คอร์ดเพลง ยับแม่

ยับแม่ : ศิลปิน แจ๊ส สปุ๊กนิค ปาปิยอง กุ๊กกุ๊ก Feat.โก๊ะตี๋, วง 3.50 บาท, Dj เชาเชา
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ยับแม่ ของ แจ๊ส สปุ๊กนิค ปาปิยอง กุ๊กกุ๊ก Feat.โก๊ะตี๋, วง 3.50 บาท, Dj เชาเชา

เนื้อร้องเพลง ยับแม่

ยับ ยับ ยับแม่ยับ ยับแม่ยับ แม่ยับ แม่ยับ ยับ ยับ ยับแม่ยับ * ยับแม่ยับ ชนแก้วเอ้าหมด ยับแม่ยับ อย่ากลัวผัวโกรธ ยับแม่ยับ กาโว กาโว ยับแม่ยับ แม่โว้ย โวย โวยยับแม่ยับ เด้งดีเอวเด็ด ยับแม่ยับ เช็ดไก่ เช็ดเป็ด เลิศสะแมนแตน ลิมิเต็ด เกิร์ลสก๊อยยับว้อย oh yes ** เต้น เต้นเลยสาวโสด โดดโลดสาวสแกน ไม่เอานะครับ อย่าสโลว์ไลฟ์ สเต็ปไทย fast 8สามช่ามาพุ่งใส่ หนักเข้าไว้ให้สะพรึงเพศ ดีดขายับเหงื่อเล็ด เชรด (ส้นสูง) (ขนตา) กระจาย (ซ้ำ *, **) [โก๊ะตี๋] ยับ ยับ ยับแม่ยับ ยับแม่ยับ แม่ยับ แม่ยับ ยับ ยับ ยับแม่ยับ น๊าน[Dj เชาเชา] ยับ ยับ ยับแม่ยับ ยับแม่ยับ แม่ยับ แม่ยับ ยับ ยับ ยับแม่ยับ หง่อวเหนื่อยเราไม่เหนื่อย เมื่อยเราไม่เมื่อย ยับแม่ไปเรื่อย ๆ ทำแบบนี้เราไม่เหนื่อย เหนื่อยเราไม่เหนื่อยเมื่อยเราไม่เมื่อย ยับแม่ไปเรื่อย ๆ ทำแบบนี้เราไม่เหนื่อย *** ยับแม่ งามไส้ตุดยอด ยับยับยับยับยับยับ แม่ งามไส้ตุดยอด ยับยับยับยับยับยับ แม่งามไส้ตุดยอด ยับยับยับยับยับยับ แม่ งามไส้ตุดยอด หยับหยับ ยับยับ ยับยับ ย๊าบ [โก๊ะตี๋] ยับ ยับ ยับแม่ยับ ยับแม่ยับ แม่ยับ แม่ยับ ยับ ยับ ยับแม่ยับ เหย๊ด[Dj เชาเชา] ยับ ยับ ยับแม่ยับ ยับแม่ยับ แม่ยับ แม่ยับ ยับ ยับ ยับแม่ยับ ลั่นอ่ะ (ซ้ำ ***)ยับแม่ยับชูแก้วโชว์ขวด ยับแม่ยับปรบมือซ๊วดสวด เฮ้ยยับแม่ยับ ลั่นมาจ๊วดจ๊วดเฮ้ยยับแม่ยับ แม่โว้ย โวยโว้ย
เมียเฒ่า - จ่าส่ง ร็อคออนซอน

