คอร์ดเพลง ไม่ไว้ใจตัวเอง

ไม่ไว้ใจตัวเอง : ศิลปิน แพรว คณิตกุล
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ไม่ไว้ใจตัวเอง ของ แพรว คณิตกุล

เนื้อร้องเพลง ไม่ไว้ใจตัวเอง

ใจมันยังไม่หายชา เลยไม่มาพบหน้าเธอ ต้องขอโทษถ้าทำเธอไม่พอใจ ไม่ได้ลืมวันสำคัญ ยังคงจำได้ขึ้นใจ ก็เข้าใจว่าวันนี้วันเกิดเธอ * อยากเจอ ฉันก็อยากเจอ แต่มันบังเอิญว่าใจฉันมันอ่อนแอ ** บอกตามตรงว่ายังไม่กล้ามาเจอะหน้ากัน บอกตามตรงว่ากลัวควบคุมบางอย่างไว้ไม่ได้ ห่างกันไว้ก็แล้วกัน อย่าเจอกันตอนนี้(จะได้ไหม) มันยังไม่ไว้ใจตัวเอง ใจหนึ่งมันก็รักเธอ ใจหนึ่งมันก็แค้นเธอ และไม่คิดจะเป็นเพื่อนเธอเลย กลัวเวลาเจอหน้ากัน ใจมันยังไม่คุ้นเคย และไม่รู้จะมองหน้าเธออย่างไร (ซ้ำ *, **) (ซ้ำ **)
มอไซค์รับจ้าง - พงษ์เทพ กระโดนชำนาญ

เช้าตื่นก็ต้องรีบไปปากซอยนั่งคอยว่าใครจะมาเรียกใช้ ถึงสายก็คงต้องคอยต่อไปเมื่อไร ๆจะรวยสักทีหนอ น้ำมันมันก็แพงรดต้นคอรายได้ไม่ค่อยจะพอกับรายใช้ ฟังเพลงก็มีแต่คนหลายใจเมื่อไหร่จะสมหวังกันสักที * (แต่)เกิดเป็นมอเตอร์ไซค์รับจ้าง นั่งข้างทางคนก็มองว่าไม่ดี ส่งเธอไปทุกทาง ไปได้ทุกที่ ยังไม่มีใครจะมาสนใจ ก็ไม่หล่อ ไม่รวย เหมือนใคร ๆ (*) ใครหนอใครจะมาสนใจ ประตูหัวใจเปิดให้คนอย่างฉัน รวยจนก็คงไม่สำมะคันแค่เธอรักฉันคนเดียวก็พอ (*) หากเกิดเป็นรถเก๋งคันใหญ่ ไปที่ใดใครก็มองว่าเข้าที ส่งเธอไปทุกทาง ไปได้เร็วรี่ ไปไหนก็มีมีแต่คนมาสนใจ ก็เขาหล่อ เขารวย แถมเส้นใหญ่ (*) แม้ไม่หล่อ ไม่รวย ไม่เป็นไร แม้ไม่หล่อ ไม่รวย แต่เร้าใจ จ้า ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ไม่ไว้ใจตัวเอง - แพรว คณิตกุล

