คอร์ดเพลง ฮู้ ฮู

ฮู้ ฮู : ศิลปิน สิงโต นำโชค
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ฮู้ ฮู ของ สิงโต นำโชค

เนื้อร้องเพลง ฮู้ ฮู

ในวันที่เธอนั้นท้อใจหม่น วุ่นวายสับสนกับร้อยปัญหา ฉันรู้ว่าเธอคงเหนื่อยและล้า สักวันต้องเจอทางออก อย่าใจร้อนให้เธอค่อย ๆ เดิน ตะวันไม่เคยจะลับลาจาก ยังคงส่องแสงวันใหม่ในยามเช้า พรุ่งนี้ยังมีให้เริ่มใหม่อีกคราว จงมั่นใจ จะอย่างไรเธอยังมีฉันอยู่ * ฮู้ ปับ ปาดับป่า ฮู้ ปับปาดับปับปา ปาดูวีดู้ ปับปาดับปับปา โปรดจงมั่นใจ จะอย่างไรเธอยังมีฉันอยู่ ใช่เธอลำพังบนโลกใบใหญ่ แบกไว้ทำไมมากมายพันปัญหา ฉันรู้ว่าเธอคงเหนื่อยและล้า สักวันต้องเจอทางออก อย่าใจร้อนให้เธอค่อย ๆ เดิน เช็ดรอยน้ำตาปล่อยให้มันผ่าน ไม่ช้าไม่นานก็คงจะผ่านพ้น ให้รู้ว่าเธอยังมีฉันอยู่อีกคน จงมั่นใจ จะอย่างไรเธอยังมีฉันอยู่ (ซ้ำ *,*) ตะวันไม่เคยจะลับลาจาก ยังคงส่องแสงวันใหม่ในยามเช้า พรุ่งนี้ยังมีให้เริ่มใหม่อีกคราว จงมั่นใจ จะอย่างไรเธอยังมีฉันอยู่ (ซ้ำ *,*)
the walls have ears - Elvis presley

The walls have ears, ears that hear each little sound you make Every time you stamp  through a lamp and every cup and dish you break * But they can't hear a kiss or two arms that hold you tight So come on baby, don't fight  tonight The walls have ears, better think before you fling that shoe If you part my hair with a chair,    they'll spread the news to Timbuktu   ( * )   Jets can fly, fast and high, rockets can go even faster But they can't catch or even match sound traveling through plaster The walls have ears, ears that hear each little sound you make Every time you stamp  through a lamp and every cup and dish you break Just in tonight Don't fight tonightดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ฮู้ ฮู - สิงโต นำโชค

