คอร์ดเพลง ขอเป็นแฟนได้บ่ – ร็อกโอ้นโต้น อาร์สยาม

เนื้อร้อง ขอเป็นแฟนได้บ่

โอ่ โฮะ โอ้ โฮะ โอ้ โฮะ โอ่ โฮะ โอ่ โฮะ โอ โฮะ โอ่ ละน้อ โอ่ โฮะ โอ้ โฮะ โอ้ โฮะ โอ่ โฮะ โอ่ โฮะ โอ โฮะ โอ่ ละน้อ อยากสิฮู้หัวใจของนาง มีคนจองแล้วไป่  แล้วกะอยากสิฮู้ข้างในหัวใจ เสื่องไผไว้ละไป่เนาะ เอาะ ออ เจ้าผู้จบผู้งามปานนี้ มีคนกล้าจีบบ่ อ้ายผู้บ่าวหน้าตามอซอ สิพอเว้านำได้บ่นาง อยากได้เบอร์เด (อยากได้เบอร์เด) อยากได้ไลน์เด (อยากได้ไลน์เด) อ้ายสิขอทุ่มเทฮักนาง หมดหัวใจ (เย เย้ เย)   โอ่ โฮะ โอ้ โฮะ โอ้ โฮะ โอ่ เป็นแฟนน้องได้บ่ (เป็นแฟนน้องได้บ่) อ้ายผู้ชายหน้าตาบ่หล่อ แต่หัวใจโสดซิงๆ  โอ่ โฮะ โอ้ โฮะ โอ้ โฮะ โอ่ มีให้แต่ฮักจริง  อ้ายสิขอเอาใจพักพิง อิงไว้ในใจนาง....คนเดียว  เด้อนางเด้อ (เด้อนางเด้อ) เด้อๆนางเด้อ (เด้อนางเด้อ) เด้อนางเด้อ (เด้อนางเด้อ) เด้อๆๆ นางเด้อ (เด้อนางเด้อ) Feat ละแมนว่าเด้ชายคั่นได้ไลน์กับเบอร์โทรสิทั¬กโทรหาน้องบ่ ละแมนว่าเด้ชายคั่นว่าอ้ายชายสิฮักจริงน้อ¬งยินดีสิติดต่อ   *อยากได้เบอร์เด (อยากได้เบอร์เด) อยากได้ไลน์เด (อยากได้ไลน์เด) อ้ายสิขอทุ่มเทฮักนาง หมดหัวใจ (เย เย้ เย)   **โอ่ โฮะ โอ้ โฮะ โอ้ โฮะ โอ่ เป็นแฟนน้องได้บ่ (เป็นแฟนน้องได้อยู่) อ้ายผู้ชายหน้าตาบ่หล่อ แต่หัวใจโสดซิงๆ (ย่านแต่โสดบ่ซิง) โอ่ โฮะ โอ้ โฮะ โอ้ โฮะ โอ่ มีให้แต่ฮักจริง (แค่อยากได้ฮักจริง) อ้ายสิขอเอาใจพักพิง อิงไว้ในใจนาง....คนเดียว (แม่นบ่น้อ เหนาะ)  
(ซ้ำ */**)
  โอ่ โฮะ โอ้ โฮะ โอ้ โฮะ โอ่ โฮะ โอ่ โฮะ โอ โฮะ โอ่ ละน้อ โอ่ โฮะ โอ้ โฮะ โอ้ โฮะ โอ่ โฮะ โอ่ โฮะ โอ โฮะ โอ่ ละน้อ พุ้นเด้นาง  Feat. ซั่นติอ้าย

ขยายกรอบเนื้อร้อง

คอร์ดเพลง

คอร์ดเพลง ขอเป็นแฟนได้บ่ - ร็อกโอ้นโต้น อาร์สยาม
ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงานเพลง
เนื้อเพลง ขอเป็นแฟนได้บ่ คอร์ด, ฝึก จับคอร์ดกีต้าร์, เว็บคอร์ดเพลง ขอเป็นแฟนได้บ่ แท็ป, เนื้อเพลง ขอเป็นแฟนได้บ่ คอร์ดอูคูเลเล่, คอร์ดเนื้อเพลงขอเป็นแฟนได้บ่, กีต้าร์ คอร์ด เพลง ขอเป็นแฟนได้บ่, เล่นอูคูเลเล่ เพลงขอเป็นแฟนได้บ่, เว็บคอร์ดกีต้าร์, กีต้าร์ คอร์ด ขอเป็นแฟนได้บ่