คอร์ดเพลง Don't Be Cruel

Don't Be Cruel : ศิลปิน Elvis presley
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง Don't Be Cruel ของ Elvis presley

เนื้อร้องเพลง Don't Be Cruel

You know I can be found, sitting home all alone, If you can't come around, at least please  telephone Don't be cruel to a heart that's true Baby, if I made you mad  for something I might have said, Please, let's forget the past,  the future looks bright ahead,  Don't be cruel to a heart that's true I don't want no other love, Baby it's just you I'm thinking of Don't stop thinking of me, don't make me feel this way, Come on over here and love me,  you know what I want you to say Don't be cruel to a heart that's true Why should we be  apart I really love you baby, cross my heart Let's walk up to the preacher  and let us say I do, Then you'll know you'll have me,  and I'll know that I'll have you, Don't be cruel to a heart that's true I don't want no other  love, Baby it's just you I'm thinking of Don't be cruel to a heart that's true Don't be cruel to a heart that's true I don't want no  other love, Baby it's just you I'm thinking of
skake it baby - ส้ม อมรา

Skake it Baby Skake it Baby Skake it Baby Skake it Baby Skake it Baby Skake it Baby Skake it Baby Skake it Baby โทษทีเกิดมาก็พอจะมีดี นา นา นาว นา นาว ที่เดินคนเดียวก็ไม่ใช่ว่า No He No No No No No ** กว่าจะฟิต กว่าจะอัพ กว่าจะขยับให้ดูดี ต้องออกมาเชิด ต้องดูเริ่ดๆ ต้องเช็คเรทซักที กว่าจะฟิต กว่าจะอัพ กว่าจะขยับให้ดูดี โอ เหนื่อย โอ เหนื่อย โอ โอ โอ เหนื่อย โทษทีคืนนีอย่าคิดว่าจะได้ของดี No No No เห็นโสดอย่างนี้ก็ไม่ง่ายและไม่ฟรี No No Noดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง Don't Be Cruel - Elvis presley

Advertisement
ถ้ารักมันผิด - กะลา

เหมือนฝัน เหมือนฝันเมื่อฉันได้สบตา เหมือนฟ้า ทำหล่นลงมาที่หัวใจ หน้าอย่างฉัน ถึงแม้จะคิดไม่ค่อยเป็น ก็รู้ ว่าใจมันควรที่จะรักใคร * รักใครก็รักเถิด รักเถิด เกิดเป็นคน แล้วใครจะรักตอบหรือเปล่า ไม่เป็นไร ถ้าหากว่ารักมันจะผิด ก็ไม่คิดที่จะถูก  ขอมีความสุขก่อนความทุกข์ไม่เป็นไร ได้อยู่ใกล้ๆคนที่ใจอยาก รักกว่าใครๆ ที่เหลือก็ไม่สำคัญ สวยไหม สวยไหมดอกไม้ที่เก็บมา ซึ้งไหม กับคำที่เพิ่งกระซิบไป ก็ไม่รู้ จะช้ำกับเขาสักกี่คน ก็รัก กับคนอย่างเธอก็ต้องรักไง ( * ) รักใครก็รักเถิด รักเถิด เกิดเป็นคน แล้วใครจะรักตอบหรือเปล่า ไม่เป็นไร ถ้าหากว่ารักมันจะผิด ก็ไม่คิดที่จะถูก ขอมีความสุขกับความทุกข์ของตัวเอง ก็แค่ระบายใจที่มันเจ็บช้ำให้เป็นเพลง ไว้ร้องให้ใครเขาฟัง โว้ โฮ โว โอ โว โฮ้ โว้ โฮ โว โอ โว โฮ้ ที่เหลือก็ไม่สำคัญ...ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

โหลด เพลง don't be cruel, don't be cruel chords, elvis don't be cruel chords