คอร์ดเพลง รอ… คงเพียงพอ - Soul After Six และ เนื้อเพลง

รอ... คงเพียงพอ

ศิลปิน : Soul After Six
คอร์ดเพลง คอร์ดเพลง รอ… คงเพียงพอ - Soul After Six

เนื้อเพลงรอ... คงเพียงพอ ศิลปิน Soul After Six

แม้ว่าฉันจะเคยรักคนหนึ่งคน แม้ว่าผลของมันจะเลวร้าย แม้ว่าฉันจะเคยเจ็บมาเท่าไร ฉันก็ไม่เหนื่อย...ไม่ท้อ * ถึงแม้เขาจะไปจากไกลแสนไกล ก็รู้ทั้งรู้ว่าคงไม่เคียงข้างกันอีก แต่ฉันก็ขอไม่ยอมแบ่งใจ...ให้ใคร ก็เพราะรอเธออยู่ อยากบอกให้รู้ ** รอ คงเพียงพอต่อความหมาย ว่ารักเธออยู่และยังรอเธออยู่ วอน เธอกลับมาจะได้ไหม ฉันขอเธอคืนกลับ กลับมา...รัก (ซ้ำ *, **) เธอจะอยู่ที่ใด ฝากความรักไป ฝากลมพัดไปบอกเธอ (ซ้ำ **) วอน...เธอกลับมาจะได้ไหม ฉันขอเธอคืนกลับ กลับมา...รัก

อันดับคอร์ดเพลง

 1. หมดห่วง - ตั๊ก ศิริพร...

  ก่อนที่เธอจะไปเป็นของคนอื่น เราจะคุยกันทั้งคืนจนจวบฟ้าสาง ตั้งแต่วันที่เราได้พบทุกเรื่องทุกอย่าง อย่าให้ตกให้หลงไปทุกอย่างในใจ ก่อนที่ดวงตะวันจะรุ่งพรุ่งนี้ ไม่เจอแล้ว สิ่งที่มีก็แ...ดูคอร์ด

 2. จดหมาย - Toys

  You, just made my day and everything turns right I'm not movin on just wanna sit here and lookin' your brown eyes And babe it's you, You tell me bout' that situation I should reall...ดูคอร์ด

 3. เรารักแม่ - รวมศิลปิน RS...

  ถ้ามีใครสักคนที่อดทนทุกเวลา พร้อมยอมเหนื่อยล้าเพื่อเราโดยไม่เกรง ถ้ามีใครสักคนที่ยอมรับความเจ็บไว้เอง คิดถึงตัวเองไม่เท่าเรา ถ้ามีใครสักคนที่ตีเราทั้งน้ำตา แล้วก็เป็นคนที่ทายาให้เร...ดูคอร์ด

 4. ค่าน้ำนม - เพลง ค่าน้ำนม...

  แม่นี้มีบุญคุณอันใหญ่หลวง   ที่เฝ้าหวง ห่วงลูกแต่หลังเมื่อยังนอนเปล แม่..เราเฝ้าโอ้ละเห่   กล่อมลูกน้อยนอนเปลไม่ห่างหันเห ไปจนไกล ..แต่เล็กจนโตโอ้แม่ถนอม แม่ผ่ายผอมย่อมเกิดจากรักลู...ดูคอร์ด

 5. ยิ่งกว่าเสียใจ - พั้นช์

  เสียแรงที่รัก เสียแรงที่ไว้ใจ ไม่นึกว่าจะทำได้ลงคอ ช่วยตอบสักคำ ทำไมไม่รู้จักพอ ทำไม ใจเธอถมไม่เคยเต็ม เสียแรงที่หวง เสียแรงที่ทุ่มเท ไม่เห็นใจกันบ้างเลยหรืออย่างไร เธอทำอย่างนี้ ฉ...ดูคอร์ด

