คอร์ดเพลง เงา (วิ่ง)

เงา (วิ่ง) : ศิลปิน หรั่ง ร็อคเคสตร้า
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง เงา (วิ่ง) ของ หรั่ง ร็อคเคสตร้า

เนื้อร้องเพลง เงา (วิ่ง)

วิ่ง วิ่ง วิ่ง วิ่ง วิ่ง วิ่ง วิ่ง วิ่ง วิ่ง วิ่ง  วิ่ง วิ่ง วิ่ง วิ่ง วิ่ง  วิ่งไป...   มองดู รอบตัวเรา  เหมือนมี ใครเฝ้า คอย ติดตาม  วิ่งหนีเท่าไหร่ ไม่พ้น  เพราะเรา คือคน  ต้องการ ทึบแสง    ทำอะไร ทำตาม  เดินงุ่มงาม มันทำได้  วิ่งหนี ก็วิ่งตาม  อยาก จะถาม ตามมา ทำไม    ติดตาม ทุกแห่งที่ไป  ไม่รู้ว่าใคร ใช้ตามมา  วิ่งไป อย่ารอช้า  วิ่งให้มา ตามกวนใจ    ทำอะไร คิดดู  สิ่งที่ควรรู้ ควรจะจำ  สิ่งไหน ไม่คิดอยากทำ  อาจ เพลี่ยงพล้ำ  ช้ำใจ ตาย
ดาวน์สาว - พงษ์เทพ กระโดนชำนาญ

ไอ้ไข่นุ้ยเป็นหนุ่ม มีหัวใจล่ะแต่ไม่มีเงินก็เพลิดก็เพลิน เที่ยวไปพอได้งานทำก็แค่พอกิน ไม่มีเป็นกอบ เป็นกำ เจ็บป่วยประจำเป็นโรคใจไม่มีวันสร่างเป็นโรคใจอ่อนเป็นโรคความดันสูงขึ้นทุกวันดันทุรังหนักแท้ หนาเฮ้อความดันขึ้นทุกวันเฮอะเฮอะเฮอะ ไอ้ไข่นุ้ยเป็นหนุ่ม อยู่เดียวก็หัวใจล่ะเปลี่ยวเปล่า ไปเจอะผู้  สาวคนงาม ตรงตามใฝ่หา ก็จีบหลายปีดูใจตั้งหลายเวลา อ่ะไปหาพ่อตาแม่ยายก็จะให้ร่วมเตียง  เอาเงินสิบหมื่นเอาทองหกบาท แล้วต้องประกาศ จัดงานเลี้ยงแพงแท้หนา จะชักชวนคนงาม ให้หนีตามมันก็ไม่เข้าทีอ่ะพ่อแม่ก็คงหวังดี อยากให้มีหน้าตาขอต่อสักคำขำคม พอให้ สมราคา ไม่น่ามีปัญหา เพราะสองเรานั้นก็เข้าใจกันเงินดาวน์สองหมื่นจะยื่นให้ก่อน แล้วค่อยค่อยผ่อน เดือนละพัน เน๊าะพ่อเนาะแม่เนาะ จะชักชวนคนงาม ให้หนีตามมันก็ไม่เข้าทีอ่ะพ่อแม่ก็คงหวังดี อยากให้มีหน้าตาขอต่อสักคำขำคม พอให้ สมราคา ไม่น่ามีปัญหา เพราะสองเรานั้นก็เข้าใจกัน เงินดาวน์สองหมื่นจะยื่นให้ก่อน แล้วค่อยค่อยผ่อน เดือนละพัน เน๊าะพ่อเนาะแม่เนาะดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง เงา (วิ่ง) - หรั่ง ร็อคเคสตร้า

Advertisement
นางฟ้าบ้านนา - ชัย ศิริชัย อาร์สยาม

ฝากใจของผู้บ่าวที่ไร้สาวกอด ส่งฮอดปลายทางให้กับนางฟ้า จอบเบิ่งซูยาม เจ้าคืองามแท้หล่า อยากสิแงงสายตากะเกินฝัน ฮักเจ้าเบิ๊ดใจ ถึงผู้ใด๋ว่าผิด ที่คิดว่าเฮานั้น บ่สมกันจั๊กหน่อย  บ่รวยซ่ำเขากะสิเอาใจเดิมพัน คงสิมีสักวันเจ้าหลูโตน   * คนเดินดินสิอดสิทน ฝ่าลมฝนไปยืนอยู่เทิงฟ้า ** แค่ขอนางฟ้าถ่าอ้ายแน ให้อ้ายปีนขึ้นไป ถึงแม้สิตกมาตายกะไปหา  สิแลกชีวิตเบิ๊ดทุกอย่าง อยู่เคียงข้างกานดา  สัญญาได้บ่ถ่าอ้ายแน   รอเด้อหล่านางฟ้าของพี่ รอเด้อหล่านางฟ้าของพี่ บ่จักปี บ่จักปีอ้ายสิไปแต่ง หล่าคำแพงเบิ่งแงงเจ้าของ อย่าให้ไผมาจอง มาซูนเจ้าได้ เฮ็ดใจไว้ถ่าอ้ายได้บ่    คันน้องรอบ่ได้ ตายถิ่มอีหลี เด้อนางเด้อ เด้อนางเด้อ เด้อนางเด้อ ละเด้อ เด้อนางเด้อ  นางฟ้าคนดีขวัญใจอ้าย   ซ่อยเบิ่งแงงหัวใจของเจ้าให้ดี จากนี้สิไกลปานใด๋บ่ท้อ  เจ้าอยู่คือเก่า ให้อ้ายเติมอ้ายต่อ เฮ็ดให้สมให้พอได้ฮักกัน ( * , ** , ** ) สัญญาได้บ่ถ่าอ้ายแนดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

ฝึกกีต้าร์ เบื้องต้น, เว็บคอร์ดกีต้าร์, กีต้าร์ คอร์ด เพลงเงา (วิ่ง), ตารางคอร์ดอูคูเลเล่เบื้องต้น, คอร์ดเพลง เงา (วิ่ง) online, คอร์ด กีต้าร์ เงา (วิ่ง), ฝึกกีต้าร์ เริ่มต้น, การจับคอร์ดกีต้าร์ , อูคูเลเล่ คอร์ด เงา (วิ่ง)