คอร์ดเพลง ผู้ชายบ้านนอก

ผู้ชายบ้านนอก : ศิลปิน Labanoon
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ผู้ชายบ้านนอก ของ Labanoon

เนื้อร้องเพลง ผู้ชายบ้านนอก

อาจจะดูไม่ทันสมัย ธรรมดาไม่น่าสนใจ ไม่ผิดถ้าเธอไม่มอง ความในใจที่บอกไปแล้ว เธอยอมฟังก็ดีเท่าไร ไม่กล้าจะไปเรียกร้อง * จะให้เป็นเพื่อนก็ได้ไม่ว่าหรอก ยังไม่รักก็ยังไม่ต้องบอกไม่เป็นเรื่องใหญ่ คิดนาน ๆ ก็ได้ ไม่ต้องรีบร้อน ** ได้บอกกับเธอว่ารัก มันก็เกินพอ ถ้ามีสิทธิขอ ฉันก็ขอรักเธอหมดใจ เป็นแค่ผู้ชายบ้านนอก ไม่คิดมากมาย เธอว่าไงก็ว่าตามนั้น แต่ถ้าบังเอิญ เธออยากจะรักกัน ก็ยอดเลย อาจะเชยเกินไปสักนิด อาจจะติดที่มันบ้านไกล ไม่มีอะไรเลิศเลอ คนเดินดินก็มีเท่านี้ มันก็มีแค่เพียงหัวใจ หัวใจที่มันรักเธอ (ซ้ำ *,**) (ซ้ำ **) ถ้าไม่รังเกียจยินดีจะรักกัน ก็เยี่ยมเลย
นิราศเวียงพิงค์ - เท่ห์ อุเทน พรหมมินทร์

โอ้ เวียงพิงค์ดังเวียงสวรรค์ สวยกว่าถ้อยคำเสกสรร ที่พรรณาเปรียบเปรย แดนไหนอื่น หมื่นแสนบ่แม้นได้เลย เฮานี้สุดหาถ้อยเอ่ย เปรียบเปรยงามนั้นได้นา หากใครแม้น เที่ยวไปได้เห็นสักครา เขาคงจะจำติดตา ตรึงอุรามิเคยเสื่อมคลาย Pd.คู่เวียงพิงค์ คือปิงสุดงาม สวยอยู่บ่เคยเสื่อมทราม ช่างงามซึ้งใจบ่วาย น้ำใสเด่น มองเห็นจนพื้นหาดทราย ปลาน้อยแปรฝูงกระจาย อยู่ในธาราน่าชม ช่างพาฝัน งามนั้นชวนฉันชื่นชม ฉันพลอยคลายความโศกตรม นั่งชมน้ำปิงสุขใจ Pd.เบื่อลำน้ำ เฮาไปแอ่วดอย ผาเงิบชวนเพลินใช่น้อย แอ่วดอยแสนเพลินกระไร มีน้ำตก และนกบินร้องก้องไพร ยินเสียงมันแล้วสุขใจ สุขใดบ่มีเปรียบปาน โอ้เวียงพิงค์ แม้นฉันจากไปแสนนาน แต่ความหมุนเวียนแห่งกาล บ่ได้ทำให้ข้าเลือน.ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ผู้ชายบ้านนอก - Labanoon

Advertisement
ฮักที่แสนดี - กู่แคน School

เจ้ากะยังบ่เห็น ยังบ่เห็น โอ้ยความฮักของอ้าย ที่มันฮักเจ้าหลาย ฮักเจ้าหลาย ฮักเจ้าอีหลี ยอดซู้ ดูหัวใจอ้ายก่อนสิจากกันไป ทำใจได้ก่อน สิเจ้าสิหนีจากกัน ยังรำพัน หากว่าใจเจ้านั้น ใจเจ้านั้น คั่นแม่นคึดซังกัน หากแต่ใจอ้ายนั้น ใจอ้ายนั้น ที่ยังคงฮักยังผูกพัน บุญเฮาสองสร้างกันมาส่ำนี้ หรือมีเวรกรรมนำกันมาตั้งแต่ปางใด๋ โอ้ยหัวใจ เว้าแล้วอยากไห้ออกมา แต่ว่าน้ำตาบ่ไหล หัวใจ มันเศร้า ที่มันเหงา มันเป็นจังหนึ่ง ที่คิดถึงความดีที่เคยมีต่อกัน ขอบคุณที่ผ่านมา ที่เจ้านั้นได้ยอมเสียเวลา มาคบกัน จากกันแล้วขอให้เจ้ามีแต่ความสุข อย่าได้ทุกข์ คือจั่งอยู่กับอ้าย ขอบคุณหลาย ที่ฟ้าส่งเจ้ามาให้ฮู้จัก ฮักที่แสนดี เจ้ากะยังบ่เห็น ยังบ่เห็น โอ้ยความฮักของอ้าย ที่มันฮักเจ้าหลาย ฮักเจ้าหลาย ฮักเจ้าอีหลี ยอดซู้ ดูหัวใจอ้ายก่อนสิจากกันไป ทำใจได้ก่อน สิเจ้าสิหนีจากกัน ยังรำพัน หากว่าใจเจ้านั้น ใจเจ้านั้น คั่นแม่นคึดซังกัน หากแต่ใจอ้ายนั้น ใจอ้ายนั้น ที่ยังคงฮักยังผูกพัน บุญเฮาสองสร้างกันมาส่ำนี้ หรือมีเวรกรรมนำกันมาตั้งแต่ปางใด๋ โอ้ยหัวใจ เว้าแล้วอยากไห้ออกมา แต่ว่าน้ำตาบ่ไหล หัวใจ มันเศร้า ที่มันเหงา มันเป็นจังหนึ่ง ที่คิดถึงความดีที่เคยมีต่อกัน ขอบคุณที่ผ่านมา ที่เจ้านั้นได้ยอมเสียเวลา มาคบกัน จากกันแล้วขอให้เจ้ามีแต่ความสุข อย่าได้ทุกข์ คือจั่งอยู่กับอ้าย ขอบคุณหลาย ที่ฟ้าส่งเจ้ามาให้ฮู้จัก ฮักที่แสนดี ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เพลงผู้ชายบ้านนอก ลาบานูน, เพลง ผู้ชายบ้านนอก คอร์ด, เพลงผู้ชายบ้านนอก คอร์ด, เพลงผู้ชายบ้านนอก คอร์ด, เพลงผู้ชายบ้านนอก 4 แชร์, เพลงผู้ชายบ้านนอก 4sh, เพลง ผู้ชายบ้านนอก ลาบานูน 4sh, เพลง ผู้ชายบ้านนอก คอร์ด, เพลง ผู้ชายบ้านนอก คอร์ด, คอร์ด เพลง ผู้ชาย บ้านนอก, ดาวน์โหลด เพลง ผู้ชาย บ้านนอก, โหลด เพลง ผู้ชาย บ้านนอก, คอร์ด เพลง ผู้ชาย บ้านนอก ลา บา นูน, ผู้ชาย บ้านนอก คอร์ด, ผู้ชาย บ้านนอก labanoon เนื้อเพลง