คอร์ดเพลง แสงเดือน

แสงเดือน : ศิลปิน เพลงพระราชนิพนธ์
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง แสงเดือน ของ เพลงพระราชนิพนธ์

เนื้อร้องเพลง แสงเดือน

นวล....แสงนวลผ่องงามตา ....แสง จัน ทรา ....ส่องเรืองฟากฟ้า...ไกล ..งาม....แสงงามผ่องอำไพ ....ย้อม ดวง ใจ ....ให้คงคลั่งไคล้...เดือน ..ชมแล้ว ชมเล่า..เฝ้าชะแง้..แลดู ..เพลินพิศ เพลินอยู่..ไม่รู้..ลืมเลือน ..เดือน....แสงเดือนผ่องวันเพ็ญ ....แสง จันทร์ เพ็ญ ...เด่นงามใดจะเหมือน ....โฉม งาม เทียบ เปรียบเดือน..แสงงาม ดนตรี 5 Bars..3...4... 5...นวล....แสงนวลผ่องงามตา ....แสง จัน ทรา ....ส่องเรืองฟากฟ้า...ไกล ..งาม....แสงงามผ่องอำไพ ....ย้อม ดวง ใจ ....ให้คงคลั่งไคล้...เดือน ..ชมแล้ว ชมเล่า..เฝ้าชะแง้..แลดู ..เพลินพิศ เพลินอยู่..ไม่รู้..ลืมเลือน ..เดือน....แสงเดือนผ่องวันเพ็ญ ....แสง จันทร์ เพ็ญ ...เด่นงามใดจะเหมือน ....โฉม งาม เทียบ เปรียบเดือน..แสงงาม..
เจ็บจะตาย - อิทธิ พลางกูล

ที่จริงก็รัก รักเธอตลอดมา แต่ไม่รู้ทำไม ไม่มีน้ำตาให้เธอเท่าไหร่ ที่เธอบอกลา ก็บ้าแทบขาดใจ แต่ไม่รั้งเธอไว้ เหมือนไม่เป็นไรอย่างนี้ ก็เจ็บจะตาย แต่ไม่ใช่คนสำออย ไม่อยากให้ใครต้องคอย มาเวทนาห่วงใย ก็เจ็บจะตาย แต่ต้องทำเป็นเข้าใจ ยอมให้เธอนั้นไป ทั้งที่ใจยังรัก (รักเธอเหลือเกิน) อย่ามาถาม ฉันเป็นอะไรไหม อย่ามาพูดอะไร ฉันกลัวตัวเองห้ามใจไม่อยู่ คนเราตอนแพ้ ไม่ค่อยจะน่าดู ไม่อยากให้เธอรู้ ฉันจึงต้องทนเก็บไว้ ก็เจ็บจะตาย แต่ไม่ใช่คนสำออย ไม่อยากให้ใครต้องคอย มาเวทนาห่วงใย ก็เจ็บจะตาย แต่ต้องทำเป็นเข้าใจ ยอมให้เธอนั้นไป ทั้งที่ใจยังรัก (รักเธอเหลือเกิน) ขอให้รู้ว่าเสียเธอไป ก็เสียใจอยู่แล้ว ก็เจ็บอย่างนั้น มันจึงต้องพักให้ใจมันยังเข้มแข็ง ก็เจ็บจะตาย แต่ไม่ใช่คนสำออย ไม่อยากให้ใครต้องคอย มาเวทนาห่วงใย ก็เจ็บจะตาย แต่ต้องทำเป็นเข้าใจ ยอมให้เธอนั้นไป ทั้งที่ใจยังรัก (รักเธอเหลือเกิน) ก็เจ็บจะตาย แต่ไม่ใช่คนสำออย ไม่อยากให้ใครต้องคอย มาเวทนาห่วงใย ก็เจ็บจะตาย แต่ต้องทำเป็นเข้าใจ ยอมให้เธอนั้นไป ทั้งที่ใจยังรัก (รักเธอเหลือเกิน)ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง แสงเดือน - เพลงพระราชนิพนธ์

Advertisement
อ้ายสิรับน้องได้บ่ - กิ๊ก ศิรินภา

ที่อ้ายว่าฮัก บ่แม่นว่าน้องบ่ได้ยิน ที่อ้ายบอกคิดฮอดบ่แม่นบ่อินเข้าหัวใจ แต่น้องนั้นมีเรื่องราว อาจเป็นเรื่องฉาวจนอ้ายรับบ่ได้ เลยบ่แน่ใจ ย่านอ้ายนั่นบ่คือเก่า   เก็บเอาไว้มาโดนหลายปี บ่เคยบอกไผ แต่มื้อนี้อ้ายก้าวมาไกล จนใจน้องไหวหวั่น แต่ย่านว่าอ้ายเสียใจ ย่านรับบ่ได้เมื่อรู้ความจริงเข้าสักวัน แต่ก่อนสิฮอดมื้อนั้น อยากถามกันให้มันแน่ใจ   น้องเป็นของเขามาก่อน ใจอ่อนให้เขาก่อนนี้ อยากได้ยินจากปากอิหลี ว่าอ้ายสิรับได้บ่ น้องบ่ใหม่คือที่ขีดไว้ แล้วอ้ายสิยังฮักน้องคือเก่าอยู่บ่ สิรับได้บ่ ถ้าน้องบ่ดีคือที่อ้ายคิด   ที่บอกไปอ้ายคิดจั่งใด๋ โปรดใจพิจารณา ส่วนตัวน้องคงต้องก้มหน้ายอมรับความจริง ว่าอ้ายสิฮักต่อไป หรือเปลี่ยนใจซังน้องแล้วทอดทิ้ง ขอแค่อ้ายเว้าความจริง น้องสิยินดีรับมัน   น้องเป็นของเขามาก่อน ใจอ่อนให้เขาก่อนนี้ อยากได้ยินจากปากอิหลี ว่าอ้ายสิรับได้บ่ น้องบ่ใหม่คือที่ขีดไว้ แล้วอ้ายสิยังฮักน้องคือเก่าอยู่บ่ สิรับได้บ่ ถ้าน้องบ่ดีคือที่อ้ายคิด   น้องเป็นของเขามาก่อน ใจอ่อนให้เขาก่อนนี้ อยากได้ยินจากปากอิหลี ว่าอ้ายสิรับได้บ่ น้องบ่ใหม่คือที่ขีดไว้ แล้วอ้ายสิยังฮักน้องคือเก่าอยู่บ่ สิรับได้บ่ ถ้าน้องบ่ดีคือที่อ้ายคิดดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

ฝึกกีต้าร์ เริ่มต้น, เว็บคอร์ดกีต้าร์, เว็บคอร์ดเพลง แสงเดือน ukulele, เนื้อเพลง แสงเดือน คอร์ด ukulele, เนื้อเพลง แสงเดือน คอร์ด ukulele, อยากได้ คอร์ด แสงเดือน, เนื้อเพลง แสงเดือน คอร์ด อูคูเลเล่, เนื้อเพลง แสงเดือน คอร์ด อูคูเลเล่, เนื้อเพลง แสงเดือน คอร์ด, เนื้อเพลง แสงเดือน คอร์ด, เนื้อเพลง แสงเดือน คอร์ด กีต้าร์, เนื้อเพลง แสงเดือน คอร์ด กีต้าร์, ฝึกอูคูเลเล่ เบื้องต้น