คอร์ดเพลง ไม่ทำซ้ำ

ไม่ทำซ้ำ : ศิลปิน Story Line
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ไม่ทำซ้ำ ของ Story Line

เนื้อร้องเพลง ไม่ทำซ้ำ

หลงหลง ลืมลืม เส้นทางจะไป เป็นประจำนี่แหละฉัน นัดครั้งสำคัญให้เธอต้องคอย เป็นประจำไม่เคยหาย ฉันรู้ว่าเธอก็คงเหนื่อย นัดแล้วไม่เคยจะจำ) ต้องเผลอทำตัวจนเธออ่อนใจ um yeah ธุ๊ร๊ง ธุระ จนเธอระอา เลยเวลาที่บอกไว้ ขอโทษว่าจะไม่ทำต่อไป ไม่ทันไรเอาอีกแล้ว ก็รู้ว่าเธอก็คงเหนื่อย พูดแล้วไม่เคยจะจำ ถ้าเธอไม่รักฉัน คงไม่ทน แต่ว่ามีเรื่องหนึ่ง จะไม่ยอมทำซ้ำ คือคำว่ารัก ไม่มีวันจะให้ใครซ้ำเธอได้อีก หมดใจที่ฉันมี จะเป็นของเธอคนดี จากนาทีนี้ ที่จะขอสัญญา ฉันขอรักษาสัญญามันด้วยหัวใจ ฉันขอให้เธอนั้นเคืองโกรธกัน ที่สมองจะได้ไหม ยกโทษให้ใจที่ไม่เคยลืม คำว่ารักเธอสักครั้ง ฉันรู้ว่าเธอก็คงเหนื่อย พูดแล้วไม่เคยจะจำ ถ้าเธอไม่รักฉัน คงไม่ทน แต่ว่ามีเรื่องหนึ่ง จะไม่ยอมทำซ้ำ คือคำว่ารัก ไม่มีวันจะให้ใครซ้ำเธอได้อีก หนึ่งชีวิตที่ีมี ทำได้แค่ครั้งเดียว ให้เธอไปแล้ว จะไม่ขอให้กับใคร (ก็)คือคำว่ารัก จะไม่ยอมให้ใครซ้ำ..เธอได้อีก หนึ่งใจที่ฉันมี จะเป็นแค่ของเธอคนดี จากนาทีนี้ ที่จะขอสัญญา ฉันขอรักษาสัญญามันด้วยหัวใจ
save your kisses for me - Brotherhood Of Man

Although it hurts to go away it's impossible to stay But there's one thing I must say before I  go I love you (i love you) you know I'll be thinking of you in most everything I do   Now the time is moving on and I really should be gone But you keep me hanging on for one  more smile I love you (i love you) all the while With your cute little away will you promise  that you'll save * Your kisses for me save all your kisses for me Bye bye baby bye bye don't cry honey  don't cry Going to walk out this door but I'll soon be back for more   ** Kisses for me save all your kisses for me So long honey so long hang on baby hang  on Don't you dare me to stay 'cause you know I'll have to say   That I've got to work each day and that's why I go away But I count the seconds till I'm  home with you I love you (i love you) it's true You're so cute honey gee won't you save  them up for me   ( * / ** )  Your kisses for me save all your kisses for me Bye bye baby bye bye don't cry honey don't  cry Won't you save them for me even though you're only threeดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ไม่ทำซ้ำ - Story Line

Advertisement
you are the sunshine of my life - Stevie Wonder

You are the sunshine of my life That's why I'll always be around,  You are the apple of my eye,  Forever you'll stay in my heart  I feel like this is the beginning,  Though I've loved you for a million years,  And if I thought our love was ending,  I'd find myself drowning in my own tears  You are the sunshine of my life,  That's why I'll always stay around,  You are the apple of my eye,  Forever you'll stay in my heart  You must have known that I was lonely,  Because you came to my rescue,  And I know that this must be heaven,  How could so much love be inside of you?  You are the sunshine of my life, yeah,  That's why I'll always stay around,  You are the apple of my eye,  Forever you'll stay in my heart  [Background] Love has joined us,  Love has joined us,  Let's think sweet love ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

ฝึกกีต้าร์เพลง ไม่ทำซ้ำ ง่ายๆ, เว็บคอร์ดกีต้าร์, ฝึกอูคูเลเล่ เริ่มต้น, ตารางคอร์ดอูคูเลเล่เบื้องต้น, คอร์ดเนื้อเพลงไม่ทำซ้ำ, เว็บคอร์ดอูคูเลเล่, คอร์ดเพลง ไม่ทำซ้ำ แบบง่าย, ฝึกกีต้าร์ เบื้องต้น, อูคูเลเล่ คอร์ด ไม่ทำซ้ำ