คอร์ดเพลง เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง

เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง : ศิลปิน โอ๋ พจนา อาร์สยาม
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง ของ โอ๋ พจนา อาร์สยาม

เนื้อร้องเพลง เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง

มันตรอมมันตรม มันเจ็บระบม ระทมฤทัย มันอ่อนระทวยไปทั้งใจ เมื่อผู้สาวเฮาสิเข้าเรือนหอ เครื่องไฟในงาน มันดังสะท้าน สั่นหลังคาเฮือน ขวัญอ้ายสะทกอกสะเทือน คืนนี้เสร็จเขาแท้ๆหล่ะเน้อ เขาคงสิคั้น เขาคงสิหย้อง จนกองเอ๊าะเย๊าะ แล้วแต่สิเฮ็ดกันโลดเถาะ บ่อยากนึกภาพให้บาดใจ ให้สุขให้สันต์ วันเอาบุญเอว สาเด้อทรามวัย ได้ขึ้นสวรรค์ซั้นได๋ เอิ้นอ้ายแน่เด้อยามเธอมีแฮง *คึดฮอดอ้ายแหน่เด้อยามเธอกอดกันกับเขา ให้คึดฮอดแฟนเก่าที่เคยกอดเซ้ากอดแลง เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอขึ้นสวรรค์นำเขา เอิ้นซื่ออ้ายเบาๆ แหน่เด้อยามเธอมีแฮง **เจ้าบ่าวเงินหนา หน้าตากะหล่อ บ้านหลังเท่าวัง ใจน้องมันแค่บางบาง ถึกเงินเขากวยมันกะเลยแกว่ง เงินอ้ายบ่หนา หน้าตาบ่ผ่าน บ้านหลังบ่ใหญ่ บ่มีอิหยังให้เร้าใจ คือกับเจ้าบ่าวผู้เขามาแต่ง มื้อแลงนี่ล่ะ เขาสิเปิดฉาก ทำการแสดง กินตับเจ้าจนซอดแจ้ง คิดแล้วจังแมน แสลงใจ แซบดีมีแฮง แซบแดงมีฮี อย่าลืมอ้ายใด๋ ได้ขึ้นสวรรค์รำไร เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง (ซ้ำ *,*,**,*) เอิ้นซื่ออ้ายเบาๆ แหน่เด้อยามเธอมีแฮง
รักเธอแต่เลือกเขา - บลูเบอร์รี่ อาร์สยาม

หากเธอยังดีกับฉัน ฉันคงจะไม่มีวันรับคนใหม่   เข้ามาในสายตาแต่เธอก็ทำให้คิด ว่าฉันควรมีชีวิตที่ดีกว่า  เมื่อเขามาเอาใจที่รักของฉัน มันหมดมันลดไป    ไม่เกี่ยวกับใครคนไหน เธอทำตัวเองทั้งนั้น   ฉันเสียเวลาและเปลืองน้ำตา กับเธอมากไป เมื่อวันนี้มีโอกาสต้องตัดสินใจ  ว่าใครให้ความสำคัญ ฉันรักเธอมากเสมอ เหมือนเธอไม่เคยเห็นมัน คนหนึ่งไม่เคยจะมอง คนหนึ่งต้องการ มันคงไม่ต้องคิดนาน ว่าเลือกใคร เธอเป็นคนทำให้ร้อง เขาเป็นคนมาประคอง ไม่เคยห่าง ปลอบใจอยู่ข้างกัน   เลือกคนที่ทำให้เหงา  หรือคนที่ดีกับเราทุก ๆ วัน ตอบง่ายจะตายไป เมื่อเธอไม่เคยจะมอง ไม่เคยต้องการ  ยิ่งรักยิ่งทรมาน ก็เลือกไปดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง - โอ๋ พจนา อาร์สยาม

Advertisement
are you sincere - Elvis presley

Are you sincere when you say I love you Are you sincere when you say you love me too Oh  and are you really mine every day, all the time I've gotta know which way to go  Will our love grow, are you sincere Are you sincere when you say I love youดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เว็บคอร์ดเพลง เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง guitar, ตารางคอร์ดกีต้าร์โปร่ง, คอร์ด กีต้าร์ เพลง เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง, เว็บคอร์ดเพลง เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง อูคูเลเล่, เนื้อเพลง เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง คอร์ด, เนื้อเพลง เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง คอร์ด, เว็บคอร์ดอูคูเลเล่, เพลง เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง, เนื้อเพลง เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง คอร์ด กีต้าร์, เนื้อเพลง เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง คอร์ด กีต้าร์, คอร์ดเอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง, คอร์ด เอิ้นอ้ายแหน่เด้อยามเธอมีแฮง