Advertisement
ชวนน้องทำบุญ - Syam

ยืนก็ร้อนร้อน นอนก็หนาวหนาว กินก็ซึมก็เซา หายใจเซ็งเซ็ง ใจมันหวิวหวิว เป็นเพราะเหงาเหงา มีแต่ตัวกับเงาชักวังเวง เป็นอย่างนี้ก็เพราะโสด ใครก็เตือนก็ทัก เขาให้มีรัก ถึงต้องกวนน้อง น้องก็ช่วยหน่อย นึกว่าสร้างโบสถ์ ช่วยผู้ชายโสด เขาว่าได้บุญ และกุศลจะดลให้มีคนเอาใจ สะดวกสบายทุกอย่าง น้องก็ยอมเถอะ นึกว่าสร้างโบสถ์ รักผู้ชายโสด แล้วจะโชคดี ท่าทางเป็นคนมีใจกรุณา เลยอยากจะมาชักชวน ทำบุญด้วยกัน เราก็คุ้นคุ้นเคยได้เห็นเห็น อันที่จริงก็เป็น เพื่อนซอยเดียวกัน หากว่าสงสาร คนที่หงอยเหงา น้องก็เอาความรัก ให้เป็นทาน อันที่จริงก็ไม่อยาก มาอะไรกับน้อง ที่ต้องขอร้อง ยังลำบากใจ น้องก็ช่วยหน่อย นึกว่าสร้างโบสถ์ ช่วยผู้ชายโสด เขาว่าได้บุญ และกุศลจะดลให้มีคนเอาใจ สะดวกสบายทุกอย่าง น้องก็ยอมเถอะ นึกว่าสร้างโบสถ์ รักผู้ชายโสด แล้วจะโชคดี ท่าทางเป็นคนมีใจกรุณา เลยอยากจะมาชักชวน ทำบุญด้วยกัน ดนตรี..18..Bars 16...17...18 อันที่จริงก็ไม่อยาก มาอะไรกับน้อง ดนตรี..4..Bars 2...3...4 น้องก็ช่วยหน่อย นึกว่าสร้างโบสถ์ ช่วยผู้ชายโสด เขาว่าได้บุญ และกุศลจะดลให้มีคนเอาใจ สะดวกสบายทุกอย่าง น้องก็ยอมเถอะ นึกว่าสร้างโบสถ์ รักผู้ชายโสด แล้วจะโชคดี ท่าทางเป็นคนมีใจกรุณา เลยอยากจะมาชักชวน ช่วยช่วยกันหน่อย น้องก็ช่วยหน่อย นึกว่าสร้างโบสถ์ ช่วยผู้ชายโสด เขาว่าได้บุญ และกุศลจะดลให้มีคนเอาใจ สะดวกสบายทุกอย่าง ช่วยช่วยกันหน่อย น้องก็ยอมเถอะ นึกว่าสร้างโบสถ์ รักผู้ชายโสด แล้วจะโชคดี ท่าทางเป็นคนมีใจกรุณา เลยอยากจะมาชักชวน ทำบุญด้วยกัน ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เพลง ฮู้ ฮู, เพลง ฮู้ ฮู potato, เพลง ฮู้ ฮู โปเตโต้, เพลง ฮู้ ฮู 4sh, เพลง ฮู้ ฮู mp3, เพลง ฮู้ ฮู สิงโต นําโชค, เพลง ฮู้ ฮู คอร์ด, เพลง ฮู้ ฮู คอร์ด, เพลง ฮู้ ฮู potato 4sh, เพลง ฮู้ ฮู potato mp3, เพลง ฮู้ ฮู สากล, เพลง ฮู ฮู้ ฮู, เพลง ฮู้ ฮู อังกฤษ, เพลง ฮู้ ฮู สิงโต 4sh, เพลง ฮู้ ฮู ฝรั่ง, คอร์ด ฮู้ ฮู, คอร์ด ฮู้ ฮู สิงโต นําโชค, คอร์ด ฮู้ ฮู ukulele, คอร์ด ฮู้ ฮู ของ พี่ สิงโต, คอร์ด เพลง ฮู้ ฮู สิงโต นํา โชค, เนื้อเพลง คอร์ด ฮู้ ฮู, คอร์ด เพลง ฮู้ ฮู ukulele, คอร์ด แทป ฮู้ ฮู, คอร์ด อูคูเลเล่ เพลง ฮู้ ฮู, ฮู้ ฮู คอร์ด อูคูเลเล่, ฮู้ ฮู คอร์ด อูคูเลเล่, เนื้อเพลง ฮู้ ฮู คอร์ด, เนื้อเพลง ฮู้ ฮู คอร์ด, chord guitar ฮู้ ฮู, เนื้อเพลง ฮู้ ฮู potato คอร์ด, ฮู้ ฮู คอร์ด, ฮู้ ฮู คอร์ด, ฮู้ ฮู คอร์ด ukulele, ฮู้ ฮู คอร์ด ukulele, ฮู้ ฮู คอร์ด สิงโต, ฮู้ ฮู คอร์ด สิงโต, ฮู้ วี ฮู คอร์ด, เพลง ฮู้ ฮู คอร์ด ukulele, เพลง ฮู้ ฮู คอร์ด ukulele, ฮู้ ฮู สิงโต คอร์ด อูคู, ฮู้ ฮู เนื้อ, ฮู้ ฮู เนื้อเพลง, ฮู้ ฮู สิงโต เนื้อเพลง, ฮู้ ฮู โจอี้บอย เนื้อเพลง, ฮู้ ฮู สิงโต นําโชค เนื้อ