บ่ขวางทางอ้าย คอร์ด – อาม ชุติมา

เจ็บทุกครั้ง ยามเห็นอ้ายโพสถึงเขา แม้ว่าเฮา บ่ได้เป็นอีหยังกัน เขาเป็นคนเฮ็ดให้อ้ายเปลี่ยนใจ อ้ายจึงบอกเลิกน้องในวันนั้น เขาสำคัญ แตกต่างจากน้อง คิดอยู่ในใจ ว่าสิเฮ็ดให้อ้ายกับเขาเลิกกัน ได้แต่ห้ามหัว...
คอร์ดเพลง บ่ขวางทางอ้าย และ เนื้อร้อง บ่ขวางทางอ้าย ของ อาม ชุติมา ::เจ็บทุกครั้ง ยามเห็นอ้ายโพสถึงเขา แม้ว่าเฮา บ่ได้เป็นอีหยังกัน เขาเป็นคนเฮ็ดให้อ...

เนื้อเพลง : บ่ขวางทางอ้าย - อาม ชุติมา

ศิลปิน: อาม ชุติมา | ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงานเพลง

เจ็บทุกครั้ง ยามเห็นอ้ายโพสถึงเขา แม้ว่าเฮา บ่ได้เป็นอีหยังกัน เขาเป็นคนเฮ็ดให้อ้ายเปลี่ยนใจ อ้ายจึงบอกเลิกน้องในวันนั้น เขาสำคัญ แตกต่างจากน้อง คิดอยู่ในใจ ว่าสิเฮ็ดให้อ้ายกับเขาเลิกกัน ได้แต่ห้ามหัวใจเจ้าของ บอกตัวเองว่าอย่า เรื่องความหลัง เก็บไว้ในใจ อย่าให้มันแสดงออกมา อย่าให้เขาฮู้ว่า เฮายังฮักเขาอยู่เบิดใจ ได้แต่ปั้นหน้ายิ้มใส่ ถามไถ่กับเขาคนนั้น แต่ความจริงฉัน เก็บอาการจนแทบบ่ไหว อยากลืมความเก่าความหลัง ที่เฮาสอง เคยฮักเคยแพงกันส่ำใด๋ แต่ลืมบ่ได้ ว่าอ้ายคือคนสำคัญ คือว่าละน้อ เขางามเขารวยกว่าน้อง ถึงเฮาคบกันไป ความสุขกะคงบ่ยัง ดีแล้วละ ที่อ้ายเลือกเขา ดีกว่าคบกับคนเปื้อนฝัน คนคือน้องขอไปตามทาง บ่ขวางทางอ้าย ได้แต่ปั้นหน้ายิ้มใส่ ถามไถ่กับเขาคนนั้น แต่ความจริงฉัน เก็บอาการจนแทบบ่ไหว อยากลืมความเก่าความหลัง ที่เฮาสอง เคยฮักเคยแพงกันส่ำใด๋ แต่ลืมบ่ได้ ว่าอ้ายคือคนสำคัญ น้องขอไปตามทาง บ่ขวางทางอ้าย

ขยายกรอบเนื้อร้อง