คอร์ดเพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่

เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่ : ศิลปิน ศิริพร อำไพพงษ์ : อัลบั้ม : ปริญญาเจ็บ
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่ ของ ศิริพร อำไพพงษ์

เนื้อร้องเพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่

ก่อนจะปล่อยหัวใจเดินทาง เคียงข้างกับอ้าย อยากจะบอกด้วยความจริงใจน้องหวั่นใจเด้อ ถูกอ้ายเชิญไปเป็นคู่ชีวิต อ้ายอยากให้เฮามีกันเสมอ น้องฮักอ้ายเด้อ แต่ยังมีเรื่องปรึกษาอ้าย   อ้ายเป็นคนดี อันนี้หมดข้อสงสัย แต่ที่น้องย่านหลาย ก็คือเงื่อนไขของวันเวลา   เมื่อความฮักเก่า สิปล่อยให้น้องเหงาบ่ สิยังได้ยินบ่น้อ คำว่าฮักกันเมื่อวันนั้นมา ยังจับมือกัน คอยห่วงใยกันบ่หนอมื้อหน้า ก่อนที่อ้ายนั้นจะสัญญาแน่ใจบ่หนา ว่ามาจากใจอ้ายบ่   วันที่ผ่านเฮามีหัวใจ ไว้คิดถึงกัน อ้ายเฝ้ามาเยี่ยมยามสัมพันธ์ เพื่อวันที่รอ แต่ว่าเฮามาอยู่คู่กัน ต้องอยู่ด้วยกันตั้งจั๊ก พ.ศ. สิเบื่อน้องบ่ ในวันนี้อยากจะถามอ้าย   อ้ายเป็นคนดี อันนี้หมดข้อสงสัย แต่ที่น้องย่านหลาย ก็คือเงื่อนไขของวันเวลา   เมื่อความฮักเก่า สิปล่อยให้น้องเหงาบ่ สิยังได้ยินบ่น้อ คำว่าฮักกันเมื่อวันนั้นมา ยังจับมือกัน คอยห่วงใยกันบ่หนอมื้อหน้า ก่อนที่อ้ายนั้นจะสัญญาแน่ใจบ่หนา ว่ามาจากใจอ้ายบ่   อ้ายเป็นคนดี อันนี้หมดข้อสงสัย แต่ที่น้องย่านหลาย ก็คือเงื่อนไขของวันเวลา   เมื่อความฮักเก่า สิปล่อยให้น้องเหงาบ่ สิยังได้ยินบ่น้อ คำว่าฮักกันเมื่อวันนั้นมา ยังจับมือกัน คอยห่วงใยกันบ่หนอมื้อหน้า ก่อนที่อ้ายนั้นจะสัญญาแน่ใจบ่หนา ว่ามาจากใจอ้ายบ่   ยังจับมือกันคอยห่วงใยกันบ่หนอมื้อหน้า ก่อนที่อ้ายนั้นจะสัญญาแน่ใจบ่หนา ว่ามาจากใจอ้ายบ่
ฟ้าสูงหญ้าต่ำ - พงษ์สิทธิ์ คัมภีร์

วันที่ดอกไม้หายไปจาก ทุ่งทองมองดูเวิ้งว้าง ยิ้มรับความเศร้าโศก โรยร่วงไปตามกาล ผีเสื้อบินผ่านเลย ไป     เธอคงไม่ซึ้งถึงความนัย เพราะเธออยู่ไกลเกินคว้า ฟ้าสูงกับหญ้าต่ำ ถลำด้วยใจอยากโน้มน้าว ดอกฟ้ามาครอง * โอ้ความรักชักพาใจให้เจ็บช้ำมาก เสียดแทงมาไร้เมตตาจงจำ ยากเกินไป ยากเกินไป ฝืนใจให้รักมา กุมชะตา…รับเอา ** โอ้ความเศร้าทดแทนเงาตามติดตัว หวั่นหวาดกลัวความมืดมัวบังตาปรารถนาคว้าเธอมา ทั้งรู้ดีว่า…คงยากเกิน เกินไป รักเอยใยเฉยชาไป เมินมองห่างไกลใจช้ำ ฟ้าสูงกับหญ้าต่ำ ถลำด้วยใจอยาก โน้มน้าวดอกฟ้ามาครอง ( * / ** / * / ** / * / ** )ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่ - ศิริพร อำไพพงษ์

Advertisement
เพราะชีวิต - The Farmerburi

ให้ความหวัง มันคุ้มครองเราไปให้ถึงวัน ที่ฉันเฝ้าคอยที่จะพบเจอมันสักวัน และวันนั้น ที่ใครหลายคนได้ตั้งคำถาม มันจะคุ้มค่ากันไหมกับการเสียเวลา? ในทุกวัน ฉันยังทำ ไม่สนกับคำเหล่านั้นที่มันบ้าบอ เพราะชีวิต มันสั้นเกินไปหากเรานั้นกลัว มันน้อยเกินไปหากเรานั้นมัว แต่จะเอาความคิดของใคร มาสร้างกำแพงให้กับความหวัง ความฝัน ศรัทธากับสิ่งที่ใจนั้นบอกให้ทำสักวัน เหยียบย่ำความกลัวเหล่านั้นแล้วเดินออกไป จงมั่นใจ     จงเชื่อใจ    จงก้าวไป เก็บอุปสรรคเหล่านั้นมาเป็นเรี่ยวแรง จงมั่นใจ     จงเชื่อใจ    จงก้าวไป สุดท้ายได้ทำตามฝัน แค่นั้นก็พอ   หนึ่งชีวิต คือชีวิต หนึ่งความฝัน หนึ่งชีวิตดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

คอร์ดเพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่ แบบง่าย, เว็บคอร์ดเพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่, เว็บคอร์ดกีต้าร์โปร่ง, ฝึก จับคอร์ดอูคูเลเล่, เนื้อเพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่ online, ตารางคอร์ดอูคูเลเล่เบื้องต้น, วิธีฝึกกีต้าร์ ด้วยตัวเอง, เว็บคอร์ดกีต้าร์, เว็บคอร์ดเพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่ อูคูเลเล่