คอร์ดเพลง บ่ไฮโซ – บุ๊ค ศุภกาญจน์ Feat. แจ็ค ลูกอีสาน

แชร์
แชร์ไปยัง
อ้ายบ่ได้ขี่เฟอร์ลาลี่ สูบยามาโบโล บ่ได้แต่งโตโก้ นุ้งเสื้อเน็บใน ก็เป็นแค่คนธรรมดา นอนนาเลี้ยงไก่ กะมีแต่หัวใจบ้าน ๆ คงบ่เหมาะกับไฮโซอย่างเจ้า...

Lyric and chords

รูปภาพประกอบไปด้วย เนื้อร้อง และ คอร์ดเพลง บ่ไฮโซ ของ บุ๊ค ศุภกาญจน์ Feat. แจ็ค ลูกอีสาน ::อ้ายบ่ได้ขี่เฟอร์ลาลี่ สูบยามาโบโล บ่ได้แต่งโตโก้ นุ้งเสื้อเน็บใน ก็เป็นแค่คนธรร...

เนื้อร้อง + คอร์ดเปลี่ยนคีย์ : บ่ไฮโซ - บุ๊ค ศุภกาญจน์ Feat. แจ็ค ลูกอีสาน

คำร้อง/ทำนอง : บุ๊ค ศุภกาญจน์, แจ็ค ลูกอีสาน | เรียบเรียง : บ่าวเบส หัวหน้าเด็กน้อย

Lyric and chords width transpose key

อ้ายบ่ได้ขี่เฟอร์ลาลี่ สูบยามาโบโล บ่ได้แต่งโตโก้ นุ้งเสื้อเน็บใน บ่ได้เฮียนหนังสือจบปริญญา บ่ได้มีความฮู้คือจังครูบา ประกาบ่เคยจับ บ่ได้มีสูทใส่ ไท่บ่ได้ผูกมีแต่เสื้อโตเก่า พร้อมกับรถไถฮ้าง ๆ พอได้แล่นลงท่ง กะคงคือจั่งดอกฟ้า ไผสิมาแนมหยังหมาวัด มันห่างไกลกันคักอ้ายมันพอกาว ๆ เจ้าได้สวมกุดชี่ แต่อ้ายได้สุบแค่ซ้างดาว เฮียงกับขวดเหล้าขาว มันเทียบเขาบ่ได้ * อ้ายบ่ได้ขี่เฟอร์ลาลี่ สูบยามาโบโล บ่ได้แต่งโตโก้ นุ้งเสื้อเน็บใน ก็เป็นแค่คนธรรมดา นอนนาเลี้ยงไก่ กะมีแต่หัวใจบ้าน ๆ คงบ่เหมาะกับไฮโซอย่างเจ้า เจ้ามันระดับไฮโซ แต่ว่าโตอ้ายโกโรโกโส พ้อหน้าแต่ในวงไฮโล กับวงเหล้าขาวสองซาวดีกรี อย่าเว้าไปเรื่องผู้สาว เพราะว่าโตอ้ายนั้นบ่เคยมี บ่มี บ่มีไผเอา กะหย้อนว่าเฮานั้นมีบ่พอ กะคงคือจั่งดอกฟ้า ไผสิมาแนมหยังหมาวัด มันห่างไกลกันคักอ้ายมันพอกาว ๆ เจ้าได้สวมกุดชี่ แต่อ้ายได้สุบแค่ซ้างดาว เฮียงกับขวดเหล้าขาว มันเทียบเขาบ่ได้ ( ซ้ำ * )