คอร์ดเพลง พอจนตรอกอ้ายก็บอกขอโทษ(เซ็งเป็ด) - สาวส่า อาร์สยาม

โชคร้ายมีแฟนเป็นญาติกับปลาไหล โชคดีที่เราเป็นใบข่อย คอยจับ คอยถู ความเจ้าชู้อ้ายทีละน้อย ขี้ตั๊วเป็นร้อยก็ฮู้ทัน จับได้ทุกที กิ๊กคนนี้ กิ๊กคนโน้น ปากแข็...

-
คอร์ดเพลง พอจนตรอกอ้ายก็บอกขอโทษ(เซ็งเป็ด) ของ สาวส่า อาร์สยาม, เนื้อเพลง พอจนตรอกอ้ายก็บอกขอโทษ(เซ็งเป็ด) ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar
-แชร์คอร์ด

เนื้อเพลง พอจนตรอกอ้ายก็บอกขอโทษ(เซ็งเป็ด) ของ สาวส่า อาร์สยาม

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
โชคร้ายมีแฟนเป็นญาติกับปลาไหล โชคดีที่เราเป็นใบข่อย คอยจับ คอยถู ความเจ้าชู้อ้ายทีละน้อย ขี้ตั๊วเป็นร้อยก็ฮู้ทัน จับได้ทุกที กิ๊กคนนี้ กิ๊กคนโน้น ปากแข็งบอกบ่มีอีหยัง ขี้ตั๊วว่าน้องสาว พอจับได้ไล่ทัน ก็ออกอาการอ้อนวอน *พอจนตรอกอ้ายก็บอกขอโทษ พอหายโกรธ อ้ายก็ทำผิดซ้ำ ซ้ำ คนอย่างอ้ายให้อภัยก็บ่จำ คงทำติดเป็นนิสัย พอจนตรอกอ้ายก็บอกว่าซอร์รี่ พอฮู้อีกทีน้องก็ต้องเสียใจหลาย เห็นน้องเป็นหยัง บ่แม่นงัว แม่นควาย ให้อ้ายหลอกได้หลอกดี บ่มีทาง อีกนานเท่าไร อ้ายจะเลิกหลายใจ หรือรอให้น้ำท่วมหลังเป็ด เบื่อความเจ้าชู้ น้องบ่อยากจะตามเช็ด โอ้ยมันเซ็งเป็ดทุกที พอจนตรอกอ้ายก็บอกขอโทษ พอหายโกรธอ้ายก็ทำผิดซ้ำ ซ้ำ คนอย่างอ้ายให้อภัยก็บ่จำ คงทำติดเป็นนิสัย พอจนตรอกอ้ายก็บอกว่าซอร์รี่ พอฮู้อีกทีน้องก็ต้องเสียใจหลาย เห็นน้องเป็นหยัง บ่แม่นงัว แม่นควาย ให้อ้ายหลอกได้หลอกดี บ่มีทาง (ซ้ำ*)
§พอจนตรอกอ้ายก็บอกขอโทษ(เซ็งเป็ด) เนื้อเพลง