เจ็บแค่ไหน..ยังไว้ใจคำว่ารัก คอร์ด – ศิริพร อำไพพงษ์

อ้ายก็ฮู้ ว่านอกจากฮัก น้องบ่มีหยังให้อ้ายก็ฮู้ หมดทั้งหัวใจ มีแต่อ้ายเท่านั้นทั้งยามสู้ ยามสร้าง อยู่เคียงข้างบ่เคยไหวหวั่นฮักคำเดียวเท่านั้น พาเราก้าวเคียงกันมาจากปัญหา ของอ้ายวันนี้ ถึงเรื่องยังบ่โ...
คอร์ดเพลง เจ็บแค่ไหน..ยังไว้ใจคำว่ารัก และ เนื้อร้อง เจ็บแค่ไหน..ยังไว้ใจคำว่ารัก ของ ศิริพร อำไพพงษ์ ::อ้ายก็ฮู้ ว่านอกจากฮัก น้องบ่มีหยังให้อ้ายก็ฮู้ หมดทั้งหัวใจ มีแต่อ้ายเท่านั้นทั...

เนื้อเพลง : เจ็บแค่ไหน..ยังไว้ใจคำว่ารัก - ศิริพร อำไพพงษ์

ศิลปิน: ศิริพร อำไพพงษ์ | ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงานเพลง | อัลบั้ม : ปริญญาเจ็บ

อ้ายก็ฮู้ ว่านอกจากฮัก น้องบ่มีหยังให้อ้ายก็ฮู้ หมดทั้งหัวใจ มีแต่อ้ายเท่านั้นทั้งยามสู้ ยามสร้าง อยู่เคียงข้างบ่เคยไหวหวั่นฮักคำเดียวเท่านั้น พาเราก้าวเคียงกันมาจากปัญหา ของอ้ายวันนี้ ถึงเรื่องยังบ่โผล่อ้ายก็ฮู้ ว่าน้องบ่โง่ ยามแมวย่องกินปลาแอบไปคบเขาเป็นคู่ ได้แต่สู้รอวันหวนมาเฝ้ามองนาฬิกา ที่เข็มชีวิตมันหักเฮ็ดกันคักน้ออ้าย เฮ็ดกันได้น้อคนดีแค่ไหนก็โดน ท่องบ่นกับความอกหักเฮ็ดกันคักน้ออ้าย เฮ็ดกันได้น้อคนฮักแค่ไหนก็โดน ต้องทนกับความช้ำหนักแต่เจ็บเพียงไหน ยังไว้ใจคำว่ารักทั้งที่รู้อ้ายหลงเขามาก ยังเชื่อว่าฮักจะพาอ้ายคืนสู่ใจน้องก็ฮู้ ถ้าอ้ายจะไป คงบ่มีสิทธิ์ห้ามแต่ให้ฮู้ จั่งใด๋ก็ตาม น้องจะยังฮักอ้ายรอข่าวใจอ้ายทุกวัน ปาฏิหาริย์มีจริงแค่ไหนตัดพ้ออยู่กับหัวใจ ยามใดที่เผลอคิดมากเฮ็ดกันคักน้ออ้าย เฮ็ดกันได้น้อคนดีแค่ไหนก็โดน ท่องบ่นกับความอกหักเฮ็ดกันคักน้ออ้าย เฮ็ดกันได้น้อคนฮักแค่ไหนก็โดน ต้องทนกับความช้ำหนักแต่เจ็บเพียงไหน ยังไว้ใจคำว่ารักทั้งที่รู้อ้ายหลงเขามาก ยังเชื่อว่าฮักจะพาอ้ายคืนสู่ใจ

ขยายกรอบเนื้อร้อง