เนื้อร้อง อดทนยังไม่ตาย

อดทนยังไม่ตาย : ศิลปิน วง 7 สิงหา

อดทนยังไม่ตาย

ฉันถาม ว่าเธอนั้นไม่รักฉันแล้วหรือ แล้วคำตอบสุดท้ายก็คือ ก็คือไม่ใช่ แต่ แต่คำพูดหวาน ๆ จากเธอ เฮ่อ ที่ตอบฉันมาให้หายเบล๋อ คือเธอไม่เคยรักฉันเลย โอ๊ย เจ็บแปลก ๆ แปลบ ๆ ขึ้นมาเลยฉัน ทั้งมือทั้งแขนทั้งขาทั้งปากมันสั่น มันสั่น หมดแล้วเธอ ทั้ง ๆ ที่รู้อยู่ แต่รับความจริงไม่ทัน รู้อยู่ แต่ทำใจทันทีไม่ได้ ต้องปล่อยอาการของกายตามใจ ต้องปล่อยไปตามอารมณ์สักพัก มองดูวิมานความรักพังลงก่อนที่หัวใจ ไม่อยากร้องไห้ มันอายในความเป็นคน แต่ต้องร้องไป เจ็บเกินใจคนจะทน ไม่รู้อิอยู่ต่อไปได้ไหม ต้องดูกันไปที่ฟ้าหลังฝน ถ้ายังอดทน ฉันก็ยังไม่ตาย โอ๊ย เจ็บแปลก ๆ แปลบ ๆ ขึ้นมาเลยฉัน ทั้งมือทั้งแขนทั้งขาทั้งปากมันสั่น มันสั่น หมดแล้วเธอ ทั้ง ๆ ที่รู้อยู่ แต่รับความจริงไม่ทัน รู้อยู่ แต่ทำใจทันทีไม่ได้ ต้องปล่อยอาการของกายตามใจ ต้องปล่อยไปตามอารมณ์สักพัก มองดูวิมานความรักพังลงก่อนที่หัวใจ ไม่อยากร้องไห้ มันอายในความเป็นคน แต่ต้องร้องไป เจ็บเกินใจคนจะทน ไม่รู้อิอยู่ต่อไปได้ไหม ต้องดูกันไปที่ฟ้าหลังฝน ถ้ายังอดทน ฉันก็ยังไม่ตาย ถ้ายังอดทน อดทนก็ยัง

image-sharing-thumbnails
แชะ แชะ (อยากเซลฟี่กับเธอ) - ลาดา อาร์สยาม

แชะ แชะ แชะ แชะ แชะ แชะ แชะ แชะ แชะ แชะ แชะ แชะ แชะ แชะ แชะ แชะ แชะ แชะ ก่อนจะกิน ก็ยังไม่วายไม่วาย มือถืออาวุธคู่กายจะยังไง ต้องแชะไว้ก่อน คนมันชอบ แล้วจะให้ทำยังไง ยิ่งหน้าเป๊ะเมื่อไร ต้องถ่ายไว้ทุกขั้นทุกตอน   *ถ่ายคนเดียวมันชักไม่เวิร์คเท่าไร ฟีลเดิมซ้ำมาซ้ำไป อะไรเริ่มไม่เข้าท่า อยากมีใคร มาแจมด้วยกันสักที ถ่ายกับเพื่อนทั้งปี ไม่ค่อยมีชีวิตชีวา ขอตัวช่วยหน่อยจะได้มั้ย ณ จุดนี้คงไม่ใช่ใคร เธอนั่นแหละถึงจะถูกใจ   * *แชะ แชะ อยากมีรูปกับเธอ อยากเซลฟี่กับเธอ เฮ้ว อยากถ่ายคู่กับเธอ แชะ แชะ อยากเซลฟี่กับเธอ อยากแก้มชนกับเธอ เฮ้ว ทำหน้าแบ๊วกับเธอ   (แหล่) ถ่ายรูปเดี่ยว เดี่ยว มันเปลี่ยวอุรา อยากชวนเธอมา อยู่ข้าง ข้างกัน ฉันคงสุขใจใกล้เธอทุกวัน หน้าตาเบิกบาน เท่าจานดาวเทียม โลกใบนี้คงเป็นสีชมพู หัวใจพองฟูมีเธอคู่เคียง จะเก็บรูปเรา เอาไว้ข้างเตียง โอมเพี้ยง...ให้นอนหลับฝันดี   นั่งยิ้มคนเดียว เปล่าเปลี่ยวมานาน รอคนสำคัญ ทุกวันทุกวี่ ปัดกวาดห้องใจ เอาไว้อย่างดี หวังว่าจะมี เธอนี้เปิดกลอน ห้ามตัวน่ะได้ ห้ามใจไม่ทัน แอบเอาไปฝัน เวลาเข้านอน ว่ามีพระเอก เฉกเช่นละคร เข้ามาเว้าวอน ขอเซลฟี่เรา   (ซ้ำ */**/**)ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง อดทนยังไม่ตาย - วง 7 สิงหา

