คอร์ดเพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่

เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่ : ศิลปิน ศิริพร อำไพพงษ์ : อัลบั้ม : ปริญญาเจ็บ
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่ ของ ศิริพร อำไพพงษ์

เนื้อร้องเพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่

ก่อนจะปล่อยหัวใจเดินทาง เคียงข้างกับอ้าย อยากจะบอกด้วยความจริงใจน้องหวั่นใจเด้อ ถูกอ้ายเชิญไปเป็นคู่ชีวิต อ้ายอยากให้เฮามีกันเสมอ น้องฮักอ้ายเด้อ แต่ยังมีเรื่องปรึกษาอ้าย   อ้ายเป็นคนดี อันนี้หมดข้อสงสัย แต่ที่น้องย่านหลาย ก็คือเงื่อนไขของวันเวลา   เมื่อความฮักเก่า สิปล่อยให้น้องเหงาบ่ สิยังได้ยินบ่น้อ คำว่าฮักกันเมื่อวันนั้นมา ยังจับมือกัน คอยห่วงใยกันบ่หนอมื้อหน้า ก่อนที่อ้ายนั้นจะสัญญาแน่ใจบ่หนา ว่ามาจากใจอ้ายบ่   วันที่ผ่านเฮามีหัวใจ ไว้คิดถึงกัน อ้ายเฝ้ามาเยี่ยมยามสัมพันธ์ เพื่อวันที่รอ แต่ว่าเฮามาอยู่คู่กัน ต้องอยู่ด้วยกันตั้งจั๊ก พ.ศ. สิเบื่อน้องบ่ ในวันนี้อยากจะถามอ้าย   อ้ายเป็นคนดี อันนี้หมดข้อสงสัย แต่ที่น้องย่านหลาย ก็คือเงื่อนไขของวันเวลา   เมื่อความฮักเก่า สิปล่อยให้น้องเหงาบ่ สิยังได้ยินบ่น้อ คำว่าฮักกันเมื่อวันนั้นมา ยังจับมือกัน คอยห่วงใยกันบ่หนอมื้อหน้า ก่อนที่อ้ายนั้นจะสัญญาแน่ใจบ่หนา ว่ามาจากใจอ้ายบ่   อ้ายเป็นคนดี อันนี้หมดข้อสงสัย แต่ที่น้องย่านหลาย ก็คือเงื่อนไขของวันเวลา   เมื่อความฮักเก่า สิปล่อยให้น้องเหงาบ่ สิยังได้ยินบ่น้อ คำว่าฮักกันเมื่อวันนั้นมา ยังจับมือกัน คอยห่วงใยกันบ่หนอมื้อหน้า ก่อนที่อ้ายนั้นจะสัญญาแน่ใจบ่หนา ว่ามาจากใจอ้ายบ่   ยังจับมือกันคอยห่วงใยกันบ่หนอมื้อหน้า ก่อนที่อ้ายนั้นจะสัญญาแน่ใจบ่หนา ว่ามาจากใจอ้ายบ่
ความลับของคนธรรมดา - Big Ass

แค่สบตาก็เป็นข่าวคราว ปิดกันให้วุ่นวาย แต่ปิดเท่าไรยิ่งอยากจะขอดู เกิดเป็นคนที่เขาเด่นดัง แค่นอนหายใจอยู่ ก็คงไม่วายผู้คน เขาอยากจะรู้ * แต่คนโทรมๆ เดินดินเหมือนเรา จะปิดบังอะไร เขา(เธอ)คงไม่แคร์ ตะโกนมันดัง ๆ คน(เธอ)ยังไม่แยแส ** ก็เกิดมาเป็นคนธรรมดา ไม่ดีไม่เด่น ไม่มีใครเห็น ไม่สนใจ ขนาดทุ่มเททั้งตัวอย่างนี้ ดูซิเป็นยังไง เหนื่อยให้ตายแล้วใครจะรู้มั้ย ต้องทำยังไงบอกฉันที (ว่าใครคนนี้น่ะรักเธอ) ข่าวจะจริงไม่จริงอย่างไร ถ้าลองได้เป็นข่าว ประเด็นไม่มีก็ยังขุดคุ้ยกัน ยิ่งถ้าดังทั้งนามสกุล ก็ดูยิ่งสำคัญ ส่วนตัวเท่าไรช่างมัน ก็เขาอยากจะรู้ ( *, ** ) ( *, ** ) ขนาดทุ่มเททั้งใจอย่างนี้ ดูซิเป็นยังไง เหนื่อยให้ตายแล้วเธอจะรู้มั้ย ว่าใครคนนี้ที่รักเธอดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่ - ศิริพร อำไพพงษ์

Advertisement
barcelona - George Ezra

I still long to hold her once more, oh, My boots of leather, From Europe I gather you know, know,   Every time you have to go Shut my eyes and you know I'll be lying right by your side In Barcelona   The native man sang in a foreign tongue, I still ache to know the song that he sung, Barcelona   Every time you have to go Shut my eyes and you know I'll be lying right by your side In Barcelona   Every time you have to go Shut my eyes and you know I'll be lying right by your side In Barcelona Barcelona Barcelona   Every time you have to go I shut my mind and you know I'll be lying right by your side In Barcelonaดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

คอร์ดเพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่ แบบง่าย, เว็บคอร์ดเพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่, เว็บคอร์ดกีต้าร์โปร่ง, ฝึก จับคอร์ดอูคูเลเล่, เนื้อเพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่ online, ตารางคอร์ดอูคูเลเล่เบื้องต้น, วิธีฝึกกีต้าร์ ด้วยตัวเอง, เว็บคอร์ดกีต้าร์, เว็บคอร์ดเพลง เมื่อความฮักเก่า น้องสิเหงาบ่ อูคูเลเล่