คอร์ดเพลง Postcard

Postcard : ศิลปิน แป้งโกะ
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง Postcard ของ แป้งโกะ

เนื้อร้องเพลง Postcard

อากาศดี ๆ นั่งมองดูดอกไม้ กลิ่นกาแฟตอนบ่าย ปล่อยเวลาไปช้า ๆ ได้มองดูเมฆกลม ๆ ลิ่วลม ที่พัดมา อยากเขียน บรรยายให้เธอรู้สึกดี ๆ * เขียนทุก ๆ อย่างในใจ เขียนความรู้สึกที่เก็บไว้ ทุก ๆ เรื่องราวที่ทำให้ใจอ่อนไหว แค่เพียงไม่รู้ จะเขียนมันให้กับใคร นั่งมองดูรูปถ่ายจดเป็นความสุขไว้ นั่งชมบรรยากาศ เรียบเรียงเป็นคำส่งไป และมี อะไรจะเล่าให้ฟัง ตั้งมากมาย ก็คงดี ถ้ามีเธอข้างกันตอนนี้ (ซ้ำ *) เขียนทุก ๆ อย่างในใจ เขียนความรู้สึกที่เก็บไว้ ทุก ๆ เรื่องราวที่ทำให้ใจอ่อนไหว เขียนทุก ๆ อย่างในใจ เขียนความรู้สึกที่เก็บไว้ ทุก ๆ เรื่องราวที่ทำให้ใจอ่อนไหว แค่เพียงไม่รู้ จะเขียนมันให้กับใคร ทุก ๆ เรื่องราวที่ทำให้ใจอ่อนไหว แค่เพียงไม่รู้ ว่าเธอนั้นอยู่ที่ไหน แต่ก็ไม่รู้ ว่าเธอนั้นจะเป็นใคร
ขอมือเธอหน่อย (cover veion) - ost.พี่มาก..พระโขนง - มาริโอ้ฟรอยด์เผือกเชนบอมบ์

(พร้อมกัน) ขอมือเธอหน่อย ไว้คอยกระชับให้ชื่นใจ ขอมองตาหน่อย ไว้คอยให้เตือนเมื่อเหงาใจ... ขอใจเธอหน่อย ไว้คอยเป็นแรงผลักดันฝันอันยิ่งใหญ่ หากมีหัวใจของเธอ ก็สุขเกินพอ... (บอมบ์) อยากจะจับมือกับเธอ จับมือกับเธอสักครั้ง (ฟรอยด์) จับมือให้ฉันไม่เคว้งไม่คว้าง และไม่เปล่าเปลี่ยวเกินไป (มาริโอ้) อยากจะสบตากับเธอ สบตากับเธอต่อไป (เผือก) อยากจะเก็บแววแห่งความเข้าใจ (เชน) เอาไว้อบอุ่นนานนาน (พร้อมกัน) ขอมือเธอหน่อย ไว้คอยกระชับให้ชื่นใจ ขอมองตาหน่อย ไว้คอยให้เตือนเมื่อเหงาใจ... ขอใจเธอหน่อย ไว้คอยเป็นแรงผลักดันฝันอันยิ่งใหญ่ หากมีหัวใจของเธอ ก็สุขเกินพอ... (บอมบ์)อยากจะจับมือกับเธอ จับมือให้เธอแน่ใจ อยากที่จะยืนกับเธอต่อไป และพบสิ่งใหม่ดีดี... (พร้อมกัน) ขอมือเธอหน่อย ไว้คอยกระชับให้ชื่นใจ ขอมองตาหน่อย ไว้คอยให้เตือนเมื่อเหงาใจ... ขอใจเธอหน่อย ไว้คอยเป็นแรงผลักดันฝันอันยิ่งใหญ่ หากมีหัวใจของเธอ ก็สุขเกินพอ... (พร้อมกัน) ขอมือเธอหน่อย ไว้คอยกระชับให้ชื่นใจ ขอมองตาหน่อย ไว้คอยให้เตือนเมื่อเหงาใจ... ขอใจเธอหน่อย ไว้คอยเป็นแรงผลักดันฝันอันยิ่งใหญ่ หากมีหัวใจของเธอ ก็สุขเกินพอ... หากมีหัวใจของเธอ ก็สุขเกินพอ...ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง Postcard - แป้งโกะ

