คอร์ดเพลง เจ้าฮู้บ่ – เนม สุรพงศ์

แชร์
แชร์ไปยัง
อานุภาพ ร้ายแรงคำแพงเจ้าฮู้บ่ ความงามของเจ้านี่น้อ มีผลต่อใจของอ้ายอิหลี รัศมีความสวย ลมต้องเย็นส่วย ๆ เกือบแม่นตกหลังควย เพียงแค่เผลอ สบตา...

Lyric and chords

รูปภาพประกอบไปด้วย เนื้อร้อง และ คอร์ดเพลง เจ้าฮู้บ่ ของ เนม สุรพงศ์ ::อานุภาพ ร้ายแรงคำแพงเจ้าฮู้บ่ ความงามของเจ้านี่น้อ มีผลต่อใจของอ้ายอิหลี รัศมีคว...

เนื้อร้อง + คอร์ดเปลี่ยนคีย์ : เจ้าฮู้บ่ - เนม สุรพงศ์

คำร้อง/ทำนอง เนม สุรพงศ์ | เรียบเรียง จินนี่ ภูไท

Lyric and chords width transpose key

ล่ะโอแม่แก้มเปิ่นเวิ่น ละเจ้าผู้ใส่ซ่งเขิล อยากจะรู้เหลือเกิน ล่ะแม่นเจ้างามได้ไผ อ้ายนี้อยากซูนคิง เจ้าผู้แก้มปิ๊งซิ่ง อยากสิติงลิงติ่ง อ้ายอยากจับจองหัวใจ อยากฮู้เด้ต้องเฮ็ดจั่งได๋ จั่งสิได้ใจของเจ้านี่น้อ อยากสมัครฮักน้องหล่า ยังเหลือโควต้าให้อ้ายแนบ่ ขอเบอร์ขอเฟซ ขอไลน์ ขอหยังกะได้ไว้ติดต่อ พอให้ได้เห็น ป่องทาง ความฮัก ของอ้ายคนมอซอ * ก็ตั้งแต่ลอดท้องพ่อแม่มา โตอ้ายกะเพิ่งได้พบพ้อ สะเดิดตื่นความงามของเจ้า ละเอ้ยนางฟ้ากะบ่ท่อ คำเอยนางเอย บ่แม่นว่าอ้ายนั้นส่อล่อ อ้ายแพ้ทางให้เจ้าคัก ๆ หลงฮักเจ้าแล้วล่ะฮู้บ่ ฮู้บ่น้อ ฮู้บ่นาง ** อานุภาพ ร้ายแรงคำแพงเจ้าฮู้บ่ ความงามของเจ้านี่น้อ มีผลต่อใจของอ้ายอิหลี รัศมีความสวย ลมต้องเย็นส่วย ๆ เกือบแม่นตกหลังควย เพียงแค่เผลอ สบตา *** คั่นได้ ซูนหม่องมันขาว ๆคือสิมีแฮงจ้าว- ในใจแท้น้อ วาสนาชีวิตบักเผิงสิมีโอกาสได้ต้อยบ่น้อ ฮอยยิ้มที่เจ้าส่งมาบอกเลยว่าอ้ายนั้นคิดต่อ ค้นพบแล้วแม่บักหำน้อยในอนาคต อนางอ ( ซ้ำ *, ** ) **** เจ้าฮู้บ่ โอ้ โวว เจ้าฮู้บ่ โวววว เฮ้!!! ( ซ้ำ ***, *, **, **** )