บักขี้เหล้า คอร์ด – เพชร สหรัตน์

บอกมาโลดว่าเจ้าโดดไปมีผู้ใหม่บักขี้เหล้าคืออ้ายสิได้รู้ตัวสิได้อ่อยหัวใจ..ว่าอ้ายอกหักแล้วชัวร์ว่าน้องทูนหัว มาเหมิดฮักอ้ายบ่ต้องย่านว่าอ้ายสิไประรานเขาอ้ายสิขอปวดร้าว สิยอมเศร้ายอมเส...
คอร์ดเพลง บักขี้เหล้า และ เนื้อร้อง บักขี้เหล้า ของ เพชร สหรัตน์ ::บอกมาโลดว่าเจ้าโดดไปมีผู้ใหม่<strong>บักขี้เหล้า</strong>คืออ้ายสิได้รู้ตัวสิได้...

เนื้อเพลง : บักขี้เหล้า - เพชร สหรัตน์

ศิลปิน: เพชร สหรัตน์ | ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงานเพลง

บอกมาโลดว่าเจ้าโดดไปมีผู้ใหม่บักขี้เหล้าคืออ้ายสิได้รู้ตัวสิได้อ่อยหัวใจ..ว่าอ้ายอกหักแล้วชัวร์ว่าน้องทูนหัว มาเหมิดฮักอ้ายบ่ต้องย่านว่าอ้ายสิไประรานเขาอ้ายสิขอปวดร้าว สิยอมเศร้ายอมเสียใจบักผู้บ่าวเสื้อแถม..ให้มันเป็นหยังกะได้มันสิฮ้องสิไห้ บ่ต้องสนใจกะซางหัวมันมันสิฮ้องสิไห้ บ่ต้องสนใจมันดอกทูนหัว*อ้ายบักขี้เหล้า..เมานั่งเว้ากับหมาให้คนเขาสมน้ำหน้า ว่าผีบ้าบ่พอปัวเอาเม็ดน้ำตาแกล้มเหล้าแทนในบักถั่วคอบมันฮักเหมินตัว ย่อนมักฮักเหมิดใจ**บอกมาโลดอ้ายบ่โทษเจ้าดอกก้อนคำสิบ่ว่า ว่าเจ้าใจดำ แม่นช้ำปานใด๋แม่นฮักใจสิขาด ปานถกค้อนฟาดบาดลงกลางใจอ้ายกะแค่เป็นได้แค่บักขี้เหล้า เมาในสายตาแม่นฮักใจสิขาด ปานถกค้อนฟาดบาดลงกลางใจอ้ายกะแค่เป็นได้บักหมาหัวเน่า เมาในสายตา[ ดนตรี ]| * | ** |แม่นฮักใจสิขาด ปานถกค้อนฟาดบาดลงกลางใจอ้ายกะแค่เป็นได้แค่หมาหัวเน่า เมาในสายตา[ ดนตรี ]

ขยายกรอบเนื้อร้อง