เฒ่าละกะเป็นเมียเฮา เด้อ เด้อเฒ่าละกะเป็นเมียเฮา เฒ่าละกะเป็นเมียเฮา เด้อ เด้อเฒ่าละกะเป็นเมียเฮา มีเมียเฒ่ามักลาวเว้าม่วน มักเราชวนไปกินไปเที่ยว มีเมียเฒ่าเอาใจเก่ง ๆ ยังตึงยังเต่งบ่แห้งบ่เหี่ยว คนว่าเฒ๋าผมว่าพอดี ลองเบิ่งตี้ ลองมีเมียเฒ่า ลองมีเมียเฒ่า ลองมีเมียเฒ่าเบิ่ง มีเมียเด็กมันเน็กบ่เซา มีเมียเฒ่ามันเบิกมันบาน เมียเฒ๋า ๆ เข้าวัดเข้าวา หัวใจเริ่งร่าป่านได้เงินล้าน มีเมียเด็กกะส่างหัวเขา ผมมีเมียเฒ่า ผมฮักเมียเฒ่า ว่าเมียเฒ่าดี ว่าเมียเฒ่าดี ว่าเมียเฒ่าดี เฒ่าละกะเป็นเมียเฮา เด้อ เด้อเฒ่าละกะเป็นเมียเฮา เฒ่าละกะเป็นเมียเฮา เด้อ เด้อเฒ่าละกะเป็นเมียเฮา เมียกะเฒ่า กิ๊กก็เฒ่า ได้ผู้เฒ่ามาตุ้มมาโฮม ยามแลงยามเช้าทำวัดสวดมนต์ บ่ฮ้ายบ่บ่นคือเมียเด็กน้อย อายุแปะร้อยเฒ่ากำลังดี อายุแปะร้อยเฒ่ากำลังดี กำลังพอดี กำลังพอดี เฒ่ากำลังพอดี มีเมียเฒ่าเข้ายุคสมัย ลงเน็ตไว้เซิร์ทหาหมู่เฒ่า สาวส่ำน้อยบื้อ ๆ ไว้ก่อน กำลังหุงทอนแต่ผู้สาวเฒ่า เสียงตำหมากจึก ๆ จั๊ก ๆ ฟังม่วนคักป่านเสียงดนตรี ดีอีหลีได้เมียผู้เฒ่า เฒ่าก็มีไฟอยู่ มีเมียเฒ่าก็น่าฮักอยู่ เฒ่าละกะเป็นเมียเฮา เด้อ เด้อเฒ่าละกะเป็นเมียเฮา เฒ่าละกะเป็นเมียเฮา เด้อ เด้อเฒ่าละกะเป็นเมียเฮา เมียกะเฒ่า กิ๊กก็เฒ่า ได้ผู้เฒ่ามาตุ้มมาโฮม ยามแลงยามเช้าทำวัดสวดมนต์ บ่ฮ้ายบ่บ่นคือเมียเด็กน้อย อายุแปะร้อยเฒ่ากำลังดี อายุแปะร้อยเฒ่ากำลังดี กำลังพอดี กำลังพอดี เฒ่ากำลังพอดี มีเมียเฒ่าเข้ายุคสมัย ลงเน็ตไว้เซิร์ทหาหมู่เฒ่า สาวส่ำน้อยบื้อ ๆ ไว้ก่อน กำลังหุงทอนแต่ผู้สาวเฒ่า เสียงตำหมากจึก ๆ จั๊ก ๆ ฟังม่วนคักป่านเสียงดนตรี ดีอีหลีได้เมียผู้เฒ่า เฒ่าก็มีไฟอยู่ มีเมียเฒ่าก็น่าฮักอยู่ เฒ่าละกะเป็นเมียเฮา เด้อ เด้อเฒ่าละกะเป็นเมียเฮา เฒ่าละกะเป็นเมียเฮา เด้อ เด้อเฒ่าละกะเป็นเมียเฮา  ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ยับแม่ - แจ๊ส สปุ๊กนิค ปาปิยอง กุ๊กกุ๊ก Feat.โก๊ะตี๋, วง 3.50 บาท, Dj เชาเชา

