คอร์ดเพลง เอาหยังเฮ็ดใจ

เอาหยังเฮ็ดใจ : ศิลปิน แมน มณีวรรณ อาร์ สยาม
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง เอาหยังเฮ็ดใจ ของ แมน มณีวรรณ อาร์ สยาม

เนื้อร้องเพลง เอาหยังเฮ็ดใจ

ย้อนเห็นว่าอ้ายบ่ปาก สิคิดตีจากยามใด๋กะได้ บ่เคยแคร์หัวใจ หรือเป็นของตายในสายตาน้อง คบไว้เป็นไม้กันหมา ซั่นบ้อน้องหล่าหรือตัวสำรอง แห่งหลูโตนชาติเจ้าของ ยามใด๋แอบมองน้องกับเขาชิดใกล้ ทุกครั้งที่มีน้ำตา อ้ายกะฟ้าวมาปลอบโยนบ่ห่าง คราบน้ำตาเริ่มจาง ทิ่มอ้ายตกส่าง เจ้าซ่างเฮ็ดได้ ความดีอ้ายมีบ่พอ หรือว่าความหล่อยังบ่โดนใจ ผู้บ่าวบ้าน บ้านจั่งอ้าย มีสิทธิ์เป็นได้แค่หมาใต้ตะล่าง อยากถามดัง ดัง เจ้าเอาอีหยังน้อเฮ็ดหัวใจ ก้อนเนื้อที่อกข้างซ้าย มีเอาไว้หน้าที่เฮ็ดหยัง เฮ็ดดีกับเจ้าแป๋ตาย ไม่มีความหมายอะไรสักอย่าง เศษฮักหัก หัก พัง พัง ชาตินี้อ้ายยังเขี่ยหาบ่เจอ ย้อนเห็นว่าอ้ายบ่ปาก สิคิดตีจากยามใด๋กะได้ อ้ายสิขอลาไกล และอวยพรให้เจ้าโชคดีเด้อ ย่านไปถืกใจของเน่า หลงฮักผัวเขาระวังนะเธอ ผู้ชายโง่ โง่ เซ่อ เซ่อ ยังห่วงเสมอย่านเจ้าเสียเส้น อยากถามดัง ดัง เจ้าเอาอีหยังน้อเฮ็ดหัวใจ ก้อนเนื้อที่อกข้างซ้าย มีเอาไว้หน้าที่เฮ็ดหยัง เฮ็ดดีกับเจ้าแป๋ตาย ไม่มีความหมายอะไรสักอย่าง เศษฮักหัก หัก พัง พัง ชาตินี้อ้ายยังเขี่ยหาบ่เจอ ย้อนเห็นว่าอ้ายบ่ปาก สิคิดตีจากยามใด๋กะได้ อ้ายสิขอลาไกล และอวยพรให้เจ้าโชคดีเด้อ ย่านไปถืกใจของเน่า หลงฮักผัวเขาระวังนะเธอ ผู้ชายโง่ โง่ เซ่อ เซ่อ ยังห่วงเสมอย่านเจ้าเสียเส้น
เธอบอกให้ฉันไม่ยอม - Granite Chair

ดาวไม่ส่องแสง จันทร์ไม่เห็นฟ้าเป็นสีดำๆ  ให้คืนดับแสง เมฆเลือนหายฟ้าก็คล้ายลอยต่ำ และเลื่อนลงมาราวจะทับฉันถล่มฉันให้กอง จ้องตากับฟ้าใจยังกล้าแต่ว่าขามันสั่นๆ  กำลังจะล้มจมลงพื้นยืนไม่ไหวฉันคลั่ง แล้วเธอเข้ามากระซิบฉัน เธอบอกฉันอย่ายอม  เธอบอกให้ฉันอย่ายอม ดาวไม่ส่องแสง จันทร์ไม่เห็นฟ้าเป็นสีดำๆ  ให้คืนดับแสง เมฆเลือนหายฟ้าก็คล้ายลอยต่ำ และเลื่อนลงมาราวจะทับฉันถล่มฉันให้กอง ผู้คนแข่งขันคอยเหยียดหยันเป็นอย่างนั้นกันหมด เธอทำให้ฉันยังคงฟื้นยืนบนโลกที่เหลืออด จะร้ายดีฉันยังมีเธอ ขออยู่เคียงข้างตลอด บอกว่า เมฆดำ คือฝนพรำ และฟ้าคราม  จะตามเอาดวงตะวันที่สาดแสงทอง สองเรา เข้าใจ เดินต่อไปเมื่อได้เวลา แพ้ ก็ไม่เป็นไร เธอบอกให้ฉันอย่ายอม จะต้องเหนื่อย จะล้มจะยังไง เธอบอกให้ฉันอย่ายอม  บอกให้ฉันไม่ยอมดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง เอาหยังเฮ็ดใจ - แมน มณีวรรณ อาร์ สยาม

Advertisement
ประโยคเจ็บ - กบ Taxi

เหมือนโดนเข้าแทง มันเจ็บที่ตรงหัวใจ เหมือนโดนถูกยิงเข้าใส่ ตัดที่ขั้วหัวใจ เจอเขาและเธอ ก็เจ็บยังไม่เท่าไร แต่ถ้อยคำที่เธอพูดใส่ มันทิ่มแทงใจจริงๆ * รักฉันเหลือเกิน เธอพูดกับฉันเมื่อวาน (ไม่ทันจะข้ามคืนข้ามวัน)(แต่รักเขามากมายเหมือนกัน) ได้ยินเธอนั้น บอกกับเขา ** (ประโยคที่เจ็บ) ประโยคที่เจ็บหัวใจ คือเราไม่ได้รักกัน โกหกอย่างนั้น ให้เขาฟังได้ไง หากต้องการ จะเปลี่ยนเป็นคนหลายใจ เธอก็พูดให้ฉันจากไป แค่นั้น (ก็พอ) เธอทำได้ไง ไม่อยากจะเชื่อสายตา ในถ้อยคำที่เธอพูดจา มันฆ่ากันได้ลงคอ ( *, ** ) ( ** )ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

คอร์ด เนื้อเพลง เอาหยังเฮ็ดใจ, เว็บรวมคอร์ดกีต้าร์, อูคูเลเล่ คอร์ด เอาหยังเฮ็ดใจ , ตารางคอร์ดอูคูเลเล่เบื้องต้น, จับ คอร์ด เพลง เอาหยังเฮ็ดใจ, ตารางคอร์ดอูคูเลเล่โปร่ง, ฝึกกีต้าร์ เบื้องต้น, ฝึกกีต้าร์ เริ่มต้น, คอร์ด กีต้าร์ เอาหยังเฮ็ดใจ