ตัดบัวเหลือใย ตัดใจเหลือเจ็บ คอร์ด – กิ๊ก รุ่งนภา แสงศิลป์

บางส่วนของเนื้อเพลง ตัดบัวเหลือใย ตัดใจเหลือเจ็บ - กิ๊ก รุ่งนภา แสงศิลป์ (Tagline)

ล่ะคำโบราณเพิ่นว่าไว้ ว่าตัดบัวยังเหลือใยแล้วตัดใจเหลือหยังน้อ ฮู้คำตอบที่คอยรอว่าเหลือเจ้บแค่ถ่อนั้น ทีทางอ้ายฝากตื่มใจคำว่าฮักเว่าลอย ๆ ตั๋วน้องไว้ บัดยามส่วงหาทางหนีแล้วอีกจักกี่ปี จั่งสิตัดใจลืมอ้...

Lyric and chords

คอร์ดเพลง ตัดบัวเหลือใย ตัดใจเหลือเจ็บ และ เนื้อร้อง ตัดบัวเหลือใย ตัดใจเหลือเจ็บ ของ กิ๊ก รุ่งนภา แสงศิลป์ ::ล่ะคำโบราณเพิ่นว่าไว้ ว่าตัดบัวยังเหลือใยแล้วตัดใจเหลือหยังน้อ ฮู้คำตอบที่คอยรอว...

เนื้อร้อง: ตัดบัวเหลือใย ตัดใจเหลือเจ็บ - กิ๊ก รุ่งนภา แสงศิลป์

ศิลปิน: กิ๊ก รุ่งนภา แสงศิลป์ | ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงานเพลงล่ะคำโบราณเพิ่นว่าไว้ ว่าตัดบัวยังเหลือใยแล้วตัดใจเหลือหยังน้อ ฮู้คำตอบที่คอยรอว่าเหลือเจ้บแค่ถ่อนั้น ทีทางอ้ายฝากตื่มใจคำว่าฮักเว่าลอย ๆ ตั๋วน้องไว้ บัดยามส่วงหาทางหนีแล้วอีกจักกี่ปี จั่งสิตัดใจลืมอ้ายเว่าออกจากใจ ข้างในใจน้องเจ็บหนักเมื่ออ้ายลาจากน้องตากโฆงนฝนน้ำตาความหลังครั้งเก่า คอยเป็นเงาเผาใจทุกคราอ้ายฮู้แหน่บ่หนา ว่าน้องเจ็บแฮงส่ำได๋น้องเป็นคนพ่าย ต้องเผชิญพายุน้ำตาความเจ็บช้ำเกินเยียวยา เทียวเสาะหาหม่องปัวหัวใจยากคักแท้หนอ วิธีอุดท่อน้ำตาที่ไหลตัดบัวก็ยังเหลือใย ตัดหัวใจมันเจ็บเหลือเกินเหงามาเอิ้น เจ็บมาเรียนเชิญนำเอิ้นถึงที่เหงามาเอิ้น เจ็บมาเรียนเชิญนำเอิ้นถึงที่ใจที่มีกะมุ้นซุห้อง ทางน้องส่ำตายโพดเอาฮ้ายอ้ายบ่สงสาร สั่งประหารหัวใจโทรม ๆเทียมโจมความช้ำ ความทรงจำที่เคยมีอ้ายตามหลอนเรื่อยมาส่ำฆ่าใจนี่ความเจ็บเทื่อนี้ แป๋ล้มแป๋ตายคนที่ทิ้งไป เป็นได้แค่เพียงความหลังส่วนคนเอิกพัง ยังทำหน้าที่ฮ้องไห้มันมีรอยด่าง เจ็บตรงที่กลางหว่างใจเวลาซ่อยหยังบ่ได้ หัวใจยับเยินเต็มที่อ้ายตัดไมตรี บ่มีเศษเสี้ยวหัวใจ บ่เหลือเยื่อใยเพราะอ้ายหัวใจบ่มี น้องคนถูกทิ้ง เจ็บจริงใจพังทั้งปีเวลาตอนนี้ เหลือเพียงซากใจเพพังเหลือใจฮ้าง กับฮอยความหลังฝังแน่นคักแหน่เหลือใจฮ้าง กับฮอยความหลังฝังแน่นคักแหน่คำว่าแคร์สะกดเป็นบ่อ้ายเขียนได้บ่น้อบ่อยากจดจำ ความช้ำที่อ้ายมอบให้ อยากบล็อคหัวใจจากคนที่ใจดำ ๆ ตัดใจหลายทีเพื่ออยากลืมทุกความทรงจำ เรื่องเก่าคอยย้ำคอยตำซ้ำเติมจนท้ออยากขอเธอเห็นใจบ้าง ขออ้ายแนมเห็นใจบ้างคนผิดหวังเจ็บซ้ำคักนี่ อีกหลายปีย่านใจบ่พ้นแนมเห็นส้นแต่ความเหงา ตั๋วผู้สาวให้นั่งฮ้องไห้ตัดอะไรก็พอทำได้ ยามตัดหัวใจ คือเจ็บแท้ยามตัดหัวใจ ซ่างเจ็บแท้
ขยายกรอบเนื้อร้อง