Advertisement
บางกอกล้านนา - SL Music Feat.มิ้ลค์ เพ็ญพิสุทธิ์

เสียงสะล้อบ้านเฮา มันเหงาเหลือเกิน หันงัวควายเดินมันกึ๊ดน้อยใจ๋ อยากจะถามปี้น้องแดนไกล ว่ารู้บ้างไหม มีใครเฝ้ารอ บ่ฮู้ลำบากเต้าใด บนตึกสู.ใหญ่คงหาบ่เจอ คนบ้านเฮาเปิ้นเฝ้าพร่ำเพ้อ อยากป๊ะ อยากเจอ วัยรุ่นล้านนา เป็นไงบ้างหนอ บางกอกนั้นดีหรือเปล่า ไปแข่งกับเขา บ้านเฮาจะสู้ไหวไหม ไปเดินสยาม ทองหล่อ หรือเอกมัย ขับรถคันใหญ่ ผูกไท้ด์ ปาดไปปาดมา ไปกินพิซซา (ไปกินพิซซา) หรือว่าไปกินสุกี้ (ไปกินสุกี้) สูเขาลืมข้าวจี่ (สูเขาลืมข้าวจี่) ข้าวซอยบ้านเฮาแล้วกา ต้องทำตัวเป็นคนกรุงอยู่ซอยนานา ขัดใจแทบบ้าน ตัวข้า บ่เก๊ย บ่เกย มันเขินสำเนียง อยากฮู้ บ่ฮู้ทำไง มันเขินจนอาย กลัวใครจะว่าบ้านนอก มันเขินสำเนียง อยากฮู้ บ่ฮู้ทำไง มันเขินจนอาย กลัวใครจะว่าบ้านนอก อยากกินฟักแม้วผัดไข่ใส่ใบยอ ไม่นานละหนอ ลาก่อนบางกอกล้านนา ไปอยู่เมืองกรุง คงบ่ม่วนเต้าอยู่บ้านดอย ปิ๊กมาหาป้อแม่เปิ้นกอย กึ๊ดเติงหาวัยรุ่นล้านนา กลับมาเมืองเหนอ มาอู้กั๋นกำเมืองบ้านเฮา บ่ต้องไปเหมือนหมู่เขา ลาก่อนบางกอกล้านนา ปิ๊กมาเต๊อะ ปิ๊กมาเต๊อะ ปิ๊กมาบ้านเฮาเต๊อะ กลับมาเต๊อะหนอ (กลับมาเตอะหนอ) อีป้ออิแม่รออยู่ (อีป้ออิแม่รออยู่) กลับมาเดินดู (ปิ๊กมากอยดู) คูเมืองดินแดนของเฮา จะเหยี๊ยะ จะอั้น จะอู้ จะอี้ก็ตามสบาย สุขใจจ๊าดหลาย ตามสไตล์วัยรุ่นล้านนา มันเขินสำเนียง อยากฮู้ บ่ฮู้ทำไง มันเขินจนอาย กลัวใครจะว่าบ้านนอก มันเขินสำเนียง อยากฮู้ บ่ฮู้ทำไง มันเขินจนอาย กลัวใครจะว่าบ้านนอก อยากกินฟักแม้วผัดไข่ใส่ใบยอ ไม่นานละหนอ ลาก่อนบางกอกล้านนา อยากกินฟักแม้วผัดไข่ใส่ใบยอ ไม่นานละหนอ ลาก่อนบางกอกล้านนา ไม่นานละหนอ ลาก่อนบางกอกล้านนา ไม่นานละหนอ ลาก่อนบางกอกล้านนา ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เพลงยับแม่ แจ๊ส, เพลงยับแม่ 4sh, เพลงยับแม่ - แจ๊ส ชวนชื่น, เพลงยับแม่ pantip, เพลงยับแม่ เนื้อเพลง, เพลงยับแม่ แดน, เพลงยับแม่ โดนแบน, เพลงยับแม่ mp3, เพลงยับแม่ แจ๊ส pantip, เพลงยับแม่ แจ๊ส 4sh, เพลง ยับแม่ แจ๊ส, เพลง ยับแม่ 4sh, เพลง ยับแม่ pantip, เพลง ยับแม่ แดน, เพลง ยับแม่ แดนซ์, เพลง ยับแม่ แจ๊ส ชวนชื่น, เพลง ยับแม่ เนื้อเพลง, เพลง ยับแม่ มินเนี่ยน, เพลง ยับแม่ เร้กเก้, เพลง ยับแม่ – แจ๊ส สปุ๊กนิค ปาปิยอง กุ๊กกุ๊ก