คอร์ดเพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน

ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน : ศิลปิน ก้องหล้า ยอดจำปา : คำร้อง/ทำนอง/เรียบเรียง : ก้องหล้า ยอดจำปา
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ของ ก้องหล้า ยอดจำปา

เนื้อร้องเพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน

ฮักกันมาแต่โดนแล้ว บ่มีวี่มีแววเปลี่ยนแปลงไป ตั้งแต่ทางมีแต่ขี่ไหง่ แล้วจังได๋คือมาเป็นลายต่าง สิบสิฮ่างหรือซาวสิฮ่าง สิจับมือกันหย่างว่าซั่นว่า หัวใจสะหวอยน้องบ่หัวซา บัดสิว่าเฮาไปกันบ่ได้ * ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ไสว่าสิมีกันและกัน ไสว่าสิฮักแพงกัน ไสว่าสิมีกันตลอดไป ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ไสว่าสิมีกันเรื่อยไป ไสว่าสิบ่แบ่งใจ ไสว่าสิมีแค่...เฮา น้ำตาพังลงหย่าว ๆ ย้อนผูสาวเปลี่ยนใจไห้จนเซ บ่คิดบ่ฝันว่าฮักสิฮ่างสิเพ สะเลเตน้องนี่ไร้กลิ่นหอม เฮ็ดจั่งได๋หัวใจบ่พร้อม หรือต้องยอมฮับความเป็นจริงอิหลี ไห่สาเด้อ ให้ตายมื้อนี้ ให้คนที่ลืมสัญญา (ซ้ำ *) ทวงสัญญา คองถ่าจนจ่อย ไปมิดจ้อยบ่หวนคืนมา... (ซ้ำ *) ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน... โหะโอ.... อู้วฮู้....ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน...
เฝ้า รอ คอย - Artfloor

จากวันที่เรา จากวันที่เรานั้นเดินไปไกลสุดสายตา นึกถึงคำร่ำลา นึกถึงวันเมื่อวาน นึกถึงช่วงเวลาที่เราเสียใจ ยังเดินต่อไป ยังเดินต่อไปแม้จะไร้ซึ่งทิศทาง ยิ้มรับให้ทุกอย่าง ลบล้างวันเมื่อวาน แต่ไม่อาจขวางบางอย่างเอาไว้ * ยังเฝ้ารอคอยยังโหยหา ยังคิดถึงการกลับมาเรื่อยไป หากฉันไม่ได้ตื่น โปรดรู้ไว้ว่ายังไม่หายไป ยังเก็บภาพเธอเอาไว้ รอการกลับมา ถ้าเราไม่เคยต้องการ ถ้าเราไม่เคยหวังทุกวันคงจะง่ายดาย ไม่ต้องคิดเป็นอื่น ไม่ต้องนั่งร้องให้ แต่ว่าสุดท้ายยังคงหวั่นไหว ( * ) ความเป็นจริงทุกสิ่งยังคงชัดเจน ร่ำร้องบรรเลงไปตามความปวดร้าว ยังคงต้องการ แม้จะเนิ่นนาน ทุกสิ่งยังคงเก็บไว้ ( * ) รอการกลับมา หากฉันไม่ได้ตื่น โปรดรู้ไว้ว่ายังไม่หายไป ยังเก็บภาพเธอเอาไว้ รอการกลับมาดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ของ ก้องหล้า ยอดจำปา

แด่ (tonnchib) - Tattoo Colour

ในขณะที่นอนหลับไป ขอให้ตื่นขึ้นมาบนโลกใหม่ โลกที่ไม่ทุกข์ ไม่เดือดร้อน ไม่ท้อ ไม่ต้องเสียใจอีกต่อไป วันที่เราผ่านมา นั้นมีความทรงจำอยู่มากมาย เราทั้งยิ้ม ทั้งผิดหวัง เรามีฝัน ที่จะทำด้วยกัน แต่สุดท้าย... จากกันแล้ว จะได้พบกันอีกไหม ห่างไปไกล แสนไกล เหลือเกิน เธอจะเหงาหรือเปล่า จะกลัวหรือเปล่า อยู่คนเดียว อดทนไว้ จากวันนี้ ไม่มีเธอกับฉัน เก็บเวลาที่ให้กันวันสุดท้าย ผ่านมา มีค่ามากมาย จะไม่เสียใจ จากวันนี้แม้ไม่มีมึงอีกครั้ง เก็บเวลาที่ให้กันวันสุดท้าย หลับตา นอนให้สบาย ต่อจากนี้ไปดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ไข่มุก, เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน 4sh, เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน เนื้อเพลง, เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คาราโอเกะ, เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน cover, เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน mp3, เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คอร์ด, เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คอร์ด, เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คอร์ด, เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน แดน, เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน mv, เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน แดนซ์, เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ไข่มุก, เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน 4sh, เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน mv, เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน แดน, เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คอร์ด, เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คอร์ด, เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คาราโอเกะ, เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน cover, เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน มหาหิง, เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ก้อง ห้วยไร่, เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน 4sh mp3, คอร์ดไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ง่ายๆ, คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ง่ายๆ, คอร์ดไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ไข่มุก, คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ไข่มุก, คอร์ดไสว่าสิบ่ถิ่มกัน อูคูเลเล่, คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน อูคูเลเล่, คอร์ดไสว่าสิบ่ถิ่มกัน chordtab, คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน chordtab, คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ไข่มุก, คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน อูคูเลเล่, คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ก้อง ห้วยไร่, คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คอร์ดแทป, คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คอร์ดแทป, คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ง่ายๆ, คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คีย์ผู้หญิง, คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน แบบง่าย, ไสว่าสิบ่ถิ่มกันคอร์ด ไข่มุก, ไสว่าสิบ่ถิ่มกันคอร์ด แทป, ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน เนื้อ แปล