คอร์ดเพลง สาวนาหารัก

สาวนาหารัก : ศิลปิน บานเย็น รากแก่น
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง สาวนาหารัก ของ บานเย็น รากแก่น

เนื้อร้องเพลง สาวนาหารัก

สาวชาวนา จั่งน้อง .บ่ มีไผ่มอง มาจ้องมาหา .บ้านอยู่เมือง อุบล .บ่ มีคนเฆตตา .ขั่นเป็นสาวนา หาคู่ ก็บ่ มี .ทุกข์ละ มาทุกข์ แท้น้อ .ตั้งตาเฝ้ารอ แฟน บ่ พ้อ สักที่ .เห็นมี ตั้งแต่ มัดกล้า .ดำจนจนแขน เป็นกล้าม .หน้า บ่ งามคือนางสาวไทย .บ่ มีไผจับจอง เขาเลยมองข้ามไป .จนละ กะจน ยากแท้ .ไผ่ บ่แล บ่ใกล้ .อ้ายทิดสึกใหม่ เอิ้นได๋ กะ บ่ หัน .สามาโอง แท้หนอ .โอ้บุญ บ่พอ เฮดก็ บ่ ทัน .นอนฝัน ทุกคืน ฮอดเช้า .นอนฝันผู้เดียวต้อม้อ .บุญข่อย บ่ พอ ต้องกิน น้ำตา .สาวชาวนา หน้าดำ .เหมือนเวรกรรม จ้องมา .คอยน้องคอย คนฮัก .ไผ่ สิมัก ก็มา .ที่ไฮ่ ที่นา กะยกให้ ฟรี ๆ .ไผ่สนใจ น้องสาว .อย่ามัวหูเบา ให้ฟ่าวมาพี่ .คันมี ก็เชิญเลย อ้าย .อ้ายสนใจ เชิญมา โลดเจ้า .น้อง บ่เอา เลยเงินค่าคอง ( ดนตรี ) ..สาวชาวนา จั่งน้อง .บ่ มีไผ่มอง มาจ้องมาหา .บ้านอยู่เมือง อุบล .บ่ มีคนเฆตตา .ขั่นเป็นสาวนา หาคู่ ก็บ่ มี .ทุกข์ละ มาทุกข์ แท้น้อ .ตั้งตาเฝ้ารอ แฟน บ่ พ้อ สักที่ .เห็นมี ตั้งแต่ มัดกล้า .ดำจนจนแขน เป็นกล้าม .หน้า บ่ งามคือนางสาวไทย .บ่ มีไผจับจอง เขาเลยมองข้ามไป .จนละ กะจน ยากแท้ .ไผ่ บ่แล บ่ใกล้ .อ้ายทิดสึกใหม่ เอิ้นได๋ กะ บ่ หัน .สามาโอง แท้หนอ .โอ้บุญ บ่พอ เฮดก็ บ่ ทัน .นอนฝัน ทุกคืน ฮอดเช้า .นอนฝันผู้เดียวต้อม้อ .บุญข่อย บ่ พอ ต้องกิน น้ำตา .สาวชาวนา หน้าดำ .เหมือนเวรกรรม จ้องมา .คอยน้องคอย คนฮัก .ไผ่ สิมัก ก็มา .ที่ไฮ่ ที่นา กะยกให้ ฟรี ๆ .ไผ่สนใจ น้องสาว .อย่ามัวหูเบา ให้ฟ่าวมาพี่ .คันมี ก็เชิญเลย อ้าย .อ้ายสนใจ เชิญมา โลดเจ้า .น้อง บ่เอา เลยเงินค่าคอง .น้อง บ่เอา เลยเงินค่าคอง.
รถไฟ - The Yers

อากาศเริ่มเปลี่ยนแปลง แมลงก็เปลี่ยนสีไป เงินตราเริ่มขาดแคลน เลือกเดินแทนนั่งรถไฟ เมื่อตัวเราหมดแรง หยุดเดินและพักหายใจ ต่อไป ฉันมาได้ไกลแค่เพียงเท่านี้ หนทางที่มียังอีกแสนไกล หันมองกลับไปได้เพียงแค่นี้ รถไฟวิ่งหนีจากตัวฉันไป อากาศเริ่มเปลี่ยนแปลง แดดแรงจนอยากหายไป แต่ตัวเธอไม่แคร์ ไม่เคยให้ความสนใจอะไร ฉันมาได้ไกลแค่เพียงเท่านี้ หนทางที่มียังอีกแสนไกล หันมองกลับไปได้เพียงแค่นี้ รถไฟวิ่งหนีจากตัวฉันไป ฉันมาได้ไกลแค่เพียงเท่านี้ หนทางที่มียังอีกแสนไกล หันมองกลับไปได้เพียงแค่นี้ รถไฟวิ่งหนีจากตัวฉันไป อากาศเริ่มเปลี่ยนแปลง แมลงเริ่มเปลี่ยนสีไป llดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง สาวนาหารัก - บานเย็น รากแก่น

Advertisement
รักพ่อสุดหัวใจ - ดาว มยุรี

น้ำตา น้ำตาไม่มีจะไหล วันพ่อจากไป ร้องไห้จนหมดน้ำตา ฝันไปหรือเปล่า วันที่เราสิ้นพระราชา พ่อแห่งแผ่นดินนั่นหนา สวรรค์สั่งมา พรากจากลูกไป รักกัน รักกันหมั่นทำความดี ถ้อยคำ คำนี้ คำที่พ่อทรงตรัสไว้ เทวดาของลูก หลับนะ หลับให้สบาย ลูกจะทำดีถวาย ในหลวงของปวงประชา รัก รักสุดหัวใจ ไม่มีสิ่งใด มาทดแทนพ่อแสนล้ำค่า เป็นศูนย์รวมดวงใจ เป็นผู้ให้เรื่อยมา พสกนิกรทั่วหล้า บูชาพ่อเหนือสิ่งใด ดีใจ ดีใจที่ได้เกิดมา มีในหลวงนำพา ส่องทางสว่างไสว รักกันไว้เถิด เราเกิดร่วมแคว้นแดนไทย ร่วมกันทำดีถวาย ในหลวงของไทย รัชกาลที่ 9 รัก รักสุดหัวใจ ไม่มีสิ่งใด มาทดแทนพ่อแสนล้ำค่า เป็นศูนย์รวมดวงใจ เป็นผู้ให้เรื่อยมา พสกนิกรทั่วหล้า บูชาพ่อเหนือสิ่งใด ดีใจ ดีใจที่ได้เกิดมา มีในหลวงนำพา ส่องทางสว่างไสว รักกันไว้เถิด เราเกิดร่วมแคว้นแดนไทย ร่วมกันทำดีถวาย ในหลวงของไทย รัชกาลที่ 9 ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

การจับคอร์ดกีต้าร์ , ฝึก จับคอร์ดกีต้าร์, ฝึกอูคูเลเล่ เริ่มต้น, เนื้อเพลง สาวนาหารัก คอร์ด อูคูเลเล่, เนื้อเพลง สาวนาหารัก คอร์ด อูคูเลเล่, เว็บคอร์ดเพลง สาวนาหารัก guitar, ฝึกอูคูเลเล่ เบื้องต้น, วิธีฝึกกีต้าร์ ด้วยตัวเอง, คอร์ด กีต้าร์ เพลง สาวนาหารัก