจะมองมาทางฉันอยู่หรือเปล่า? แล้วเธอจะคิดถึงฉันอยู่หรือเปล่า? รักเธอจะมอบให้กับฉันอยู่หรือเปล่า? อยากให้รู้ว่ามีฉันอยู่ แค่อยากให้รู้ว่ามีฉันอยู่ อาจเป็นเธอคนเดียวเท่านั้น ที่ฉันเฝ้ารอมาแสนนาน หากได้เธอมาเป็นของฉัน เพียงแค่นั้น... เธอก็เข้ามาแทนที่หัวใจ ทำให้ฉันอยากรู้ว่า... เธอจะนึกถึงฉันอยู่หรือเปล่า? เธอจะมองมาทางฉันอยู่หรือเปล่า? แล้วเธอจะคิดถึงฉันอยู่หรือเปล่า? รักเธอจะมอบให้กับฉันอยู่หรือเปล่า? อยากให้รู้ว่ามีฉันอยู่ แค่อยากให้รู้ว่ามีฉันอยู่ อาจเป็นฝันเฝ้าละเมอ คิดถึงเธอ อาจไม่รู้ว่าความจริงอยู่ไหน หากความจริงของฉันนั้นคือเธอ อยากให้รู้ว่าเธอมีฉัน...อยู่ เธอจะนึกถึงฉันอยู่หรือเปล่า? เธอจะมองมาทางฉันอยู่หรือเปล่า? แล้วเธอจะคิดถึงฉันอยู่หรือเปล่า? รักเธอจะมอบให้กับฉันอยู่หรือเปล่า? รักเธอดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง มื้อได๋สิบอกว่าฮัก - เจมส์ จตุรงค์

Advertisement
อยู่คนเดียวอย่างนี้ก็ดี - ศิรศักดิ์ อิทธิพลพาณิชย์

เคยรักอยู่ เคยหวานอยู่ แต่วันนี้ฉันเองไม่มีใคร ก็เคยผิดหวังทางใจ หลงฟูมฟายจะตายทั้งเช้าเย็น ยังเหงาอยู่ ยังมองหาอยู่ แต่ก็ไม่รู้จะมีสักวันไหม คนที่ไม่ซ้ำเติมใจ ที่รักกัน สักวันจะมีไหมเธอ อยู่คนเดียวอย่างนี้ทุกวัน มันเหงาจะตาย แต่สุดท้าย ก็ได้แต่คิดซ้ำ ๆ อย่างทำใจ ว่าอยู่คนเดียวอย่างนี้ก็ดี อย่างนี้ก็ดีให้มันได้รู้ไป ให้มันรู้ถึงไม่มีใคร ไม่มีใครก็คงไม่เหงาตาย แต่ยังหวังอยู่ ยังมองหาอยู่ ก็ไม่รู้จะมีสักวันไหม คนที่ไม่ซ้ำเติมใจ ที่รักกัน สักวันก็คงต้องมี อยู่คนเดียวอย่างนี้ทุกวัน ดูหนังก็ยังไม่เคยคิดกล้าไป อยู่คนเดียวมันเหงาจะตาย มันเหงาจะตาย แต่สุดท้าย แต่สุดท้ายถ้ายังเดียวดายอยู่อย่างนี้ ก็อยู่คนเดียวอย่างนี้ก็ดี อย่างนี้ก็ดีให้มันได้รู้ไป ให้มันรู้ถึงไม่มีใคร ไม่มีใครก็คงไม่เหงาตาย ก็อยู่คนเดียวอย่างนี้ก็ดี อย่างนี้ก็ดีให้มันได้รู้ไป ให้มันรู้ถึงไม่มีใคร ไม่มีใครก็คงไม่เหงาตาย ก็อยู่คนเดียวอย่างนี้ก็ดี อย่างนี้ก็ดีให้มันได้รู้ไป ให้มันรู้ถึงไม่มีใคร ไม่มีใครก็คงไม่เหงาตายดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

ฝึกกีต้าร์ เบื้องต้น, กีต้าร์คอร์ด เนื้อเพลงมื้อได๋สิบอกว่าฮัก, เว็บคอร์ดกีต้าร์โปร่ง, เนื้อเพลง มื้อได๋สิบอกว่าฮัก คอร์ดอูคูเลเล่, เนื้อเพลง มื้อได๋สิบอกว่าฮัก คอร์ดอูคูเลเล่, คอร์ดกีต้าร์ มื้อได๋สิบอกว่าฮัก แบบง่ายๆ, ฝึกอูคูเลเล่เพลง มื้อได๋สิบอกว่าฮัก ง่ายๆ, เนื้อเพลง มื้อได๋สิบอกว่าฮัก คอร์ด, เนื้อเพลง มื้อได๋สิบอกว่าฮัก คอร์ด, เพลง มื้อได๋สิบอกว่าฮัก, คอร์ด อูคูเลเล่ เพลง มื้อได๋สิบอกว่าฮัก