คอร์ดเพลง มักอ้ายหลายเด้อ – กวาง จิรพรรณ

แชร์
แชร์ไปยัง

The Hook (ท่อนฮุค)

น้องมักอ้ายหลาย ขอเบอร์แลกไลน์ อยากถามอ้ายว่า อ้ายมีเมียไป่ ถ้ายังบ่มี น้องสิจีบเอา ชนแก้วเบา ๆ โบกมือบ๊ายบาย คุยกันเด้อ... แชทไลน์เด้อ มักอ้ายหลายเด้อ......

Lyric and chords

รูปภาพประกอบไปด้วย เนื้อร้อง และ คอร์ดเพลง มักอ้ายหลายเด้อ ของ กวาง จิรพรรณ ::น้องมักอ้ายหลาย ขอเบอร์แลกไลน์ อยากถามอ้ายว่า อ้ายมีเมียไป่ ถ้ายังบ่มี น้องสิจีบ...

เนื้อร้อง + คอร์ดเปลี่ยนคีย์ : มักอ้ายหลายเด้อ - กวาง จิรพรรณ

เนื้อร้อง/ทำนอง : เจี๊ยบ นิสา | เรียบเรียง : สันติสุข ธรรมบันเทิง, คฑากร ประโลม

Lyric and chords width transpose key

เฮ็ดตาส้มตาหวาน หลอกล่อให้น้องตายใจ ซ่างมาเป็นผู้ซาย ตาซังแท้น้อ ถ้าอ้ายบ่มีใจ กะอย่าเฮ็ดให้น้องคิดนำเนาะ เอาหน้าหล่อ ๆ อ้างให้คิดต่อว่ามีใจให้กันแล้ว * น้องเหลียวเบิ่งทางซ้าย แล้วหันมาแนมขวา อ้ายขยิบตา แล้วยิ้มมาหัวใจเต้น สาวคนได๋หย่างกาย เข้าไปอ่อยอ้ายกะเห็น บ่อยากปล่อยให้ใจเต้น จนวายตาย ** น้องมักอ้ายหลาย ขอเบอร์แลกไลน์ อยากถามอ้ายว่า อ้ายมีเมียไป่ ถ้ายังบ่มี น้องสิจีบเอา ชนแก้วเบา ๆ โบกมือบ๊ายบาย คุยกันเด้อ... แชทไลน์เด้อ มักอ้ายหลายเด้อ... *** ถึกใจน้องหลาย กะเลยเดินไปชนแก้ว จิบเบียร์เมา ๆ ให้ใจกล้าไปเว่าแซว ใจของน้องเป็นของอ้ายแล้ว อยากเป็นคู่ครอง กับอ้ายนั้นบ่คลาดแคล้ว โอ๊ะ โอ่... โอ๊ะ โอ่... โอยย... ( ซ้ำ *, ** ) ...ดนตรี... ( ซ้ำ **, ** ) ...ดนตรี... ( ซ้ำ *** ) มักอ้ายหลายเด้อ...