คอร์ดเพลง ไผกะได้ในชั่วโมงนี้ – นัน นาโพธิ์ อาร์สยาม

เนื้อร้อง ไผกะได้ในชั่วโมงนี้

ตอกเหล้าขาวเมาอยู่หน้าฮ้าน ชั่วโมงนี้นั้นสิเมาให้มันซะซาย กะย้อนผู้สาวอ้ายหลอยมีผู้ใหม่ มันอุกอั่งหลายโหลดเมาเทิงน้ำตา อ้ายส่ำหมาบ่มีค่าอีหยัง น้องเป็นลายต่างย้อนเศรษฐีเงินหนา บอกอยู่กับอ้ายนางได้หยังขึ้นมา เฮาเลิกกันสาพะนะ โอ๊ยเว่าง่ายคักน้อ อ้ายมันแค่นจ๊อลอ โตนสักตอกะบ่ปาน ออกมาเซินอยู่หน้าฮ้าน ให้มันลืมคนหลายใจ (ไปโลดขั่นคิดว่าเขาสิดีกว่าอ้ายกะไปโลด)
* บ่งึดบ่ง้อบ่อขอคืนกะได้ ฮักหลายกะซังหลาย ไปตายไสกะซาง เชิญแซบเชิญนัวกับผัวใหม่สาเด้อนาง แยกกันคนละทาง อ้ายกะสิหาผู้ใหม่ มาเด้อสาวน้อยสาวใหญ่ แม่ฮ้างแม่หม้ายกะบ่ติ ซุมผัวเผลอมาทางนี้ชั่วโมงนี้ไผกะได้ (อ๊าย...อ้ายนันแล้วกระเทยล่ะค๊ากระเทยบ่เอาติค๊า กระเทยกะมีคุณภาพเด้อค๊า)
** ไผกะได้ในชั่วโมงนี้ ผู้ ได๋กะได้ ในชั่วโมงนี้ สิดีบ่ดี อ้ายกะบ่สนใจ ขอให้แอวดีลีลาจัดนั้นมักหลาย มาเด้งมาฮอนสองคนกับอ้าย ฟ้าวมาขยับ ป๊าบ ป๊าบ ป๊าบ ป๊าบ ป๊าบ ป๊าบ ป๊าบ ป๊าบ ป๊าบ ให้น้ำเมากระจาย ผู้ได๋กะได้ในชั่วโมงนี้ มาม่วนกับอ้ายทางพี้สิได้บ่ </span>

ขยายกรอบเนื้อร้อง

คอร์ดเพลง

คอร์ดเพลง ไผกะได้ในชั่วโมงนี้ - นัน นาโพธิ์ อาร์สยาม
ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงานเพลง
ไผกะได้ในชั่วโมงนี้ เนื้อเพลง, ไผกะได้ในชั่วโมงนี้ 4sh, ไผกะได้ในชั่วโมงนี้ mp3, ไผกะได้ในชั่วโมงนี้ เนื้อเพลงฝึกกีต้าร์ เริ่มต้น, กีต้าร์คอร์ด เนื้อเพลงไผกะได้ในชั่วโมงนี้, กีต้าร์ คอร์ด เพลงไผกะได้ในชั่วโมงนี้, ตารางคอร์ดอูคูเลเล่โปร่ง, คอร์ดกีต้าร์ ไผกะได้ในชั่วโมงนี้ แบบง่าย ๆ