คอร์ดเพลง ผิดหวังซ้ำเฒ่า

ผิดหวังซ้ำเฒ่า : ศิลปิน ไกรศร เรืองศรี
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ผิดหวังซ้ำเฒ่า ของ ไกรศร เรืองศรี

เนื้อร้องเพลง ผิดหวังซ้ำเฒ่า

ย้อนว่าเจ้าของ เกิด มาโดนเลยเฒ่า อยากจีบอยากเว้า ฮ้าว นำสาวซำน้อย เฒ่าจนหัวหงอก ยังมาถืกหลอกด้วยคำสำออย หลงมักเด็กน้อย ต้องคอย เอาใจเจ้าหนอ .อยากได้อีหยัง ผู้เฒ่านี่กะหาให้ ซื้อทองให้ใส่ เหลื่อม เทิงแขนเทิงคอ มือถือรุ่นใหม่ เงินทองให้ใช้จนพอ ยังแอบควงหนุ่มรูปหล่อ มานอนเคลียคลอ คิดนอกใจเฮา .บ่สมคิดมัก มาเฮ็ดพ่อคักแท้น้อง เจ้าพาชายอื่นเข้าห้อง ห้อง กะห้องเฮาเซ่า เตียงนอนหมอนข้าง ทุกอย่างใช้จ่ายคือเรา เสียค่าห้องเช่า บักเฒ่า ยังมาเสียใจ. .ย้อนมักเขาหลาย สิตายนำเด็กน้อยย้อง บ่เบิ่งเจ้าของ ว่าเกิดตั้งแต่รุ่นได๋ ผิดหวังซ้ำเฒ่า อยากอายคนเด้คันสิฮ้องไห่ กลั้นน้ำตาไว้ ให้มันไหลลงหัวใจเหี่ยวๆ บ่สมคิดมัก มาเฮ็ดพ่อคักแท้น้อง เจ้าพาชายอื่นเข้าห้อง ห้อง กะห้องเฮาเซ่า เตียงนอนหมอนข้าง ทุกอย่างใช้จ่ายคือเรา เสียค่าห้องเช่า บักเฒ่า ยังมาเสียใจ. .ย้อนมักเขาหลาย สิตายนำเด็กน้อยย้อง บ่เบิ่งเจ้าของ ว่าเกิดตั้งแต่รุ่นได๋ ผิดหวังซ้ำเฒ่า อยากอายคนเด้คันสิฮ้องไห่ กลั้นน้ำตาไว้ ให้มันไหลลงหัวใจเหี่ยวๆ
พ่อหม้ายพ่ายรัก - บิลลี่ โอแกน

เป็นถึงพระเอก แต่กลับมาตกม้าตาย ตอนจบตกเป็นพ่อหม้าย ไม่มีแม่ยก เหมือนตัวตลก ที่หมดมุขอำ พ่อหม้ายพ่ายแพ้ สายเกินจะแก้ แล้วแต่เวรกรรม ร้องไห้ในความเจ็บช้ำ ทนทุกข์ระกำ อยู่แต่ผู้เดียว ไม่มีใครผิด เป็นบทชีวิตที่เราต้องพบ หากแม้นว่าใคร ได้มาประสบ ก็ย่อมต้องพบ กับความเศร้าหมอง พ่อหม้ายคนนี้ มีแต่หัวใจที่ไร้คนปอง เป็นชายไม่มีเจ้าของ เปรียบเป็นนักร้อง ก็ไร้คนฟัง ฉันยังเจ็บปวด รวดร้าวระบม ในอกขื่นขม ระทมทุกข์ตรมหมองไหม้ วันนี้มีแต่ อดีตไว้กรีดหัวใจ แต่รักกับรอยอาลัย ฉันยังมีให้กับเธอเสมอ พรุ่งนี้วันใหม่ ฝากไว้ให้เธอได้รู้ ฉันยังมีชีวิตอยู่ แม้อาจจะดู เหมือนคนสิ้นหวัง พ่อหม้ายพ่ายรัก ครั้งนี้ช้ำหนัก เพราะความรักพัง คงเหลือแต่ภาพความหลัง เล่าสู่กันฟัง ไว้เป็นบทเรียน ฉันยังเจ็บปวด รวดร้าวระบม ในอกขื่นขม ระทมทุกข์ตรมหมองไหม้ วันนี้มีแต่ อดีตไว้กรีดหัวใจ แต่รักกับรอยอาลัย ฉันยังมีให้กับเธอเสมอ พรุ่งนี้วันใหม่ ฝากไว้ให้เธอได้รู้ ฉันยังมีชีวิตอยู่ แม้อาจจะดู เหมือนคนสิ้นหวัง พ่อหม้ายพ่ายรัก ครั้งนี้ช้ำหนัก เพราะความรักพัง คงเหลือแต่ภาพความหลัง เล่าสู่กันฟัง ไว้เป็นบทเรียนดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ผิดหวังซ้ำเฒ่า - ไกรศร เรืองศรี

Advertisement
บ่ม - Flure

เคยคิดว่ามันง่ายทุกอย่าง เคยมองมันแค่ปลายทาง ไม่คิดที่จะแลกสักอย่าง ไม่แคร์เรื่องระหว่างทาง ต้องเจ็บก่อนที่จะจำ ต้องซ้ำมันจนเข้าใจ ต้องผ่านต้องผิดเพียงใด ไม่มีอะไรที่ง่ายดาย ต้องบ่มก่อนจะลิ้มรส จงอดใจให้เวลา ต้องเหนื่อยก่อนมีราคา กี่เส้นทางที่พลาดไปจะสอนเราให้เข้าใจ * สุดท้ายฉันก็ได้เจอความหมาย คู่ควรกับเวลา ที่ต้องเสียน้ำตา และฉันกลับมาเพื่อพบเธออีกครั้ง ขอบคุณที่ยังเชื่อใจและยังมั่นใจในสิ่งที่ฉันทำ กี่ร้อยวัน กี่ล้านทาง ก่อนจะได้ทุกอย่าง ผลักก้อนหินที่ขวางทางแล้วเธอจะเจอจุดหมาย (ซ้ำ *) ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เนื้อเพลง ผิดหวังซ้ำเฒ่า คอร์ด, เนื้อเพลง ผิดหวังซ้ำเฒ่า คอร์ด, เนื้อเพลง ผิดหวังซ้ำเฒ่า คอร์ดกีต้าร์, เนื้อเพลง ผิดหวังซ้ำเฒ่า คอร์ดกีต้าร์, เว็บคอร์ดกีต้าร์โปร่ง, ฝึก จับคอร์ดอูคูเลเล่, เว็บคอร์ดกีต้าร์, คอร์ด ผิดหวังซ้ำเฒ่า, เล่นอูคูเลเล่ เพลงผิดหวังซ้ำเฒ่า, อูคูเลเล่ คอร์ด เพลง ผิดหวังซ้ำเฒ่า