คอร์ดเพลง สร้างฝันด้วยกันบ่ – มนต์แคน แก่นคูน

แชร์
แชร์ไปยัง

The Hook (ท่อนฮุค)

ให้น้องเป็นฮัก อ้ายอาสาเป็นแฮง... อ้ายเป็นคนหาเจ้าคอยเก็บแบงค์ สร้างฝันด้วยแรงที่อุ้มด้วยรัก เห็นดีนำบ่ หรือมีแล้วบ้อคนที่เจ้าฮัก ส่งยิ้มแทนการรับปาก กะได้เด้อ ถ้าอายกัน...

Lyric and chords

รูปภาพประกอบไปด้วย เนื้อร้อง และ คอร์ดเพลง สร้างฝันด้วยกันบ่ ของ มนต์แคน แก่นคูน ::ให้น้องเป็นฮัก อ้ายอาสาเป็นแฮง... อ้ายเป็นคนหาเจ้าคอยเก็บแบงค์ สร้างฝันด้วยแรงที...

เนื้อร้อง + คอร์ดเปลี่ยนคีย์ : สร้างฝันด้วยกันบ่ - มนต์แคน แก่นคูน

อัลบั้ม : ชุด 3 สร้างฝันด้วยกันบ่

Lyric and chords width transpose key

ฮู้บ่น้อนาง อ้ายแอบแต่งตั้งเจ้าเป็นแรงใจ เก็บรอยยิ้มมาซ่อนไว้ ที่ซิมการ์ดใจเติมไฟให้ฝัน เช่าห้องข้างซอย คอยรถเมล์ที่ป้ายเดียวกัน อ้ายรู้มาว่าสองเฮานั้น มีส่วนคล้ายกันคือฝันเปื้อนฝุ่น ทุ่มแรงเป็นทุน อยู่แบบต้องลุ้นทุกเดือนทุกวัน กี่หวังก็พังอย่างนั้น ภาพฝันนับวันรอการสิ้นสูญ จึงอยากชวนเจ้า นำฝันสองเรามาร่วมลงทุน สร้างหวังบนทางสายฝุ่น เอาใจค้ำจุน ลุ้นลุยงานหนัก * ให้น้องเป็นฮัก อ้ายอาสาเป็นแฮง... อ้ายเป็นคนหาเจ้าคอยเก็บแบงค์ สร้างฝันด้วยแรงที่อุ้มด้วยรัก เห็นดีนำบ่ หรือมีแล้วบ้อคนที่เจ้าฮัก ส่งยิ้มแทนการรับปาก กะได้เด้อ ถ้าอายกัน ** ตกลงบ้อนาง ถ้าอ้ายแต่งตั้งเจ้าเป็นหวานใจ ขายความคิดนี้ฝากไว้ เป็นการบ้านใจให้ลองช่วยฝัน อย่าตั๋วกันเด้อ ถ้าน้องมีคนใช่ในฝัน แต่ถ้าน้องเห็นงามตามนั้น เรามาสร้างฝัน ร่วมกันเด้อ นาง ( ซ้ำ *, ** )