Advertisement
ว่าสิเซาเหล้า - ปอยฝ้าย มาลัยพร Feat.ยายสอน ทักษิณ

กะตั้งใจว่าสิอด แต่มันกะงดบ่ได้ จักว่าเป็นจั่งใด๋ อยากกินตั้งแต่เหล้า กะว่าสิเซาเหล้า กะว่าสิเซาเหล้า กะว่าสิเซาเหล้า พอเริ่มใหญ่เป็นบ่าว พอเริ่มมีผู้สาว หมู่ก็ออกมาซวนให้ไปกินเหล้า มันมีแต่เหล้าเด็ด ๆ เป็นกลม แบน กั้ก ฉันก็ลองมาหมด แต่ว่ามันอดบ่ได้ บ่อยากปล่อยใจ ไปตามอารมณ์ เลยตั้งชมรมมักม่วน กะตั้งใจว่าสิอด แต่มันกะงดบ่ได้ จักว่าเป็นจั่งใด๋ อยากกินตั้งแต่เหล้า กะว่าสิเซาเหล้า กะว่าสิเซาเหล้า กะว่าสิเซาเหล้า ศีลข้อห้าว่าบ่ให้กินเหล้า แต่ว่าข่อยอยากเมา จักสิเฮ็ดจั่งใด๋ ตั้งใจเต็มที่ เข้าพรรษายามใด๋ มันอดใจบ่ไหว ก็เลยต้องไปกินเหล้า ถ้าบ่เซาผลิต ซุมเฮาก็กินอีก ถ้าหากยังมีเหล้า ซุมข่อยบ่ส่างเมา กะตั้งใจว่าสิอด แต่มันกะงดบ่ได้ จักว่าเป็นจั่งใด๋ อยากกินตั้งแต่เหล้า กะว่าสิเซาเหล้า กะว่าสิเซาเหล้า กะว่าสิเซาเหล้า พอกินเหล้ายามใด๋ ข่อยบ่อยากขับรถ พอไปสักพักเจอด่านตำรวจ เดี๋ยวกะให้เป่า เดี๋ยวกะตรวจเยี่ยว กินแค่เหล้าแก้วเดียว แต่ว่ายกหลายเทือ มาเป็นฮ้ายเอาเหลือ แท้น้อคุณตำรวจ ระดับแอลกอฮอล์ ดันสูงพุ่งเกินขีด นะ ๆ พี่จ๋าขอนิด จ่า อย่าจับผมได้ไหม อดแต่เหล้ามันสิเซาได้บ่ ซุมหมู่ข่อยนี่น้อมันกะหลายเอาฮ้าย ฮ้านอยู่ไสแตกกันดูล่าย ๆ ม่วนกันคักเอาหลายอยู่หน้าฮ้านเวที ซุมข่อยกะเซาเหล้าอยู่นี้ ซุมข่อยกะเซาเหล้าอยู่นี้ ถามข้าเจ้าเบิ่งตี๊บ่เคยแล่นกินจักเทือ ถามข้าเจ้าเบิ่งตี๊บ่เคยแล่นกินจักเทือ ศีลข้อห้าว่าบ่ให้กินเหล้า แต่ว่าข่อยอยากเมา จักสิเฮ็ดจั่งใด๋ ตั้งใจเต็มที่ เข้าพรรษายามใด๋ มันอดใจบ่ไหว ก็เลยต้องไปกินเหล้า ถ้าบ่เซาผลิต ซุมเฮาก็กินอีก ถ้าหากยังมีเหล้า ซุมข่อยบ่ส่างเมา กะตั้งใจว่าสิอด แต่มันกะงดบ่ได้ จักว่าเป็นจั่งใด๋ อยากกินตั้งแต่เหล้า กะว่าสิเซาเหล้า กะว่าสิเซาเหล้า กะว่าสิเซาเหล้า พอกินเหล้ายามใด๋ ข่อยบ่อยากขับรถ พอไปสักพักเจอด่านตำรวจ เดี๋ยวกะให้เป่า เดี๋ยวกะตรวจเยี่ยว กินแค่เหล้าแก้วเดียว แต่ว่ายกหลายเทือ มาเป็นฮ้ายเอาเหลือ แท้น้อคุณตำรวจ ระดับแอลกอฮอล์ ดันสูงพุ่งเกินขีด นะ ๆ พี่จ๋าขอนิด จ่า อย่าจับผมได้ไหม ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เพลงไม่ไว้ใจตัวเอง แพรว, เพลงไม่ไว้ใจตัวเอง ตุ้ย, เพลงไม่ไว้ใจตัวเอง youtube, mv เพลงไม่ไว้ใจตัวเอง, เพลง ไม่ไว้ใจตัวเอง 4sh, เพลง ไม่ ไว้ใจ ตัว เอง ตุ้ย, เพลง ไม่ ไว้ใจ ตัว เอง mp3, ฟัง เพลง ไม่ ไว้ใจ ตัว เอง, โหลด เพลง ไม่ ไว้ใจ ตัว เอง แพรว, คอร์ด เพลง ไม่ ไว้ใจ ตัว เอง ตุ้ย, ฟัง เพลง ไม่ ไว้ใจ ตัว เอง ตุ้ย, download เพลง ไม่ เข้าใจ ตัว เอง, โหลด เพลง ไม่ เข้าใจ ตัว เอง, โหลด เพลง ไม่ ไว้ใจ ตัว เอง ตุ้ย, คอร์ด ไม่ไว้ใจตัวเอง ตุ้ย, คอร์ดกีต้าร์ เพลง ไม่ ไว้ใจ ตัว เอง, ไม่ ไว้ใจ ตัว เอง แพรว เนื้อเพลง, เนื้อเพลง ไม่ ไว้ใจ ตัว เอง