หมาหวงก้าง คอร์ด – เพชร สหรัตน์ Feat.บ๊อบบี้ 3.50 บาท, หนุ่ม หนุมาน

บ่อยากรับรู้ว่าเธอรักกัน กับเขา ในฐานะแฟนเก่า ยังเฮ็ดใจบ่ได้ ถึงจะเลิกกันแล้ว แต่ยังรักเธอทุกลมหายใจ ยังทนเห็นเธอมีใครบ่ได้อีหลี คั่นเจ้าสิมีผู้ใดเข้ามา แทนอ้าย ให้ลมหายใจของอ้ายสิ้นไปสาก่อน เห็นน้องก...
คอร์ดเพลง หมาหวงก้าง และ เนื้อร้อง หมาหวงก้าง ของ เพชร สหรัตน์ Feat.บ๊อบบี้ 3.50 บาท, หนุ่ม หนุมาน ::บ่อยากรับรู้ว่าเธอรักกัน กับเขา ในฐานะแฟนเก่า ยังเฮ็ดใจบ่ได้ ถึงจะเลิกกันแล้ว แต...

เนื้อเพลง : หมาหวงก้าง - เพชร สหรัตน์ Feat.บ๊อบบี้ 3.50 บาท, หนุ่ม หนุมาน

ศิลปิน: เพชร สหรัตน์ Feat.บ๊อบบี้ 3.50 บาท, หนุ่ม หนุมาน | ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงานเพลง

บ่อยากรับรู้ว่าเธอรักกัน กับเขา ในฐานะแฟนเก่า ยังเฮ็ดใจบ่ได้ ถึงจะเลิกกันแล้ว แต่ยังรักเธอทุกลมหายใจ ยังทนเห็นเธอมีใครบ่ได้อีหลี คั่นเจ้าสิมีผู้ใดเข้ามา แทนอ้าย ให้ลมหายใจของอ้ายสิ้นไปสาก่อน เห็นน้องกอดเขาแบบนี้ อ้ายคงสิ้นใจแน่นอน ให้ดินกลบหน้าอ้ายก่อน ค่อยนอนกอดเขา ไอ้เรามันแค่แฟนเก่า ก็รู้ว่าเราไม่ควรไปหึง ควรทำใจว่าดึงเธอไว้ไม่ได้ ก็เลิกกันไปนานแล้ว สมควรปล่อยเขาไปมีคนใหม่ ไอ้เราก็คงทำได้แค่สั่งใจให้ลืมเธอ ทำใจบ่ได้ดอกเด้อ ภาพฉันกับเธอยังลอยอยู่ตรงนี้ คิด ๆ เป็นล้านทียังลืมเธอไม่ได้ ฮู้อยู่ว่าเลิกกันแล้ว แต่บ่มีวี่แววว่าจะลืมง่าย นี่คือสันดานผู้ชาย รักได้แต่ลืมไม่ลง ในฐานะแฟนเก่าไม่มีสิทธิ์ที่จะไปหวงเธอเอาไว้ แม้เลิกกันไปต้องโทษหัวใจที่เคยลืมได้ ก็คนมันนึกมันหวงยังคิดถึงเธออยู่ทุกวินาที ได้ยินไหม ทำใจบ่ได้ดอกเด้ออีนางอ้ายคนฮ่าง ๆ ยังลืมไม่ลง แม้มันจบลงต้องปล่อย ต้องปลงฉันคงต้องหยุดตัวเองไว้ สันดานผู้ชาย รักได้สุดท้ายแต่ลืมไม่ลง ทำใจบ่ได้ดอกเด้อ ภาพฉันกับเธอยังลอยอยู่ตรงนี้ คิด ๆ เป็นล้านทียังลืมเธอไม่ได้ ฮู้อยู่ว่าเลิกกันแล้ว แต่บ่มีวี่แววว่าจะลืมง่าย นี่คือสันดานผู้ชาย รักได้แต่ลืมไม่ลง

ขยายกรอบเนื้อร้อง