เก็บกอดฮักไว้ให้อ้ายคนเดียว คอร์ด – จินตหรา พูนลาภ

จูบแรกที่อ้ายฝากไว้ตรงริมฝีปากบาง บาง เหมือนมีมนต์ขลังจนลืมบ่ได้หมื่นพันสัญญา ที่พรั่งพรูมาจากปากของอ้ายยังก้องอยู่ในหัวใจ อีกโดนปานใดก็ลืมบ่ลงฮอยกอดของอ้ายครั้งนั้นก็ยังอบอุ่นบ่จาง ร่องรอยความหลังฝัง...
คอร์ดเพลง เก็บกอดฮักไว้ให้อ้ายคนเดียว และ เนื้อร้อง เก็บกอดฮักไว้ให้อ้ายคนเดียว ของ จินตหรา พูนลาภ ::จูบแรกที่อ้ายฝากไว้ตรงริมฝีปากบาง บาง เหมือนมีมนต์ขลังจนลืมบ่ได้หมื่นพันสัญญา ที...

เนื้อเพลง : เก็บกอดฮักไว้ให้อ้ายคนเดียว - จินตหรา พูนลาภ

ศิลปิน: จินตหรา พูนลาภ | ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงานเพลง | อัลบั้ม : ขอใจฉันคืน

จูบแรกที่อ้ายฝากไว้ตรงริมฝีปากบาง บาง เหมือนมีมนต์ขลังจนลืมบ่ได้หมื่นพันสัญญา ที่พรั่งพรูมาจากปากของอ้ายยังก้องอยู่ในหัวใจ อีกโดนปานใดก็ลืมบ่ลงฮอยกอดของอ้ายครั้งนั้นก็ยังอบอุ่นบ่จาง ร่องรอยความหลังฝังใจมั่นคงทุกลมหายใจ กอดสัญญาไว้ด้วยความซื่อตรงไม่ใช่แค่รักส่ง ส่ง ชาตินี้น้องคง ลืมอ้ายบ่ได้เพราะรักรู้ไหม จึงยอมทอดกายและใจตรงหน้าอยากบอกให้รับรู้ว่า อ้ายคือคนแรกและคนสุดท้ายอ้อมกอดรอยจูบ คือสิ่งผูกพันในใจ ว่าน้องนั้นเป็นของอ้ายนับจากนี้ไป จนตายจากกันไม่รู้อีกนานแค่ไหน หัวใจบ่นเพ้อรำพันถามอ้ายคนนั้นได้ยินบ้างไหมยังรออ้ายมา ปัดฝุ่นสัญญาที่เคยฝากไว้ทุกพื้นที่ของหัวใจ ยังกอดเก็บไว้ให้อ้ายคนเดียวยังรออ้ายมา ปัดฝุ่นสัญญาที่เคยฝากไว้ทั้งตัวรวมทั้งหัวใจ ยังกอดเก็บไว้ให้อ้ายคนเดียว

ขยายกรอบเนื้อร้อง