คอร์ดเพลง โลกสอง

โลกสอง : ศิลปิน Slur : อัลบั้ม : B
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง โลกสอง ของ Slur

เนื้อร้องเพลง โลกสอง

ความวุ่นวายที่มีตลอดมา อีกคนอีกหลายไม่ใส่ใจ ต้องทนทรมานอยู่ต่อไป ก็มีจุดหมายไม่คล้ายกัน * แม้ทุกอย่างเปลี่ยนแปลงรอบกายเรา ไม่มีความหมายทั้งนั้น เพราะว่าความจริง ที่ฉันได้พบเจอ มันมีบางสิ่งไม่เข้าใจ ** โลกมีเพียงแค่สองเรา ความจริงที่ใจได้บอกมา โลกมีเพียงแค่สองเรา เวลาไม่เดินไปจากตรงนี้ มีความจริงมากมายอยู่ในนั้น บางคำที่ฉันได้บอกไป (ซ้ำ * ,** ,** ) (ซ้ำ * ,** ,** )Fade...
เสียดายอ้ายตอแหล - ปอ ปริชาต อาร์สยาม

เสียดาย โอ้ยเสียดาย คนผู้งามคืออ้าย บ่น่าเป็นคนตอแหล เสียดาย โอ้ยเสียดาย คนผู้งามคืออ้าย บ่น่าเป็นคนตอแหล ชายเอ้ยเว้าถึงความหล่ออ้าย บ่มีไผดอกสู้พี่ คนในตำบลนี้ เขตนี้ว่ามีอ้ายแม่นผู้เดียว ชายเอ้ยแต่ใจอ้ายคดเลี้ยว น้องเทียวได้ยินข่าว เฮ็ดผู้สาวปวดร้าว ปวดร้าว ใส่คำเว้าอ้ายอ่อยกิน ชายเอ้ยคำตั๋วอ้ายบ่สิ้น ฟังจนชินกะยังวา ดีน้องบ่พลาดท่า พลาดท่า โอ้ยเป็นบ้าไปฮักชาย ขั้นเทพยังอาย ความหล่อของอ้ายเกินคน ผู้หญิงสับสน หลงลมเล่ห์กล ต้องกินน้ำตา ที่มาจีบน้อง คงจะกลั่นกรองคำหลอกมา บังเอิญข้อมูลของอ้ายพอกพูน จนเอือมระอา ความตอแหลอ้ายมา ลบล้างหน้าตาจนเสียหล่อไป เสียดาย โอ้ยเสียดาย คนผู้งามคืออ้าย บ่น่าเป็นคนตอแหล เสียดาย โอ้ยเสียดาย คนผู้งามคืออ้าย บ่น่าเป็นคนตอแหล ชายเอ้ยเว้าถึงความแหลอ้าย ให้บรรยายบ่ล่ะพี่ เห็นหน้าพ้ออยากแล่นลี้ แล่นลี้ อย่ามานี่คั่นมักตั๋ว ชายเอ้ยบ่ว่าบังไม้ฮั้ว อ้ายยังตั๋วบ่เลือกบ่อน ไผสิอยากได้ซ้อนได้ซ้อน โอ้ยนอนร่วมดอกฮวมชาย หน้าตาหล่อหลาย แต่เสียดายอ้ายตอแหล เสน่ห์ก็หลาย แต่เสียดายอ้ายตอแหล บ่ตั๋วไคแน่ น้องคือสิแคร์อยู่หัวใจ ชายเอ้ยเว้าถึงความแหลอ้าย ให้บรรยายบ่ล่ะพี่ เห็นหน้าพ้ออยากแล่นลี้ แล่นลี้ อย่ามานี่คั่นมักตั๋ว ชายเอ้ยบ่ว่าบังไม้ฮั้ว อ้ายยังตั๋วบ่เลือกบ่อน ไผสิอยากได้ซ้อนได้ซ้อน โอ้ยนอนร่วมดอกฮวมชาย หน้าตาหล่อหลาย แต่เสียดายอ้ายตอแหล เสน่ห์ก็หลาย แต่เสียดายอ้ายตอแหล บ่ตั๋วไคแน่ น้องคือสิแคร์อยู่หัวใจ เสียดาย โอ้ยเสียดาย คนผู้งามคืออ้าย บ่น่าเป็นคนตอแหล เสียดาย โอ้ยเสียดาย คนผู้งามคืออ้าย บ่น่าเป็นคนตอแหลดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง โลกสอง - Slur

Advertisement
อย่าไปเสียน้ำตา - เอ็ม อรรถพล

อย่าไปเสียน้ำตาให้เขาเลย จงปล่อยให้นองหัวใจ ก็เพราะรักของคุณนั้นมากไป สำหรับคนใจไม่จริง ถ้าหากคุณเคยช้ำใจ กับคนใจร้ายสักคน เขาปล่อยคุณไว้ให้หมองหม่น ให้ทนกับความเฉยชา ทุกสิ่งที่คุณให้ไป ไม่มีความหมายกลับมา ที่สุดก็เสียแต่น้ำตา ที่คุณไม่เคยให้ใคร อย่าไปเสียน้ำตาให้เขาเลย จงปล่อยให้นองหัวใจ อย่าไปเสียน้ำตาและร้องไห้ ให้คนที่ใจไม่จริง ไม่มีหวังที่มันจะเหมือนเก่า เหมือนวันที่เคยแอบอิง อย่าไปเสียน้ำตาให้บางสิ่ง ที่มันไม่กลับคืนมา เพราะเจ็บมาจนฉันจำ กลัวคุณจะช้ำหนักหนา ไม่อยากให้ช้ำให้ไร้ค่า ดั่งที่ใจฉันเคย * อย่าไปเสียน้ำตาให้เขาเลย เขาคงไม่เคยเห็นใจ ก็เพราะรักของคุณนั้นมากไป สำหรับคนใจไม่จริง ไม่มีหวังที่มันจะเหมือนเก่า เหมือนวันที่เคยแอบอิง อย่าไปเสียน้ำตาให้บางสิ่ง ที่มันไม่กลับคืนมา เสียดายแทนที่มันรินมันไหล เพราะใจมันเหนื่อยมันล้า ไม่มีใครที่จะกลับมาหา มารับรู้ว่าเจ็บเพียงไหน ( * )ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

คอร์ดเพลง โลกสอง แบบง่าย, เนื้อเพลง โลกสอง คอร์ด guitar, เนื้อเพลง โลกสอง คอร์ด guitar, คอร์ด กีต้าร์ โลกสอง, ฝึก จับคอร์ดอูคูเลเล่, เว็บคอร์ดเพลง โลกสอง guitar, อูคูเลเล่คอร์ด เนื้อเพลง โลกสอง, เนื้อเพลง โลกสอง คอร์ด, เนื้อเพลง โลกสอง คอร์ด, ฝึกกีต้าร์เพลง โลกสอง ง่ายๆ, ฝึกอูคูเลเล่ ด้วยตัวเอง