หัวใจคึดฮอด คอร์ด – มนต์แคน แก่นคูน

บ่มีธุระ แต่โทรหาเพราะว่าคิดฮอด แลกเหรียญมาหยอด ตู้โทรศัพท์ริมทาง อยากฟังเสียงหวาน เติมใจให้มีพลัง วันใด บ่เห็นหน้านาง ได้ฟังเสียงก็ยังดี อย่าเพิ่งรำคาญ หากพี่นั้นโทรมาบ่อย เห็นใจพี่หน่อย บ่ค่อยพบเจ้า...
คอร์ดเพลง หัวใจคึดฮอด และ เนื้อร้อง หัวใจคึดฮอด ของ มนต์แคน แก่นคูน ::บ่มีธุระ แต่โทรหาเพราะว่าคิดฮอด แลกเหรียญมาหยอด ตู้โทรศัพท์ริมทาง อยากฟังเสียงหว...

เนื้อเพลง : หัวใจคึดฮอด - มนต์แคน แก่นคูน

ศิลปิน: มนต์แคน แก่นคูน | ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงานเพลง | อัลบั้ม : เพลงครูยังอยู่ในใจ อัลบั้มพิเศษ ในโปรเจค.. สลา คุณวุฒิ คนสร้างเพลง เพลงสร้างคน

บ่มีธุระ แต่โทรหาเพราะว่าคิดฮอด แลกเหรียญมาหยอด ตู้โทรศัพท์ริมทาง อยากฟังเสียงหวาน เติมใจให้มีพลัง วันใด บ่เห็นหน้านาง ได้ฟังเสียงก็ยังดี อย่าเพิ่งรำคาญ หากพี่นั้นโทรมาบ่อย เห็นใจพี่หน่อย บ่ค่อยพบเจ้าสักที อยากฟังเสียงหวาน คอยแล้วก็มิดซีหลี่ เบอร์โทรที่ทำงานพี่ เคยให้ทำหายหรือยัง วันนั้นโทรมา ทำไมจึงรีบวางหู ข้างกายมีไผซ่อนอยู่ หรือมีผู้ดักฟัง พี่เกรงใจเจ้า แต่ยามเหงาขอโทรคุยบ้าง ให้ใจมีหวัง ให้ชีวิตมีแรงใจ อยากคุยนานนาน นอกตู้นั้นคนเข้าคิวท่า เอาไว้มื้อหน้า เลิกงานซิโทรหาใหม่ บ่มีอีหยัง ขอฟังเสียงเติมแรงใจ วันนี้ก่อนที่วางสาย ขอฝากใจด้วยคำคึดฮอด วันนั้นโทรมา ทำไมจึงรีบวางหู ข้างกายมีไผซ่อนอยู่ หรือมีผู้ดักฟัง พี่เกรงใจเจ้า แต่ยามเหงาขอโทรคุยบ้าง ให้ใจมีหวัง ให้ชีวิตมีแรงใจ อยากคุยนานนาน นอกตู้นั้นคนเข้าคิวท่า เอาไว้มื้อหน้า เลิกงานซิโทรหาใหม่ บ่มีอีหยัง ขอฟังเสียงเติมแรงใจ วันนี้ก่อนที่วางสาย ขอฝากใจด้วยคำคึดฮอด

ขยายกรอบเนื้อร้อง