คอร์ดเพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน - ก้องหล้า ยอดจำปา

คอร์ด : ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน

ศิลปิน: ก้องหล้า ยอดจำปา | คำร้อง/ทำนอง/เรียบเรียง : ก้องหล้า ยอดจำปา
คอร์ดเพลง คอร์ดเพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน - ก้องหล้า ยอดจำปา
คอร์ดเพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน - ก้องหล้า ยอดจำปา - Chordsmelody.com
อันดับคอร์ดเพลง
 1. หมดห่วงก่อนที่เธอจะไปเป็นของคนอื่น เราจะคุยกันทั้งคืนจนจวบฟ้าสาง ตั้งแต่วันที่เราได้พบทุกเรื่องทุกอย่าง อย...
  10Kตั๊ก ศิริพร...
  คอร์ดเพลง หมดห่วง - ตั๊ก ศิริพร
 2. จดหมายYou, just made my day and everything turns right I'm not movin on just wanna sit here and looki...
  คอร์ดเพลง จดหมาย - Toys
 3. ยิ่งกว่าเสียใจเสียแรงที่รัก เสียแรงที่ไว้ใจ ไม่นึกว่าจะทำได้ลงคอ ช่วยตอบสักคำ ทำไมไม่รู้จักพอ ทำไม ใจเธอถมไม่เคยเ...
  3.5Kพั้นช์
  คอร์ดเพลง ยิ่งกว่าเสียใจ - พั้นช์
 4. ค่าน้ำนมแม่นี้มีบุญคุณอันใหญ่หลวง ที่เฝ้าหวง ห่วงลูกแต่หลังเมื่อยังนอนเปล แม่..เราเฝ้าโอ้ละเห่ กล่อมลูกน้อย...
  3.3Kเพลง ค่าน้ำนม...
  คอร์ดเพลง ค่าน้ำนม - เพลง ค่าน้ำนม
 5. แฟนเก่าที่เจ้าลืมอ้ายบ่ดี หรือเจ้าอยากมีผู้ใหม่ ส่างเฮ็ดได้ เหยียบใจอ้ายได้ลงคอ ตลอดเวลา เจ้าคงล้อเล่น เห็นอ้ายเป็นข...
  3.1Kท๊อป มอซอ...
  คอร์ดเพลง แฟนเก่าที่เจ้าลืม - ท๊อป มอซอ

เนื้อเพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ศิลปิน ก้องหล้า ยอดจำปา

ฮักกันมาแต่โดนแล้ว บ่มีวี่มีแววเปลี่ยนแปลงไป ตั้งแต่ทางมีแต่ขี่ไหง่ แล้วจังได๋คือมาเป็นลายต่าง สิบสิฮ่างหรือซาวสิฮ่าง สิจับมือกันหย่างว่าซั่นว่า หัวใจสะหวอยน้องบ่หัวซา บัดสิว่าเฮาไปกันบ่ได้ * ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ไสว่าสิมีกันและกัน ไสว่าสิฮักแพงกัน ไสว่าสิมีกันตลอดไป ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ไสว่าสิมีกันเรื่อยไป ไสว่าสิบ่แบ่งใจ ไสว่าสิมีแค่...เฮา น้ำตาพังลงหย่าว ๆ ย้อนผูสาวเปลี่ยนใจไห้จนเซ บ่คิดบ่ฝันว่าฮักสิฮ่างสิเพ สะเลเตน้องนี่ไร้กลิ่นหอม เฮ็ดจั่งได๋หัวใจบ่พร้อม หรือต้องยอมฮับความเป็นจริงอิหลี ไห่สาเด้อ ให้ตายมื้อนี้ ให้คนที่ลืมสัญญา (ซ้ำ *) ทวงสัญญา คองถ่าจนจ่อย ไปมิดจ้อยบ่หวนคืนมา... (ซ้ำ *) ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน... โหะโอ.... อู้วฮู้....ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน...

เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ไข่มุก,เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน 4sh,เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน เนื้อเพลง,เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คาราโอเกะ,เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน cover,เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน mp3,เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คอร์ด,เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน แดน,เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน mv,เพลงไสว่าสิบ่ถิ่มกัน แดนซ์,เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ไข่มุก,เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน 4sh,เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน mv,เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน แดน,เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คอร์ด,เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คาราโอเกะ,เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน cover,เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน มหาหิง,เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ก้อง ห้วยไร่,เพลง ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน 4sh mp3,คอร์ดไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ง่ายๆ,คอร์ดไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ไข่มุก,คอร์ดไสว่าสิบ่ถิ่มกัน อูคูเลเล่,คอร์ดไสว่าสิบ่ถิ่มกัน chordtab,คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ไข่มุก,คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน อูคูเลเล่,คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ก้อง ห้วยไร่,คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คอร์ดแทป,คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน ง่ายๆ,คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน คีย์ผู้หญิง,คอร์ด ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน แบบง่าย,ไสว่าสิบ่ถิ่มกันคอร์ด ไข่มุก,ไสว่าสิบ่ถิ่มกันคอร์ด แทป,ไสว่าสิบ่ถิ่มกัน เนื้อ แปล
Published 01/08/2016 By Chordsmelody.com