เจ้าฮู้บ่ คอร์ด – เนม สุรพงศ์

อานุภาพ ร้ายแรงคำแพงเจ้าฮู้บ่ ความงามของเจ้านี่น้อ มีผลต่อใจของอ้ายอิหลี รัศมีความสวย ลมต้องเย็นส่วย ๆ เกือบแม่นตกหลังควย เพียงแค่เผลอ สบตา...
คอร์ดเพลง เจ้าฮู้บ่ และ เนื้อร้อง เจ้าฮู้บ่ ของ เนม สุรพงศ์ ::อานุภาพ ร้ายแรงคำแพงเจ้าฮู้บ่ ความงามของเจ้านี่น้อ มีผลต่อใจของอ้ายอิหลี รัศมีคว...
คอร์ดเพลง เจ้าฮู้บ่ และ เนื้อร้อง เจ้าฮู้บ่ ของ เนม สุรพงศ์ ::อานุภาพ ร้ายแรงคำแพงเจ้าฮู้บ่ ความงามของเจ้านี่น้อ มีผลต่อใจของอ้ายอิหลี รัศมีคว...
Intro:FAmDmBb Cล่ะโอแม่แFก้มเปิ่นเวิ่น ละเจ้าAmผู้ใส่ซ่งเขิล อยากจะDmรู้เหลือเกิน ล่ะแม่นเจ้าBbงามได้Cไผ อ้ายนี้Fอยากซูนคิง เจ้าผู้Amแก้มปิ๊งซิ่ง อยากสิDmติงลิงติ่ง อ้ายอยากจับBbจองหัวCใจ อยากฮู้Fเด้ต้องเฮ็ดจั่งได๋ จั่งสิได้ใจของเจ้านี่น้อ อยากAmสมัครฮักน้องหล่า ยังเหลือโควต้าให้อ้ายแนบ่ ขอเDmบอร์ขอเฟซ ขอไลน์ ขอหยังกะได้ไว้ติดต่อ พอให้ได้Bbเห็น ป่องทาง ความฮัก ของอ้ายคนมอซอ * ก็ตั้งแต่Fลอดท้องพ่อแม่มา โตอ้ายกะเพิ่งได้พบพ้อ สะAmเดิดตื่นความงามของเจ้า ละเอ้ยนางฟ้ากะบ่ท่อ คำDmเอยนางเอย บ่แม่นว่าอ้ายนั้นส่อล่อ อ้ายแพ้Bbทางให้เจ้าคัก ๆ หลงฮักเจ้าแล้วล่ะฮู้บ่ Fฮู้บ่น้อ Cฮู้บ่นาง** อานุภFาพ ร้ายแรงคำAmแพงเจ้าฮู้บ่ ความDmงามของเจ้านี่น้อ มีผลต่Bbอใจของอ้ายอิหลี รัFศมีความสวย ลมต้องAmเย็นส่วย ๆ เกือบแม่นDmตกหลังควย เพียงแค่Bbเผลอ สบตา *** คั่นได้Fซูนหม่องมันขาว ๆ คือสิมีแฮงจ้าวในใจแท้น้อ วาสAmนาชีวิตบักเผิงสิมีโอกาสได้ต้อยบ่น้อ ฮอยDmยิ้มที่เจ้าส่งมาบอกเลยว่าอ้ายนั้นคิดต่อ ค้นพบแBbล้วแม่บักหำน้อยในอนาคต อนางอ ( ซ้ำ *, ** )**** เจ้าFฮู้บ่ โอ้ Amโวว เจ้าDmฮู้บ่ โวววว Bbเฮ้!!! Instru:FAmDmBb C(2 Times)( ซ้ำ ***, *, **, **** )Outro:FAmDmBb C(2 Times)F
คำร้อง/ทำนอง เนม สุรพงศ์ | เรียบเรียง จินนี่ ภูไท