คอร์ดเพลง คาถามหานิยม

คาถามหานิยม : ศิลปิน ก๊อต จักรพรรณ์ : อัลบั้ม : แทนความผูกพัน 20 ปี หัวแก้วหัวแหวน ก๊อท จักรพันธ์ 9/1
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง คาถามหานิยม ของ ก๊อต จักรพรรณ์

เนื้อร้องเพลง คาถามหานิยม

โอมจะเป่าคาถามหาระรวย ดลหัวใจคนสวย ให้มาหลงเสน่ห์ ทั้งสาวใหญ่สาวเล็ก ทั้งนางเอกลิเก ทั้งแม่ค้าหาบเร่ ทั้งที่อยู่โรงงาน โอมจะเสกคาถา ลงนะหน้าทอง ให้ฉันมีชื่อก้อง อยู่ทั่วทุกมุมบ้าน อย่าให้ต้องอกหัก ให้คนรักนานนาน เป็นขวัญใจชาวบ้าน ทั่วถิ่นฐานเมืองไทย ภาวนาท่องคาถาทั้งปี พบคนใจดีแล้วจะไม่มีแฟนใหม่ ผลบุญเกื้อหนุนนำใจ ถ้าปองรักใครแล้วขออย่าให้เบื่อเรา โอมมัวเป่าคาถามหาอะไร แฟนผมมีรักใหม่ สิ้นสดใสแสนเศร้า มัวหลงเชื่ออาจารย์ คิดว่าท่านช่วยเรา ผมก็เลยต้องเศร้า เลยเลิกเป่าคาถา โอมมัวเป่าคาถามหาอะไร แฟนผมมีรักใหม่ สิ้นสดใสแสนเศร้า มัวหลงเชื่ออาจารย์ คิดว่าท่านช่วยเรา ผมก็เลยต้องเศร้า เลยเลิกเป่าคาถา
มวยบ่น็อค - ข้าวทิพย์ ธิดาดิน

แป่นแว่น โอ้ยแป่นแว่น แฟนผู้ใด๋ล่ะน้ออ้าย คือบ่ใจแท้น้อพี่เห็นทุกทียืนจ้อง โอ้ยยืนจ้อง มาจดจดละจ้องจ้อง มองแล้วกะห่างหาย ห่างหาย..จั่งใด๋น้อพี่ชายเอ๋ย..(จั่งใด๋น้อ จั่งใด๋น้อ พี่ชายเอ้ย) เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า..เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า   อ้ายเอ๋ย..โอ้ยอ้ายเอ๋ยหรือหลอยแฟนดอกมาฟ้อน มาสะออนผู้สาวใหม่ แต่ในใจฮั่งคิดย่าน โอ้ย คิดย่าน อยากแต่ใจนั้นคิดย่าน คนทางบ้านเพิ่นจ่มหา เป็นคือว่าอีหลีบ้อพี่ชายเอ๋ย..(อีหลีบ่ อีหลีบ่ พี่ชายเอ๋ย) เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า..เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า   กล้ากล้า แน..กล้ากล้า แนมัวแต่แลบ่เห็นด้วย ภาษามวยเขาเอิ้นว่า มัวแต่เต้นติ๊ดชึ้ง ติ๊ดชึ้ง บ่มีหมัดน้อตึ้งตึ้ง เขาเซแล้วกะบ่ตาม บ่ตามคือสมญานามเขาบอกว่า   มวยบ่น็อค เขาเอิ้นว่ามวยบ่น็อค แย๊บแย๊บ หยอกหยอกแต่บ่น็อคจั๊กที คนมีเจ้าของมาหาจ้องกันฟรี เทื่อนั่น เทื่อนี่ โอ้ยโอ้ยโอ้ยใจแมงหมี่ คงบ่ได้ขี่ช้างมา โอ้ย..คงบ่ได้เป็นแฟนดอก โอ้ย..คงบ่ได้เป็นแฟนกัน เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า..เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า   ใจบ่..ใจบ่ หากใจพอไวไวพี่ จังหวะมีให้ฟ้าวน็อค อย่ามาหลอกล่ะติ๊ดชึ้ง ติ๊ดชึ้ง ส่งสายตามาตึ้งตึ้ง ให้หลงซึ้งล่ะบ่ตาม บ่ตาม คือสมคำคนเว้าซา   มวยบ่น็อค เขาเอิ้นว่ามวยบ่น็อค แย๊บแย๊บ หยอกหยอกแต่บ่น็อคจั๊กที คนมีเจ้าของมาหาจ้องกันฟรี เทื่อนั่น เทื่อนี่ โอ้ยโอ้ยโอ้ยใจแมงหมี่ คงบ่ได้ขี่ช้างมา โอ้ย..คงบ่ได้เป็นแฟนดอก โอ้ย..คงบ่ได้เป็นแฟนกัน เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า..เอ้ย ย่า เอ้ย ย่า เอ้ย ย่าดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง คาถามหานิยม - ก๊อต จักรพรรณ์

Advertisement
คนถูกทิ้ง - มูซู

ไม่อยากให้ฉันเศร้าใจ ไม่อยากให้ฉันท้อและเสียน้ำตา เธออยากให้ฉันเริ่มใหม่ กับใครสักคนที่ดีที่ไม่ใช่เธอ เธออยากให้ฉันก้าวเดินต่อไป ไม่อยากให้ฉันทุกข์และเสียเวลา กับเรื่องที่แล้วๆมา เพราะสิ่งดีๆที่เธอกับฉันมีกันมันไม่จริง

* ก็แค่รักลวงๆ เมื่อไรจะลืมซักที ยื้ออย่างนี้มันไม่มีประโยชน์อะไร

** แต่คนถูกทิ้งก็เป็นอย่างนี้ จะมีทางไหนให้ฉันหลีกหนีให้ดีไปกว่า จมอยู่กับน้ำตา เมื่อคนที่แพ้ก็ต้องแบบนี้ ต้องยอมให้เขาเข้ามาเหยียบซ้ำให้ช้ำได้อีก ต้องอยู่อย่างคนไร้ค่า ให้มันรู้ไปว่า มันจะบ้าจะตายก็เพราะเธอ

Instru ( *, ** )

แต่คนถูกทิ้งก็เป็นอย่างนี้ ต้องยอมให้เขาเข้ามาเหยียบซ้ำให้ช้ำได้อีก ต้องอยู่อย่างคนไร้ค่า ให้มันรู้ไปว่า มันจะบ้าจะตาย เพราะรักเธอดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เพลงคาถามหานิยม กัน, เพลงคาถามหานิยม mp3, เพลงคาถามหานิยม นนท์, เพลงคาถามหานิยม ก๊อต, เพลงคาถามหานิยม ก๊อต 4sh, เพลงคาถามหานิยม 4sh, เพลงคาถามหานิยม เนื้อเพลง, เพลงคาถามหานิยม โฟกัส, เพลงคาถามหานิยม ยิ่งยง, เพลงคาถามหานิยม คาราโอเกะ, เพลง คาถามหานิยม คาราโอเกะ, เพลง คาถามหานิยม 4sh, เพลง คาถามหานิยม ก๊อต, เพลง คาถา มหา นิยม mp3, เพลง คาถา มหา นิยม, ฟัง เพลง คาถา มหา นิยม, โหลด เพลง คาถา มหา นิยม, ฟัง เพลง คาถา มหา นิยม mp3, โหลด เพลง คาถา มหา นิยม mp3, คอร์ด เพลง คาถา มหา นิยม