เนื้อเพลง คนหัวใจหล่อ ของ เอ๋ พจนา อาร์สยามบอกแล้วแม่นบ่ ว่าเลือกคนหล่อความเสี่ยงมันหลาย เสี่ยงจะเสียใจ เพราะเขามีใครคนอื่นรุมจอง เพียงเขายิ้มให้ ก็แทบละลายเชียวหรือใจน้อง เอาฮักให้เขาไปครอง สุดท้ายโดนดองเขามองคนอื่น สะอื้นกลับมา ให้ชายหน้าตาบ้าน บ้าน ดูแล กี่หนกี่แผล ที่ต้องเทคแคร์ใจเจ้าให้ฟื้น รู้ตัวไม่หล่อ ต้องใช้ความดีดึงใจเจ้าคืน วันใดหนอแม่ขวัญยืน เจ้าสิเห็นใจผู้ชายเกือบหล่อ อ้ายหล่อบ่หลาย แต่บ่หลายใจคือใครคนนั้น มีฮักให้เจ้าทุกวัน สิพอแทนการหล่อน้อยได้บ่ พร้อมทุ่มเพื่อเจ้า บ่ให้เจ็บเหงาคือเขาคนเหล่อ ช่วยฝึกลืมเขาได้บ่ อ้ายบ่อยากเห็นน้ำตาแฟนอ้าย ซบลงไหล่ซ้าย ตรงที่หัวใจอ้ายจะเยียวยา แพ้เรื่องหน้าตา แต่ว่าหัวใจอ้ายหล่อหลาย หลาย จะสู้เพื่อเจ้า สร้างอนาคตทดแทนรูปกาย สิฮักให้คนหล่ออาย เพราะใจของอ้ายมีเจ้าคนเดียว อ้ายหล่อบ่หลาย แต่บ่หลายใจคือใครคนนั้น มีฮักให้เจ้าทุกวัน สิพอแทนการหล่อน้อยได้บ่ พร้อมทุ่มเพื่อเจ้า บ่ให้เจ็บเหงาคือเขดูคอร์ด

เพลงของศิลปิน / เพลงใกล้เคียง / เพลงแนะนำ

เนื้อเพลง สาวแม่ฮ้าง ของ ทอแสงน้ำตาไหลย้อยหย่าวลงสู่ขี้ดิน แตกแห้ง เสียใจหลายผู้บ่าวเขาป๋าเขาถิ่ม เป็นจั่งคือคำอ้ายบอกนางแม่นบ่ อย่าหลงคนหล่อคนมั่งคนมี น้องสิเสียใจ อ้ายบ่หล่อแต่อ้ายฮักจริง อ้ายบ่ถิ่มกะเคยบอกอยู่ อ้ายบ่รวย แต่อ้ายเฮ็ดกิน เจ้าบ่อดยากแค้นดอกนาง ฮักกันอยู่คือมาจืดจาง คนจั่งนางส่ำแนวแลกคุ น้ำแตกออกตา เสียนาน้อย ให้เขา..เหมิดแล้ว เหลือแต่โตแหลวแหลว สะใจบ่นาง เป็นสาวแม่ฮ้าง มีลูกติดมานำ..โว้โอ้.. อ้ายเห็นแล้ว หลูโตน..โอ้ย.. ขอเป็นคนดามใจ เก็บเสื้อผ้าหนีไปกับเขาตอนนั้น พ่อแม่เจ้าเทิงอ้ายเสียใจคักแน มองนำกันเขาป๋า เขาถิ่มแท้แท้ ผู้ใด๋บอกนาง นางกะบ่เซือ น้องสิเสียใจ อ้ายบ่หล่อแต่อ้ายฮักจริง อ้ายบ่ถิ่มกะเคยบอกอยู่ อ้ายบ่รวย แต่อ้ายเฮ็ดกิน เจ้าบ่อดยากแค้นดอกนาง ฮักกันอยู่คือมาจืดจาง คนจั่งนางส่ำแนวแลกคุ น้ำแตกออกตา เสียนาน้อยให้เขา..เหมิดแล้ว เหลือแต่โตแหลวแหลว สะใจบ่นาง เป็นสาวแม่ฮ้าง มีลูกติดมานำ..โว้โอ้.. อ้ายดูคอร์ด