Advertisement
แม่นน้องบ่ สิส่อยอ้าย - ธน ธนันธร, ติ๊ก ภาวิณี

เจ็บอีกแล้วเด้อหล่า หยดน้ำตาของอ้ายต้องไหล ให้กับคน ที่อ้ายฮักและทุ่มเท ย้อนว่าอ้ายนั้นฮักเขาหลาย น้องคนนี้เข้าใจอ้ายอยู่เด้ จั่งซั่นกะเท เหล้ามาดับความช้ำหน่อย อย่าปล่อยให้ฮัก มันทำร้ายโตอ้ายหลายเด้อ อีกบ่ดนเดี๋ยวอ้ายกะเจอคนใหม่ซั่นดอก ว่า อ้ายฮักไผบ่ได้อีกแล้ว หมดแก้วนี้อ้ายให้สัญญา บ่ต้องสัญญา มื้ออื่นเซ้า ส่างเมาอ้ายกะลืม เจ็บคราวนี้ มันจะเป็นเจ็บครั้งสุดท้าย แม้ต่อไปนี้ชีวิตของอ้ายต้องเดินลำพัง หึย เว้าไปทั่วเวลาเพิ่นเมา เดี๋ยวกะมาจ่มว่าเหงาให้ฟัง ฮ้วย ถ่าเบิ่งเป็นหยัง คั่นน้องบ่เซื่อ ลืมเขาได้บ่ล่ะ หยดน้ำตาคือไหลบ่เซา ความเจ็บความเหงา ส่างเมาเดี๋ยวก็นั่งซึม ย้อนว่าอ้ายนั้นมักเขาหลาย ต้องให้เวลาคั่นอ้ายสิลืม เซาเถาะเรื่องดื่ม คั่นมันบ่ส่อยให้อ้ายดีขึ้น เจ็บคราวนี้ มันจะเป็นเจ็บครั้งสุดท้าย แม้ต่อไปนี้ชีวิตของอ้ายต้องเดินลำพัง หึย เว้าไปทั่วเวลาเพิ่นเมา เดี๋ยวกะมาจ่มว่าเหงาให้ฟัง ฮ้วย ถ่าเบิ่งเป็นหยัง คั่นน้องบ่เซื่อ ลืมเขาได้บ่ล่ะ หยดน้ำตาคือไหลบ่เซา ความเจ็บความเหงา ส่างเมาเดี๋ยวก็นั่งซึม ย้อนว่าอ้ายนั้นมักเขาหลาย ต้องให้เวลาคั่นอ้ายสิลืม เซาเถาะเรื่องดื่ม คั่นมันบ่ส่อยให้อ้ายดีขึ้น เซาเถาะเรื่องดื่ม คั่นมันบ่ส่อยให้อ้ายลืมเศร้า แม่นน้องอยู่บ่ สิพอสอยอ้าย คั่นอ้ายเปิดใจ น้องกะสิส่อย น้องสิส่อยอ้าย ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เล่นกีต้าร์ เพลง อดทนยังไม่ตาย, จับ คอร์ด อูคูเลเล่ อดทนยังไม่ตาย, คอร์ด อูคูเลเล่ เพลง อดทนยังไม่ตาย, ตารางคอร์ดอูคูเลเล่โปร่ง, เนื้อร้องอดทนยังไม่ตาย, กีต้าร์ คอร์ด เพลง อดทนยังไม่ตาย, จับ คอร์ด อดทนยังไม่ตาย, กีต้าร์ คอร์ด เพลงอดทนยังไม่ตาย