สิเอาน้องบ่ คอร์ด – ติ๊ก อัญชลี

แค่อยากสิถาม อ้ายสิเอาน้องบ่ น้องแค่อยากถาม ถึงความในใจ อ้ายคิดจั่งได๋ กับฮักเฮาสอง อ้ายคิดเป็นเพื่อน หรือว่าเป็นคู่ครอง ให้คำตอบน้อง ก่อนที่จะสายไป หากอ้ายบ่ฮัก ก็ขอคำชี้แจง คนอื่นรอ...
คอร์ดเพลง สิเอาน้องบ่ และ เนื้อร้อง สิเอาน้องบ่ ของ ติ๊ก อัญชลี ::แค่อยากสิถาม อ้าย<strong>สิเอาน้องบ่</strong> น้องแค่อยากถาม ถึงความในใจ อ้ายคิด...

เนื้อเพลง : สิเอาน้องบ่ - ติ๊ก อัญชลี

ศิลปิน: ติ๊ก อัญชลี | ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงานเพลง

แค่อยากสิถาม อ้ายสิเอาน้องบ่ น้องแค่อยากถาม ถึงความในใจ อ้ายคิดจั่งได๋ กับฮักเฮาสอง อ้ายคิดเป็นเพื่อน หรือว่าเป็นคู่ครอง ให้คำตอบน้อง ก่อนที่จะสายไป หากอ้ายบ่ฮัก ก็ขอคำชี้แจง คนอื่นรอแซง จองคิวห้องใจ อย่าปล่อยให้น้อง อยู่เหงาเดียวดาย มันเจ็บรู้ไหม หัวใจคนรอ สิเอาบ่เอาก็เว้ามาไว ๆ อย่าปล่อยเลยผ่านไป คือของตายแท้หนอ อยากฮู้อ้ายสิเอา สิเอา สิเอากันบ่ น้องนี้กะสิถ่า สิถ่า สิถ่า เฝ้ารอ ให้ฟ้าวมาขอ อย่าปล่อยให้น้องรอนาน น้องแค่อยากถาม ถึงความในใจ อ้ายคิดจั่งได๋ กับฮักเฮาสอง อ้ายคิดเป็นเพื่อน หรือว่าเป็นคู่ครอง ให้คำตอบน้อง ก่อนที่จะสายไป หากอ้ายบ่ฮัก ก็ขอคำชี้แจง คนอื่นรอแซง จองคิวห้องใจ อย่าปล่อยให้น้อง อยู่เหงาเดียวดาย มันเจ็บรู้ไหม หัวใจคนรอ สิเอาบ่เอาก็เว้ามาไว ๆ อย่าปล่อยเลยผ่านไป คือของตายแท้หนอ อยากฮู้อ้ายสิเอา สิเอา สิเอากันบ่ น้องนี้กะสิถ่า สิถ่า สิถ่า เฝ้ารอ ให้ฟ้าวมาขอ อย่าปล่อยให้น้องรอนาน สิเอาบ่เอาก็เว้ามาไว ๆ อย่าปล่อยเลยผ่านไป คือของตายแท้หนอ อยากฮู้อ้ายสิเอา สิเอา สิเอากันบ่ น้องนี้กะสิถ่า สิถ่า สิถ่า เฝ้ารอ ให้ฟ้าวมาขอ อย่าปล่อยให้น้องรอนาน ให้ฟ้าวมาขอ อย่าปล่อยให้น้องรอนาน

ขยายกรอบเนื้อร้อง