คอร์ดเพลง เจ็บแค่ไหน..ยังไว้ใจคำว่ารัก

เจ็บแค่ไหน..ยังไว้ใจคำว่ารัก : ศิลปิน ศิริพร อำไพพงษ์ : อัลบั้ม : ปริญญาเจ็บ
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง เจ็บแค่ไหน..ยังไว้ใจคำว่ารัก ของ ศิริพร อำไพพงษ์

เนื้อร้องเพลง เจ็บแค่ไหน..ยังไว้ใจคำว่ารัก

อ้ายก็ฮู้ ว่านอกจากฮัก น้องบ่มีหยังให้ อ้ายก็ฮู้ หมดทั้งหัวใจ มีแต่อ้ายเท่านั้น ทั้งยามสู้ ยามสร้าง อยู่เคียงข้างบ่เคยไหวหวั่น ฮักคำเดียวเท่านั้น พาเราก้าวเคียงกันมา   จากปัญหา ของอ้ายวันนี้ ถึงเรื่องยังบ่โผล่ อ้ายก็ฮู้ ว่าน้องบ่โง่ ยามแมวย่องกินปลา แอบไปคบเขาเป็นคู่ ได้แต่สู้รอวันหวนมา เฝ้ามองนาฬิกา ที่เข็มชีวิตมันหัก   เฮ็ดกันคักน้ออ้าย เฮ็ดกันได้น้อคน ดีแค่ไหนก็โดน ท่องบ่นกับความอกหัก เฮ็ดกันคักน้ออ้าย เฮ็ดกันได้น้อคน ฮักแค่ไหนก็โดน ต้องทนกับความช้ำหนัก แต่เจ็บเพียงไหน ยังไว้ใจคำว่ารัก ทั้งที่รู้อ้ายหลงเขามาก ยังเชื่อว่าฮัก จะพาอ้ายคืนสู่ใจ   น้องก็ฮู้ ถ้าอ้ายจะไป คงบ่มีสิทธิ์ห้าม แต่ให้ฮู้ จั่งใด๋ก็ตาม น้องจะยังฮักอ้าย รอข่าวใจอ้ายทุกวัน ปาฏิหาริย์มีจริงแค่ไหน ตัดพ้ออยู่กับหัวใจ ยามใดที่เผลอคิดมาก   เฮ็ดกันคักน้ออ้าย เฮ็ดกันได้น้อคน ดีแค่ไหนก็โดน ท่องบ่นกับความอกหัก เฮ็ดกันคักน้ออ้าย เฮ็ดกันได้น้อคน ฮักแค่ไหนก็โดน ต้องทนกับความช้ำหนัก แต่เจ็บเพียงไหน ยังไว้ใจคำว่ารัก ทั้งที่รู้อ้ายหลงเขามาก ยังเชื่อว่าฮัก จะพาอ้ายคืนสู่ใจ
you can do magic - America

I never believed in things that I couldn't see I said if I can't feel it, then how can it be No,  no magic could happen to me And then I saw you, I couldn't believe it You took my hear t , I couldn't retrive it Said to myself, What's it all about Now I know there it be no boubt   * You can do magic        You can have anything that you desire Magic, and you know you're the one Who can put out the fire  ** You know darned well when you cast your spell You will get your way When you  hypnotize with your eyes A heart of stone can turn to clay  do dodo dudu  And when the rain is beating upon the window pane And when the night it get so cold When I can't sleep,     again you come to me   I hold you tight and the rain disappears   Who would believe it    With the word you dry my tears   ( * / ** )ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง เจ็บแค่ไหน..ยังไว้ใจคำว่ารัก - ศิริพร อำไพพงษ์

Advertisement
amazing - 25 Hours

วันนี้เรื่องราวที่เคย ได้เจอกันในความฝัน จะเป็นจริงทุกอย่าง เธอจะมีทุกอย่าง ดอกไม้กำลังร้องเพลงเพื่อมอบให้เธอกับฉัน คือเสียงเพลงที่ให้เราเบิกบาน It’s Amazing It’s Amazing โลกแห่งความฝันอยู่ไม่ไกล (มีทุกพร้อมจะมอบเธอให้) It’s Amazing It’s Amazing แค่เธอพร้อมเดินไปด้วยกัน สิ่งที่เธอฝันนั้น กำลังรอเป็นขอเธอ ตรงนี้มีความงดงามเหมือนธรรมชาติสร้วงสรรค์ มีแต่ความพิเศษ รอให้เธอพิสูจน์ เมื่อสายลมที่พริ้วไหว รอชวนให้ต้นไม้เต้นรำ อยากให้เธอได้เต้นไปด้วยกัน It’s Amazing It’s Amazing โลกแห่งความฝันอยู่ไม่ไกล (มีทุกพร้อมจะมอบเธอให้) It’s Amazing It’s Amazing แค่เธอพร้อมเดินไปด้วยกัน สิ่งที่เธอฝันนั้น กำลังรอเป็นขอเธอ จะพาเธอไปยังที่แห่งนั้น สิ่งที่เธอฝันจะไม่เป็นแค่ฝัน It’s Amazing It’s Amazing โลกแห่งความฝันอยู่ไม่ไกล (มีทุกพร้อมจะมอบเธอให้) It’s Amazing It’s Amazing แค่เธอพร้อมเดินไปด้วยกัน It’s Amazing It’s Amazing โลกแห่งความฝันอยู่ไม่ไกล (มีทุกพร้อมจะมอบเธอให้) It’s Amazing It’s Amazing แค่เธอพร้อมเดินไปด้วยกัน สิ่งที่เธอฝันนั้น กำลังรอเป็นขอเธอดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เพลง เจ็บแค่ไหน..ยังไว้ใจคำว่ารัก, ตารางคอร์ดกีต้าร์เบื้องต้น, เว็บคอร์ดอูคูเลเล่, ฝึก จับคอร์ดอูคูเลเล่, เว็บคอร์ดกีต้าร์, วิธีฝึกอูคูเลเล่ ด้วยตัวเอง, อยากได้ คอร์ด เจ็บแค่ไหน..ยังไว้ใจคำว่ารัก, จับ คอร์ด อูคูเลเล่ เจ็บแค่ไหน..ยังไว้ใจคำว่ารัก, ฝึกอูคูเลเล่ เบื้องต้น