ฮักเจ้าของแหน่เด้ออ้าย คอร์ด – นุช วิลาวัลย์ อาร์สยาม

ละยังฮักเขาซันบ่อ้าย คนที่เขาทำลาย อ้ายยังเว้ากับเขาต่อ เขาหลอกอ้ายแม่นบ่ เป็นหยังน้อต่าวโค้ง ไปโทรเว้าให้ทุกข์ใจ ดีกรีซอยบ่ได้ อ้ายยังดื่มให้ซึมหมอง เช็ดน้ำตาที่เคยนอง ฮักเจ้าของแหน่เด้ออ้าย<...
คอร์ดเพลง ฮักเจ้าของแหน่เด้ออ้าย และ เนื้อร้อง ฮักเจ้าของแหน่เด้ออ้าย ของ นุช วิลาวัลย์ อาร์สยาม ::ละยังฮักเขาซันบ่อ้าย คนที่เขาทำลาย อ้ายยังเว้ากับเขาต่อ เขาหลอกอ้ายแม่นบ่ เป็นหย...

เนื้อร้อง: ฮักเจ้าของแหน่เด้ออ้าย - นุช วิลาวัลย์ อาร์สยาม

ศิลปิน: นุช วิลาวัลย์ อาร์สยาม | ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงานเพลง

ละยังฮักเขาซันบ่อ้าย คนที่เขาทำลาย อ้ายยังเว้ากับเขาต่อ เขาหลอกอ้ายแม่นบ่ เป็นหยังน้อต่าวโค้ง ไปโทรเว้าให้ทุกข์ใจ ดีกรีซอยบ่ได้ อ้ายยังดื่มให้ซึมหมอง เช็ดน้ำตาที่เคยนอง ฮักเจ้าของแหน่เด้ออ้าย ทุ่มเทแค่ไหน ไม่เห็นเขาแคร์สักที เขาไปได้ดี กับคนล่ะที่บ่แม่นอ้าย อ้ายทำดีแล้ว ทั้งทุ่มสุดตัวหัวใจ น้องห่วงหลาย หลาย เห็นอ้ายต้องแคร์แต่เขา คนเคยหล่อเหลา เอาการเอางานกว่าใคร สาวมีมากมาย ที่เคยนัดอ้ายกินข้าว แต่อ้ายเลือกคน ที่มีใจลวงอย่างเขา วันนี้จึงเหงา เมามายเสียคนโซเซ คนผู้เท่มาเดินเมาเซ นำฮั่วนำป่า คนผู้เท่มาเดินเมาเซ นำฮั่วนำป่า งานก็ลาบ่เฮ็ดบ่สู้ ให้คนฮู้ชูวัน คนส่าลั่นว่าอ้ายคึดนำสาว มีแต่เหงาบ่ชวงเซาลงได้ ห่วงเด้ออ้ายแนวใจแคร์พี่ เคยหย่างข้างพี่วันนี้เห็นใจ ให้ฮักเจ้าของแน่เด้อ เด้ออ้าย คนเคยเคียงใกล้ ยังเป็นห่วงอ้ายบ่เซา ให้ฮักเจ้าของแน่เด้อ เด้ออ้าย เบอร์โทรเคยให้ โทรมาระบายถ้าเหงา หรือให้ไปหา ไปนั่งปลอบใจคุยกันเบา เบา ขอเพียงให้อ้ายลืมเขา น้องพร้อมจะช่วยเทคแคร์ ดูแลเจ้าของแหน่อ้าย ดูแลเจ้าของแหน่อ้าย กินข้าวหลาย หลาย ยังมีน้องเป็นหมู่ เงินซื้อสุรา มาซื้อน้ำเต้าหู้ ยิ้มสู้อย่าไปเหงา อยากเห็นพี่ชายล่ะสดใสคือเก่า บ่อึดดอกสาวที่รอให้อ้ายมอง ให้ฮักเจ้าของแหน่เด้ออ้าย แหน่เด้ออ้าย

ขยายกรอบเนื้อร้อง