เนื้อร้อง อยากได้ผัว (เอาอ้ายสาหล่า)

อยากได้ผัว (เอาอ้ายสาหล่า) : ศิลปิน เก่ง ห่าวด๊งด๊ง

อยากได้ผัว (เอาอ้ายสาหล่า)

มอง เบิ่งไผน้อหล่า โอ้แม่สาวส่า เจ้าผูงามปานหงส์ อยากได้คนรวย หรือผู้บ่าวขาดง อยากได้คนรวย หรือผู้บ่าวขาดง บอกจุดประสงค์อ้ายแหน่ตาหวาน อ้ายบ่หล่อแต่เร้าใจ เรื่องหากินได้เฮ็ดหยั่งกะหมานหมาน ขยันอึดทนหนักเบาบ่เคยย่าน อ้ายบ่าวอีสาน ข้าวเหนียวล้านเปอร์เซ็นต์ อ้ายบ่าวอีสาน ข้าวเหนียวล้านเปอร์เซ็นต์ อยากได้ผัวเอาอ้ายสาหล่า อ้ายนี่กำพร้าหาเมียบ่ทันเห็น อยากได้เจ้ามาเป็นเมียเด้อเนื้อเย็น ให้เจ้าเห็นใจอ้ายแหน่ละคำ มองเบิ่งอ้ายแหน่หล่า สงสารชาวนา ผู้ขี้ฮ้ายตาดำ นี่แหละเงาะป่า ผ้าขี้ริ้วห่อคำ ฮักเจ้าอำล่ำ อยากมีลูกกับเธอ ฮักเจ้าอำล่ำ อยากมีลูกกับเธอ อยากได้ผัวเอาอ้ายสาหล่า อ้ายนี่กำพร้าหาเมียบ่ทันเห็น อยากได้เจ้ามาเป็นเมียเด้อเนื้อเย็น ให้เจ้าเห็นใจอ้ายแหน่ละคำ มองเบิ่งอ้ายแหน่หล่า สงสารชาวนา ผู้ขี้ฮ้ายตาดำ นี่แหละเงาะป่า ผ้าขี้ริ้วห่อคำ ฮักเจ้าอำล่ำ อยากมีลูกกับเธอ ฮักเจ้าอำล่ำ อยากมีลูกกับเธอ

image-sharing-thumbnails
ยิ่งสูงยิ่งหนาว - เต๋อ เรวัต พุทธินันท์

ก่อนตะวันลับแนวเหลี่ยมภูผา หมอกจางตา ฟ้าร่วมกันท้าทาย ขุนเขายิ่งใหญ่ ทางเดินห่างลับไกล บุกเดินไปไม่เคยหวั่น * เขาสูงล้ำค้ำฟ้าตระหง่าน เหล่าภัยพาลคืบคลานเป็นเงา ยิ่งสูงยิ่งหนาวยอดเขายังห่าง อยู่บนทางนึกหวั่นนึกพรั่นความหนาว ( * ) เปรียบคนเราเหมือนดั่งขึ้นภูเขาฝ่าไปเอาหมายตัวเราก้าวไกล สูงๆ ขึ้นไป ใครจะอยู่ข้างเรา กิเลสยุเย้าให้ปีนป่าย ไร้มิตรแท้ถึงแม้ยิ่งใหญ่ ใหญ่เกินไปไม่มีใครเอา ยิ่งสูงยิ่งหนาวยิ่งเหงายิ่งห่าง อยู่บนทางนึกหวั่น นึกพรั่นความหนาวดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง อยากได้ผัว (เอาอ้ายสาหล่า) - เก่ง ห่าวด๊งด๊ง

Advertisement
ฝาก - Fly

ขอคุยหน่อยได้ไหม ขอคุยแค่ไม่นาน ก็เธอคิดจะลืมฉัน ฉันอยากฝากความหวังดี เรื่องเธอกับเรื่องเขา เข้าใจว่ารักกัน ก็ไม่คิดจะขัดขวาง แต่ฉันแค่วานบอกเขาที * ฝากบอกคนของเธอ บอกให้เขาเข้าใจ บอกเขา ว่าฉันรักเธอขนาดไหน ฝากบอกคนของรักใหม่ บอกให้เขาเข้าใจ แค่นี้(แค่นั้น) ถ้าเขาไม่ดีต่อเธอ(รักเธอกว่าฉัน) ฉันไม่ยอม(ฉันยอม) แม้เธอจะลืมฉัน ไม่ใช่เรื่องสำคัญ แต่ถ้าเธอต้องเจ็บช้ำ ฉันเจ็บกว่าเธอแน่นอน ฉันไม่ได้มาร้าย หัวใจมันแค่ห่วง ไม่ได้หึงไม่ได้หวง แค่เขาไม่ลวงเธอก็พอ ( * ) ( *,* )ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เล่นอูคูเลเล่ เพลงอยากได้ผัว (เอาอ้ายสาหล่า), ตารางคอร์ดกีต้าร์เบื้องต้น, ฝึกอูคูเลเล่เพลง อยากได้ผัว (เอาอ้ายสาหล่า) ง่ายๆ, การจับคอร์ดอูคูเลเล่, วิธีฝึกกีต้าร์ ด้วยตัวเอง, เนื้อเพลง อยากได้ผัว (เอาอ้ายสาหล่า) คอร์ด, คอร์ดอยากได้ผัว (เอาอ้ายสาหล่า)