Advertisement
ขวัญใจหนุ่มไกลบ้าน - ไผ่ พงศธร

(เกริ่น)...ละเว้าจากใจหนุ่มไกลบ้าน หลงฮักสาวโรงงาน บ่หารเว้าเจ้าฮู้บ้อ เจ้าฮู้บ่ ละส่งสายตามาติดต่อ ขอความฮักจากเจ้า แทนคำเว้าว่าฮักหลาย ละหนุ่มหมอลำจั่งอ้าย น้อ..จั่งอ้าย เว้าง่ายง่าย เด้อตาหวาน หลงมักสาวโอ้ยโรงงาน ย้านแต่บุญบ่สมเจ้า.... (เพลง)...ผู้สาวโรงงานเต้นอยู่หน้าฮ้านคอยให้รางวัล ส่งยิ้มให้กันผูกพันกันทางสายตา อยากโดดฮ้านลงไปทัก อยากบอกรัก แต่บ่มีเวลา ลำแล้วหลังฮ้านเด้อหล่า ลำแล้วหลังฮ้านเด้อหล่า จั่งไปหาแลกเฟซแลกไลน์ ได้ยินเสียงอ้อน จากกลอนลำอ้ายบ่น้อ สาวสวยโรงทอ ขอเป็นแฟนเจ้าหน่อยได้ไหม เลิกจากงานลำ ขอเมือนำสิว่าจั่งใด๋ ถ้ายังบ่มีหวานใจ ถ้ายังบ่มีหวานใจ หนุ่มบ้านไกล ขอจองไว้ได้บ่... (ลำ)...โอ้ย เด้ น้อ งามกะด้อผู้สาวโรงงานอยู่หน้าฮ้านสวยเด่น หนุ่มโรงงานสาวโรงงานพากันลุกขึ้นเต้น โดดเด้ง โดดเด้ง โดดเด้ง เห็นแล้วมักแฮง น้อยด้องแด้งกะเทยหนุ่มกะเทยสาว น้อยด้องแด้งกะเทยหนุ่มกะเทยสาว เด้งจนหลงลืมคาวใส่กลองดัง ตึ้ง  ตึ้ง ตึ้ง ตึ้ง ตึ้ง ตึ้ง ตึ้ง ตึ้ง ตึ้ง ตึ้ง ตึ้ง (เพลง)...ขอจองเป็นแฟนควงแขนได้บ่ พอสิได้บ่ สิได้บ่ พอสิได้บ่ อ้ายเป็นหมอลำบ้านไกล น้องทรามวัย เป็นสาวโรงทอ เอาฝันมาร่วมกันก่อ เอาฝันมาร่วมกันก่อ สองเราน้อคงเข้ากันได้ดี ปี่ลี่หละแก้มเอ้ยปี่ลี่ ปี่ลี่หละแก้มเอ้ยปี่ลี่ หรือเจ้ามีแฟนซ้อนแล้วบ่ พอสิให้อ้ายคึดต่อ สิได้บ่ ผู้สาวโรงงาน สิ..ได้บ่ผู้สาวโรงงาน (ลำ)..โอ้ยเด้น้อ...ลำหลายบ้าน เห็นมาหลายงานบ่ป่านเจ้าเด้อุ่น หนุ่มหมอลำส่ำพี่พอได้ลุ้น อยู่บ่หล่าว่าใด๋ หนุ่มบ้านไกลบอกเจ้าเลยกะได้ กะได้ ว่าหลงฮักตาหวาน บอกฮักสาวโรงงานผ่านลำมาหาน้อง ผ่านเสียงลำ..มาหาน้อง.. เอ่ย... ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เพลงpostcard from nowhere, เพลงpostcard potato, เพลงpostcard ว่าน, เพลงpostcard 4sh, เพลงpostcard เจี๊ยบ, เพลงpostcard potato 4sh, เพลงpostcard แป้งโกะ, เพลงpostcard 4, เพลงpostcard เจี๊ยบ วรรธนา, เพลง postcard ว่าน, เพลง postcard from nowhere, เพลง postcard แปล, เพลง postcard, เพลง postcard potato 4sh, เพลง postcard เจี๊ยบ, เพลง postcard 4sh, เพลง postcard from nowhere เจี๊ยบ, เพลง postcard from nowhere เจี๊ยบ วรรธนา, เพลง postcard ว่าน มิ้น, คอร์ดpostcard แป้งโกะ, คอร์ด postcard from nowhere, คอร์ด postcard, คอร์ด postcard potato, คอร์ด postcard ว่าน, คอร์ด postcard pango, postcard คอร์ด ukulele, เนื้อ postcard แป้งโกะ, postcard potato เนื้อ, postcard from nowhere เนื้อ