อย่าไปงึด คอร์ด – ก้อง ห้วยไร่

บ่ต้องโศกต้องเศร้าต้องเหงาอิหยังดอกเด้อนางบ่ต้องทนเสียใจอ้างว้างให้คนบ่ฮักจริงบ่ต้องเหนื่อยต้องทนต้องท้อ กับการถูกทอดทิ้งให้เจ้านิ่งทำใจ ฮ้องไห้ออกมาคำแพงไห้ให้ตายแหน่บ่มื้อนี้ ไห้แล้วคนดีเข้มแข็งสาไผ...
คอร์ดเพลง อย่าไปงึด และ เนื้อร้อง อย่าไปงึด ของ ก้อง ห้วยไร่ ::บ่ต้องโศกต้องเศร้าต้องเหงาอิหยังดอกเด้อนางบ่ต้องทนเสียใจอ้างว้างให้คนบ่ฮักจริงบ่...

เนื้อเพลง : อย่าไปงึด - ก้อง ห้วยไร่

ศิลปิน: ก้อง ห้วยไร่ | ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงานเพลง

บ่ต้องโศกต้องเศร้าต้องเหงาอิหยังดอกเด้อนางบ่ต้องทนเสียใจอ้างว้างให้คนบ่ฮักจริงบ่ต้องเหนื่อยต้องทนต้องท้อ กับการถูกทอดทิ้งให้เจ้านิ่งทำใจ ฮ้องไห้ออกมาคำแพงไห้ให้ตายแหน่บ่มื้อนี้ ไห้แล้วคนดีเข้มแข็งสาไผสิว่าเฮาเป็นบ้า กะซ่างหัวมันบ่ต้องจดต้องจำอิหยังที่มัน ทำร้ายใจบ่ต้องคิดเสียดายเวลาที่เคยได้ฮักกันบ่ต้องคิดว่าขาดเขาไปแล้ว เจ้าสิเพพังอย่าได้อยู่อย่างสิ้นหวังให้เขา สมน้ำหน้าเฮาไห้ให้ตายแหน่บ่มื้อนี้ ไห้แล้วคนดีเข้มแข็งสาไผสิว่าเฮาเป็นบ้า กะซ่างหัวมันบ่ต้องจดต้องจำอิหยังที่มัน ทำร้ายใจบ่ต้องคิดเสียดายเวลาที่เคยได้ฮักกันบ่ต้องคิดว่าขาดเขาไปแล้ว เจ้าสิเพพังอย่าได้อยู่อย่างสิ้นหวังให้เขา สมน้ำหน้าเฮาไห้ให้ตายแหน่บ่มื้อนี้ ไห้แล้วคนดีเข้มแข็งสาไผสิว่าเฮาเป็นบ้า กะซ่างหัวมันอย่าไปงึด แค่ผู้ชายซั่ว ๆ ถิ่มเฮาอย่าไปงึด แค่ผู้ชายซั่ว ๆ ถิ่มเฮา

ขยายกรอบเนื้อร้อง