ให้แหย่แหน่หล่า คอร์ด – ปอยฝ้าย มาลัยพร

โอโฮะโอโฮะโอ โอโฮะโอโฮะโอ โฮะโอโฮะโอ๋ ให้อ้ายแหย่แน่หล่า ให้แหย่แน่หล่า ให้แหย่แน่หล่า อ้ายเห็นหน้าเจ้าประจำ ผู้สาวแสนงาม ต้องตาโดนใจ แค่เห็น แวบเดียวละลาย เว่าอย่างไม่อาย ว่าน้องใช่เลย ยอมบ่ได้แล้วล่...
คอร์ดเพลง ให้แหย่แหน่หล่า และ เนื้อร้อง ให้แหย่แหน่หล่า ของ ปอยฝ้าย มาลัยพร ::โอโฮะโอโฮะโอ โอโฮะโอโฮะโอ โฮะโอโฮะโอ๋ ให้อ้ายแหย่แน่หล่า ให้แหย่แน่หล่า ให้แหย่แ...

เนื้อเพลง : ให้แหย่แหน่หล่า - ปอยฝ้าย มาลัยพร

ศิลปิน: ปอยฝ้าย มาลัยพร | ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงานเพลง | สังกัด : ท็อปไลน์ ไดมอนด์

โอโฮะโอโฮะโอ โอโฮะโอโฮะโอ โฮะโอโฮะโอ๋ ให้อ้ายแหย่แน่หล่า ให้แหย่แน่หล่า ให้แหย่แน่หล่า อ้ายเห็นหน้าเจ้าประจำ ผู้สาวแสนงาม ต้องตาโดนใจ แค่เห็น แวบเดียวละลาย เว่าอย่างไม่อาย ว่าน้องใช่เลย ยอมบ่ได้แล้วล่ะ ยืน ๆ เป็นพระ แค่แนมเฉย ๆ ต้องลุยวางมาดตามเคย แบบว่าเชย ๆ มุขบ่ทันสมัย ต้องลุยวางมาดตามเคย แบบว่าเชย ๆ มุขบ่ทันสมัย อ่ะถืกใจ วัยรุ่นจริง ๆ นั่นแม่นส่งลิง หรือว่ากางเกง เห็นแล้วกะบาดใจนักเลง อ้ายอยากตะเบ็ง ปล่อยฮอดแสงเลเซอร์ ขอบอกได้บ่ตัวเธอ อ้ายอยากโคปเวอร์อี่หลี อี่หลี ขอแหน่ จักทีสองที ขอให้อ้ายนี้ ลองแหย่แหน่เด้อ ให้อ้ายแหย่แน่หล่า ให้แหย่แน่หล่า ให้แหย่แน่หล่า ให้อ้ายแหย่แน่หล่า แหย่แล้วสิลา หนีไปเฉย ๆ ขอหยอกอีกเทื่อตามเคย หัวใจอ้ายเอ๋ย สิมีแฮงมีแฮง ให้อ้ายแหย่แน่หล่า ให้แหย่แน่หล่า ให้อ้ายแหย่แน่หล่า เว่าตามประสา อยากจีบแก้มแดง ยามค่ำตะเว็นแดง ๆ สินั่งด้าแก้มแดง ให้อ้ายเว้าแหย่แหน่เด้อ เพราะเธอสวยเป็นตาฮัก ย้อนอ้ายอยากฮู้จัก ให้อ้ายเว้าแหย่แหน่เด้อ อ่ะถืกใจ วัยรุ่นจริง ๆ นั่นแม่นส่งลิง หรือว่ากางเกง เห็นแล้วกะบาดใจนักเลง อ้ายอยากตะเบ็ง ปล่อยฮอดแสงเลเซอร์ ขอบอกได้บ่ตัวเธอ อ้ายอยากโคปเวอร์อี่หลี อี่หลี ขอแหน่ จักทีสองที ขอให้อ้ายนี้ ลองแหย่แหน่เด้อ ให้อ้ายแหย่แน่หล่า ให้แหย่แน่หล่า ให้แหย่แน่หล่า ให้อ้ายแหย่แน่หล่า แหย่แล้วสิลา หนีไปเฉย ๆ ขอหยอกอีกเทื่อตามเคย หัวใจอ้ายเอ๋ย สิมีแฮงมีแฮง ให้อ้ายแหย่แน่หล่า ให้แหย่แน่หล่า ให้อ้ายแหย่แน่หล่า เว่าตามประสา อยากจีบแก้มแดง ยามค่ำตะเว็นแดง ๆ สินั่งด้าแก้มแดง ให้อ้ายเว้าแหย่แหน่เด้อ เพราะเธอสวยเป็นตาฮัก ย้อนอ้ายอยากฮู้จัก ให้อ้ายเว้าแหย่แหน่เด้อ ให้อ้ายลองแหย่แหน่เด้อ

ขยายกรอบเนื้อร้อง