คอร์ดเพลง คนนี้แฟนข่อย – ดาหลา ธัญญาพร

บางส่วนของเนื้อเพลง คนนี้แฟนข่อย - ดาหลา ธัญญาพร (Tagline)

กว่าจะหาอ้ายพบ จนได้มาคบตกลงเป็นแฟนใช้เวลาพิสูจน์ความแมน จนให้คะแนนรักร้อยเปอร์เซ็นต์แล้วจะมีคนใหม่ มาแทรกแซงใจผลักให้กระเด็นบ่อยากเจ็บช้ำลำเค็ญ อย่าให้ได้เห็นเด้ออ้ายว่าหลายใจฮักและห่วง หวงนั่นแหลวแน...

Lyric and chords

คอร์ดเพลง คนนี้แฟนข่อย และ เนื้อร้อง คนนี้แฟนข่อย ของ ดาหลา ธัญญาพร ::กว่าจะหาอ้ายพบ จนได้มาคบตกลงเป็นแฟนใช้เวลาพิสูจน์ความแมน จนให้คะแนนรักร้อยเปอร์เ...

เนื้อร้อง: คนนี้แฟนข่อย - ดาหลา ธัญญาพร

ศิลปิน: ดาหลา ธัญญาพร | ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงานเพลงกว่าจะหาอ้ายพบ จนได้มาคบตกลงเป็นแฟนใช้เวลาพิสูจน์ความแมน จนให้คะแนนรักร้อยเปอร์เซ็นต์แล้วจะมีคนใหม่ มาแทรกแซงใจผลักให้กระเด็นบ่อยากเจ็บช้ำลำเค็ญ อย่าให้ได้เห็นเด้ออ้ายว่าหลายใจฮักและห่วง หวงนั่นแหลวแนวแฟนข่อยเน่าะคนรูปหล่อ คนนี้เขามีแฟนแล้ว เพราะรักมากจึงบ่อยากให้ไผมาแซว ปิดทุกแนวเส้นทางเป็นก้างขวางใจรู้ไหมอ้ายหากมีใครเข้ามาอีกคน น้องบ่ทน บ่แม่นนางเอกแต่เป็นนางร้าย บอกไว้ก่อน เกิดแน่นอนเด้อสงครามใจแอบมีกิ๊กซ่อนหลอนไป ฮู้มื้อใดก็เป็นได้รู้กันฮู้มื้อใดก็เป็นได้รู้กันบ่ปันแฟนให้ผู้ใด๋ไปง่าย ๆ บ่ปันแฟนให้ผู้ใด๋ไปง่าย ๆเด้อยอมบ่ได้ อย่าได้หล่อยแอบส่งตา เห็นดอกน่าการติดต่อขอขัด ตัดก่อนไฟโดนลม สิลุกลามเกินกั้นขอยืนกันเขตหัวใจหวงห้าม ย่านสาวงาม ๆมาหล่อยข้ามเส้นแบ่ง แสดงให้ฮู้ว่าของฮ้อนอย่าบายขีดเส้นไว้พื้นที่สีแดง ไผมาแซงคิดใจคือก่อการมารร้ายแฟนของใคร ของใครก็ห่วง หวงนั้นตั้วเพราะกลัวนอกใจอยู่ห่างสายตาห้ามนัดพาสาวมาชิดใกล้พื้นที่หัวใจ ควรมีไว้ แค่เราสองคนวุ่นวนถ้ามือที่สามมาเกี่ยว บอกคำเดียวว่าน้องรับบ่ได้บักโมบักแตง ยังพอแบ่งให้ใครต่อใครแฟนเด้อจ้า บ่แม่นเสื้อผ้าสิมายืมกันใส่บ่อยากเป็นน้อยเป็นใหญ่ ตำแหน่งที่ใช่คือรักเดียวใจเดียวแอบเทียวทางใจหลายเส้น อย่าเห็นเป็นเรื่องว่าแม่นมีแฟนแล้วบ่ต้องลุ้น คนนี้เจ้าที่แฮง ก็ต้องระแวงและหวงกันไว้ก่อน ตัดทุกขั้นตอนของการติดต่อ
ขยายกรอบเนื้อร้อง